Kruczek Napisano Kwiecień 19, 2017 Share Napisano Kwiecień 19, 2017 (edytowany) Plakaty zaczęły się pojawiać wszędzie, były porozklejane po budynkach, sprawnie przybite do drzewa, parę z nich unosiło się nawet wśród chmur podniebnego Cloudsdale. Jednak na drzwiach zwykłej przyczepy, w której mieszkała niezwykła czarodziejka, plakat był troszkę inny. Starannie wyeksponowany, opatrzony prostym napisem "Fani Wielkiej I Potężnej Trixie!". Obok unosił się czarny marker, którym zaciekawione kucyki mogły podpisywać się na plakacie. Unosił się w powietrzu za sprawą magicznej sztuczki, którą lokatorka przyczepy znalazła kiedyś w zakurzonym poradniku samego Hoofdiniego! W tym temacie możecie prosić o wpis na listę fanów Trixie. Wasz nick znajdzie się na liście poniżej oraz zostanie naniesiony na plakat, który co jakiś czas będzie uzupełniany o nowe podpisy. 1. @Kruczek 2. @Pixelator 3. @Poszukiwacz15 4. @WhiteHood 5. @Bertram Quist 6. @Bartulo 7. @Princess Caela Edytowano Kwiecień 20, 2017 przez Kruczek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixelator Napisano Kwiecień 19, 2017 Share Napisano Kwiecień 19, 2017 A więc proszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz15 Napisano Kwiecień 19, 2017 Share Napisano Kwiecień 19, 2017 Mnie też wpiście Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Kwiecień 19, 2017 Share Napisano Kwiecień 19, 2017 I ja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Kwiecień 19, 2017 Share Napisano Kwiecień 19, 2017 Chętnie i ja dołączę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartulo Napisano Kwiecień 19, 2017 Share Napisano Kwiecień 19, 2017 Z chęcią dołączę do listy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Princess Caela Napisano Kwiecień 19, 2017 Share Napisano Kwiecień 19, 2017 Dopisać i mnie proszę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 21, 2017 Share Napisano Kwiecień 21, 2017 *podnosi łapkę* To i ja się zgłaszam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Kwiecień 24, 2017 Share Napisano Kwiecień 24, 2017 Dopisz mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hardkorowy Kucu Napisano Maj 5, 2017 Share Napisano Maj 5, 2017 Uprzejmie proszę o dopisanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinram Napisano Czerwiec 7, 2017 Share Napisano Czerwiec 7, 2017 Wpiszcie mnie do listy pażausta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Czerwiec 7, 2017 Share Napisano Czerwiec 7, 2017 TEACUP! TEACUP Wpiszcie mnie! TEACUP! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Księżniczka Luna. Napisano Sierpień 12, 2017 Share Napisano Sierpień 12, 2017 Nigdy wam drogie kucyki nie mówiłam, ale... Bardzo mi się podobają występy tej oto iluzjonistki. *rumieni się* Można powiedzieć, że jestem jej... Uhm, fanką. Można mnie wpisać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 6, 2017 Share Napisano Październik 6, 2017 Zgłaszam się... proszę o dopisanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Listopad 19, 2017 Share Napisano Listopad 19, 2017 Bardzo proszę mnie dopisać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jayski Napisano Grudzień 20, 2017 Share Napisano Grudzień 20, 2017 Wielki i potężny Jayski (nie tak potężny jak Trixie) prośi o dołączenie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uncommon_Nick Napisano Styczeń 8, 2018 Share Napisano Styczeń 8, 2018 ( ͡° ͜ʖ ͡°) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barrfind V. Napisano Styczeń 8, 2018 Share Napisano Styczeń 8, 2018 Jasne, lubię Trixie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakubas18 Napisano Marzec 4, 2018 Share Napisano Marzec 4, 2018 Dopiszcie mnie do listy fanów Wielkiej i Potężnej Trixie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 4, 2018 Share Napisano Marzec 4, 2018 Proszę o dopisanie do fanów Wielkiej i Potężnej Trixie.Chyba opiekun działu Wielkiej i Potężnej Trixie który stworzył tą listę chyba zapomniał o forum bo aktywny był 17 maja więc chyba nikt nie zostanie już dopisany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts