Gość Luna12 Napisano Maj 13, 2015 Share Napisano Maj 13, 2015 Szukam fanfików związanych z NLR. Wojna między NLR a Solarnym Imperium coś w tym stylu.Najlepiej po polsku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Maj 13, 2015 Share Napisano Maj 13, 2015 Pamiętniki Kota Mazzera Nietypowy fik, ale jest SE i NLR. Może też trochę Trzy Strony Medalu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Maj 13, 2015 Share Napisano Maj 13, 2015 W klimatach NLR vs SE osadzony jest "Zawód Diamentowy Pies". #Kryptoreklama Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magrat Napisano Maj 13, 2015 Share Napisano Maj 13, 2015 Czytałam kiedyś fragment takie koszmarne opowiadanie w klimatach "Pięknej i Bestii" gdzie autor (albo autorka, nie wiem) próbował sparować Fluttershy z Discordem. Czy istnieją jeszcze inne takie opowiadania czy to stanowi ewenement w fandomie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 26, 2015 Share Napisano Maj 26, 2015 Bym przeczytał coś w klimatach dark. Może i nawet grimdark. Nie musi być jakieś bardzo znane, ale niech będzie dobrze napisane, okej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Maj 26, 2015 Share Napisano Maj 26, 2015 Na takie dictum polecam <autoreklama on> tłumaczenie "Downfall" <autoreklama off> autorstwa Verlaxa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano Maj 26, 2015 Share Napisano Maj 26, 2015 Jeśli to nie musi być jakoś satrważająco długie, to może skosztujesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Maj 26, 2015 Share Napisano Maj 26, 2015 Też zrobię autoreklamę: Popioły Everyday a Little Death Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wonsz Napisano Czerwiec 30, 2015 Share Napisano Czerwiec 30, 2015 Szukam jakiegoś politycznego fanfika. Jednak bez szczególnej przesady, bo po Kanclerzu nie dam rady łyknąć czegoś na podobnym poziomie. Fajnie jakby był rozbudowany wątek wywiadu, tajnych agentów itp. Jeśli nie jest to do pogodzenia, to fik z samymi agentami poproszę. Dobrze gdyby było to opowiadanie po polsku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siwy Napisano Czerwiec 30, 2015 Share Napisano Czerwiec 30, 2015 Czytałeś fika "Orzeł Biały", jest niedokończony. Może nie jest bardzo polityczny ale jednak zawsze coś. Jest super Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Lipiec 19, 2015 Share Napisano Lipiec 19, 2015 Uwaga spoiler zakończenia gry Wiedźmin 3, jeżeli nie przeszedłeś, nie czytaj bo szkoda: Szukam jakiegoś fica, crossovera z tym uniwersum. Chodzi mi o coś związanego z tym, że Ciri opowiadała o podróżach po światach, w tym o czymś w podobnym do jakiegoś Sci-Fi ze statkami i wojną na odległość. Zastanawiam się, czy ktoś napisał jakieś opowiadanie, w którym Ciri wraz Avallachem udała się do Equestrii. Oczywiście przyjmuje propozycje tytułów anglojęzycznych. Z góry dziękuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Lipiec 19, 2015 Share Napisano Lipiec 19, 2015 Było coś takiego i to po polsku. Sam fanfik dość słaby, niestety nie pamiętam tytułu, ale był chyba w My Little Necronomicon. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Lipiec 22, 2015 Share Napisano Lipiec 22, 2015 Zakończone postapo? Z wielorozdziałowców to chyba tylko Łowca Dusz mi przychodzi do głowy. Za to oneshotów jest znacznie więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Lipiec 23, 2015 Share Napisano Lipiec 23, 2015 Przypomniało mi się takie opowiadanie TCB, które miało miejsce w Białymstoku. Kojarzy ktoś tytuł? Bo chętnie bym do tego wróciła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foo Napisano Lipiec 23, 2015 Share Napisano Lipiec 23, 2015 "Ostatnia rzecz jaką zrobi" autorstwa Thara jest rozgrywane w Białymstoku i jest w klimatach TCB tu masz link:https://docs.google.com/file/d/0B1_0PyJ3oi4WaC1XYnJETG95d0U/edit?pli=1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Lipiec 24, 2015 Share Napisano Lipiec 24, 2015 Właśnie o to mi chodziło. Wiedziałam, że coś takiego czytałam. Dziękuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Czubaka Napisano Lipiec 26, 2015 Share Napisano Lipiec 26, 2015 Czy posiada ktoś link do ff "Chaos jest wieczny jak czas", możliwe że lekko przekręciłem nazwę. Z góry dzięki za odpowiedzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Lipiec 26, 2015 Share Napisano Lipiec 26, 2015 EKHM! Po to aktualizuję tę listę, żeby jej używać! - A tytuł to "Chaos jest trwały jak czas" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Czubaka Napisano Lipiec 26, 2015 Share Napisano Lipiec 26, 2015 Wielkie dzięki! Jak zwykle na pana Dolara można liczyć! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foo Napisano Lipiec 31, 2015 Share Napisano Lipiec 31, 2015 (edytowany) Czy znacie może jakiś Fik który opowiada o losach mane6 gdyby do sonic rainboom nie doszło ? Edytowano Sierpień 1, 2015 przez Foo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Sierpień 2, 2015 Share Napisano Sierpień 2, 2015 Opowieść Wigilna chyba sie nazywał. Autora nie znam, ale wiem że misiek na yt lektorował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foo Napisano Sierpień 2, 2015 Share Napisano Sierpień 2, 2015 Wielkie Dzięki nazwa trochę inna ale u miśka znalazłem Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Sierpień 3, 2015 Share Napisano Sierpień 3, 2015 (edytowany) Jestem leniem. Nie chce mi się oglądać od nowa wszystkich sezonów. Co mam przeczytać, co nie wymaga znajomości serialu? Jest coś takiego? Tagi dowolne, poza [Gore], [Clop] i ostrzejszych [Grimdark]. Edytowano Sierpień 3, 2015 przez Eon337 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psoras Napisano Sierpień 3, 2015 Share Napisano Sierpień 3, 2015 Co mam przeczytać, co nie wymaga znajomości serialu? Jest coś takiego? Tagi dowolne, poza [Gore], [Clop] i ostrzejszych [Grimdark].The Wrong Place at the Right Time. W ogóle nie musisz do tego wiedzieć nic o serialu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Sierpień 3, 2015 Share Napisano Sierpień 3, 2015 Ponieważ jestem leniem i nie brzydzę się autoreklamy, to polecę swoją twórczość: Cień Nocy, Kwiat Paproci, Everyday a Little Death, Rosiczki Atakują, Popioły, Celestia. A z cudzych: Background Pony, Wiedźma, Przymierze, Fallout: Equestria... Dobra, póki co chyba starczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się