Jump to content

Recommended Posts

Twórcy przeszli samych siebie jeśli chodzi o ludzką Star. Wygląda świetnie, dużo lepiej niż Mane 6 i Sunset (bez urazy) razem wzięte. To pierwsza i chyba jedyna postać z EG, która naprawdę mi się podoba. 

• Upvote 1

14 godziny temu Cahan napisał:

@1stChoice, to chyba powinno trafić do Twojego działu. Jeśli chcesz u siebie ten temat, to daj mi znać (nie wiem czy możesz przenosić).

Nie.

Co do "luckiej" Glim Glam- też nie. ;-; Jakaś taka nijaka według mnie...

Edited by 1stChoice

Fuj, gdzie to ma kopytka? D:
Z każdym artem z Equestria Girls co raz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że słusznie nie ruszyłem żadnej części. Pomijając już przypadkowe fakty z fabuły, które obiły mi się o oczy podczas przeglądania forum (lustro magiczny portal do świata ludzi elo), to ten DIZAJN postaci działa mi na nerwy. 
Może za bardzo kojarzy mi się z dziwactwami typu MONSTER HIGH SCHOOL MUSICAL 2000 BARBIE W KRAINIE HEFALUMPÓW, ale jak dla mnie to jakieś to wszystko po prostu brzydkie.
A jak tak teraz patrzę na ludzką wersję Starlight, to kształtem twarzy przypomina mi starą nauczycielkę z podstawówki, której na koniec chcieliśmy obrzucić dom papierem toaletowym. Nie martw się, Glimmy, nie pozwolę sobie zarysować umysłu tymi humanizacjami, dla mnie zawsze będziesz OP kucykiem z latawcem owiniętym dookoła kopytk~:3

Jak dla mnie to każda część jest warta uwagi, a human Glimmer wygląda mega dobrze, nawet jej strój pasuje do niej. I myślę, że w duecie z Sunset będzie lepsza od TS z obu światów.