Szonszczyk Napisano Maj 20, 2017 Share Napisano Maj 20, 2017 (edytowany) Do czego służą dziury w nogach Chrysalis? Ja niezbyt wiem, ale zgaduję, że na pewno nie do puszczania baniek mydlanych Do filtracji kawy, do strugania ołówków? Wymyślcie coś i dajcie mi znać w postach! Edytowano Październik 27, 2017 przez Szonszczyk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Maj 20, 2017 Share Napisano Maj 20, 2017 10 minut temu Miszcz Tencz napisał: Do czego służą dziury w nogach Chrysalis? Spoiler If you know what I mean... 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Maj 21, 2017 Share Napisano Maj 21, 2017 To wskaźnik budżetu. Im większe dziury, tym większa dziura w budżecie 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Maj 21, 2017 Share Napisano Maj 21, 2017 Brakuje wam wyobraźni co do nich Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Maj 21, 2017 Share Napisano Maj 21, 2017 (edytowany) Pewnie na wojnie dostała, lub dostała jakiejś tajemniczej podmieńcowej choroby. Albo jej rodzice/dziadkowie takiej choroby dostali i jest to genetyczne. Być może choroby była uleczalna, ale Chrysalis chciała, aby tak zostawić, by wzbudzać większy respekt u swoich podwładnych i wrogów. Taka moja teoria dziwna, ale a nóż a łyżka zostanie to w serialu wytłumaczone. @LKO Śmieszne w ciul. Moja przepona pękła normalnie. A tak na serio staraj się pisać na poziomie. Edytowano Maj 21, 2017 przez Miszcz Tencz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Maj 21, 2017 Autor Share Napisano Maj 21, 2017 (edytowany) Albo to jest dziwny rodzaj osteoporozy ... Spoiler @LKO Usuwam post, ponieważ: 15 minut temu Ziemowit napisał: Śmieszne w ciul. Edytowano Maj 21, 2017 przez Miszcz Tencz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout152 Napisano Maj 21, 2017 Share Napisano Maj 21, 2017 Pająki topiki przechowują na swych nogach bąbelki powietrza, którym mogą oddychać pod wodą. Podmieńce mogą tak przechowywać przyjaźń, choć jest to niewidzialne. Ich ostateczna forma nie posiada tych dziur, bo nie potrzebuje już więcej przyjaźni w formie pożywienia. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TapczanZaglady Napisano Maj 21, 2017 Share Napisano Maj 21, 2017 (edytowany) Spotkała pijaną Molestię i ta przedziurawiła ją swym rogiem żeby mogła nosić trolestii wincyj bananów. Edytowano Maj 21, 2017 przez TapczanZaglady 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Maj 21, 2017 Share Napisano Maj 21, 2017 Służą jej jako klimatyzacja. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Maj 21, 2017 Share Napisano Maj 21, 2017 Trafiłem kiedyś do złej części internetu (a raczej źle ogarnąłem filtry na derpibooru) i poznałem zastosowanie tych dziur którego nie chciałem poznawać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korund Napisano Maj 21, 2017 Share Napisano Maj 21, 2017 Dzięki nim może ubijać masło, bez użycia maselnicy. Wystarczy włożyć nogę do wiaderka ze śmietaną, poruszać nią w górę i dół i po paru godzinach mamy masło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Czerwiec 20, 2017 Share Napisano Czerwiec 20, 2017 Ech... Jeszcze jakieś pytania? 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Król Etirenus Napisano Czerwiec 20, 2017 Share Napisano Czerwiec 20, 2017 Ewentualnie mogą służyć do otwierania butelek z ,,napojami'' (wiecie kapsle) i jako foremki do ciastek (głównie coś na wzór kwadratury koła). 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Wind Napisano Sierpień 30, 2017 Share Napisano Sierpień 30, 2017 Zawsze można z nich puszczać bańki mydlane. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts