Applejuice Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Hmm... może zna ktoś jakiś dobry romans po polsku pomiędzy ogierem i klaczą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Listopad 18, 2012 Autor Share Napisano Listopad 18, 2012 Hmm... może zna ktoś jakiś dobry romans po polsku pomiędzy ogierem i klaczą? Z tych co czytałem mogę Ci Soczku polecić: Liść Róży + Zakończenie AJG. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper9 Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Będę "oryginalny":Szukam fica w którym ludzie odkrywają equestrię i robią delikatnie mówią rozp....ierduchę,czyli innymi słowy wojna gatunków.Najlepiej po polsku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 A ja poszukuje grimdarka jakiegoś... te najsłynniejsze typu Rainbow Factory, Cupcakes czy o Big Macu z dziwnymi upodobnieniami znam. Oczywiście poproszę o przesłanie linka na PW, a nie umieszczenie go tutaj. Co do języka to najlepiej polski, jeśli nie ma po polsku to po angielsku. za chiński, arabski czy język jakiegoś afrykańskiego plemienia podziękuje. PS. najlepiej jednostrzałowiec, a nie męskiorganwie ilu rozdziałowca. Ale jeśli jest mega ciekawy to może być duuużo rozdziałów byleby się kiedyś kończył. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Będę "oryginalny":Szukam fica w którym ludzie odkrywają equestrię i robią delikatnie mówią rozp....ierduchę' date='czyli innymi słowy wojna gatunków.Najlepiej po polsku. [/quote'] Mnie się skojarzył fic pt [Ostatnia Nadzieja - chodź całego jeszcze nie przeczytałem, więc nie moge z całą pewnością powiedzieć ile tam kucy zginie. Chodź według przepowiedni Zecory to dużo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Znam Liść Róży, Kuoth Czytałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper9 Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Polecam moje "Broken Bonds" - tam znajdziesz i wojnę, i rasy (nie tylko znane z MLP), i rozpierduchę. LINK Do tego jeszcze "Wieczna Wojna" również jest ciekawa i nastawiona na zniszczenie, chaos i pożogę. LINK THX za linki,ale specjalnie prosiłem o fica z LUDŹMI i WOJNĄ Z NIMI(napisane wielkimi,by było lepiej widoczne) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravebow Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Ajjj nie zauważyłem. Z wojną i ludźmi? Na pewno Biura Adaptacyjne: Not Alone (tam, z tego co słyszałem pochlebnego, jest otwarta wojna.) I Ostatnia Nadzieja (Link do odpowiedniego posta na blogu "For Glorious Equestria... linków jest sporo, a nie chcę wklejać każdego po kolei.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper9 Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Podpada to chyba pod spam,ale dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 Szukam dobrego shipa po pl, oprócz too shy for a rainbow i intro the right hooves czy jak mu tam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyja Xores Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 Jak szukasz shipów, i do tego lubisz crossovery i ogólny lekki chaos polecam "Project Bronies" A w szczególności My Little Twinkie A sam poszukuje jakiegoś dobrego crossovera czy innego fantasy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skrzynek Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 Ja mam takie pytanie- czy znajdę gdzieś fica o magu z innego świata przybywającym do Equestrii? Nie ważne czy będzie skucykowany czy ludzki, ani to czy będzie rozpierducha czy wakacje. Żeby był! Oraz- czy znacie jakiś fic, który opisuje zakochanie pomiędzy kucykiem i człowiekiem (w wersji humanoidalnej)? Oraz najlepiej tego owoce, np... CENTAURY? Nie wiem czemu ostatnimi czasy niezwykle ciekawi mnie to ostatnie zagadnienie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyja Xores Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Jak szukasz shipa kuc-człowiek to przeczytaj "Project Bronies" Tam masz wszystko! Od zwykłego shipa począwszy a skończywszy na... a co ja będę opowiadał, DO CZYTANIA MARSZ.... um jeśli... nie masz nic... przeciw Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper9 Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Będę "oryginalny":Szukam fica w którym ludzie odkrywają equestrię i robią delikatnie mówią rozp....ierduchę,czyli innymi słowy wojna gatunków.Najlepiej po polsku. Ponawiam prośbę,poprzednie fici/fiki przeczytane Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ver Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Ja mam takie pytanie- czy znajdę gdzieś fica o magu z innego świata przybywającym do Equestrii? Nie ważne czy będzie skucykowany czy ludzki, ani to czy będzie rozpierducha czy wakacje. Żeby był! Jeżeli szukasz fica o magu w Equestrii, to mogę Cię zapewnić, że dziś wstawię "Czarnoksiężnika". Pierwszoobowa historia, która opisuje przygody pewnego czarnomaga w krainie kucy. Pozdrawiam @Saper9 Ta wojna w tym ficu - Czarnoksiężnik - Też podchodzi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Szukam fików o Królu Sombrze, ale bez shipów (wyjątek Sombra x Kadensja) i kategorycznie żadnych clopów! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CruFox Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Oraz- czy znacie jakiś fic, który opisuje zakochanie pomiędzy kucykiem i człowiekiem (w wersji humanoidalnej)? Oraz najlepiej tego owoce, np... CENTAURY? Nie wiem czemu ostatnimi czasy niezwykle ciekawi mnie to ostatnie zagadnienie... Tak, znam taki. No, bez tego ostatniego punktu. http://www.fimfiction.net/story/48639/Under-a-new-Moon Jest też taki wątek tu: http://www.fimfiction.net/story/1868/27-Ounces No ale to TCB, więc można się domyślić jak to się tam toczy. Czy clopy też cię interesują? Heh. Ale żeby nie było: Pierwszy i raczej na razie ostatni, jaki przeczytałem, i to w dodatku tylko jego początkową część. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 Witam. Zauważyłem że w ficach najczęściej kuce trafiają do naszego świata przypadkiem albo my trafiamy do Equestrii jako do naszej wymarzonej krainy. Lecz jest 1 kuc który marzy o tym by trafić do świata ludzi. Szukam fica (Pol lub Ang) w którym nasza urocza akwamaryna klacz trafia do świata ludzi albo człowiek trafia do niej. W większości mi znanych (Project Bronies czy Biura Adaptacyjne - praca wspólna) gdzie spotykamy Lyre Heartstrings jest ona postacią drugo lub dalszo planową. Chciałbym przeczytać historie gdzie byłaby główną bohaterką. Zna ktoś takiego fica? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 Anthropology? Nie czytałem, ale to chyba najbardziej znany fic z Lyrą, więc może jest o tej tematyce, jaką podałeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Listopad 28, 2012 Autor Share Napisano Listopad 28, 2012 Do poszukiwania fanfików typu clop i typu gore powstały osobne tematy w odpowiednich działach. jestem zbyt leniwy na usuwanie podpisu tapatalka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhitePear Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 Miałabym prosbe do bronies abyscie pomogli mi w znalezieniu ciekawych fanficow a dokladniej shippingow , bardziej prosilabym o polskie tlumaczenia czy tworczosc ;> Byla bym wdzieczna, White Pear ;* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poulsen Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 Miałabym prosbe do bronies abyscie pomogli mi w znalezieniu ciekawych fanficow a dokladniej shippingow Byla bym wdzieczna, White Pear ;* Z angielskich shippingów polecam "Allegrezza" (Vinyl/Octavia), "Fixing Up Miss Smartypants" (kilkanaście par naraz) oraz "Rarity's Rodeo" (Rarity/Applejack). Całkiem niezłe jest też "Those Blue Wings" (Applejack/Rainbow Dash). Wszystkie można znaleźć na Equestria Daily. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Listopad 30, 2012 Share Napisano Listopad 30, 2012 Ja poszukuję silent ponyville 3 po pl,feel into right hooves od połowy 3 rozd. po pl, i one last party też po pl:fluttershy4: ps.szukam też jakiegoś shipa między klaczami oprócz too shy for a rainbow. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Silent Ponyville znajdziesz w dziale MLN, shipy w MLS. Dostęp do tych działów dostaniesz od jednego z kolorowych. Wystarczy napisać prośbę na PW Pozdrawiam! ~Have a Nice Day~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Wystarczy napisać prośbę na PW I być pełnoletnim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się