Losse Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Hmm.. tytuł Psot wspaniale komponuje się z jej nickiem i avatarem xD Nie wiem czemu Link do komentarza
Unbridle Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 SB nie działa to się przerzucili tutaj. Lepiej by było dać konkretny temat zanim wpadnie jakiś kolorowy. Link do komentarza
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Konkretny temat? Ym... Co sądzicie o kanapkach? Link do komentarza
Naogim Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Co sądzicie o kanapkach? Są smaczne i sycące. I nie wiem czemu, ale czytając tego posta myślałem o kanapce z chlebem. Link do komentarza
War Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Lepiej by było dać konkretny temat zanim wpadnie jakiś kolorowy. Wpadłem. Ale tu nigdy nie było konkretnego tematu, a ten temat utracił swoją magię i moc dawno temu. Pozostają nam piękne wspomnienia i legendy. Link do komentarza
Psoteł Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Władco, Loss, nie plotkujcie o mnie D: Co prawda, postów dawno nie pisałam, ale co tam Natomiast mój tytuł, avatar oraz nick zawsze są świetnie skomponowane Kanapki są także zdrowe, a szczególnie z Nutellą, a jeszcze szczególniej te z Nutellą, ale bez pieczywa. Link do komentarza
Redaveness Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Yup! Kanapka z serem i keczupem jest DE BEST! Link do komentarza
Dybson Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Jak kanapka to tylko z serem Link do komentarza
Redaveness Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 do czasu, aż puści masło... zaintrygowała mnie nazwa tematu. czy są tu obecni jacyś dendrofile?? Link do komentarza
Ravin Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Mamy na forum... drzewo Co do kanapek Link do komentarza
Michael89pl Napisano Kwiecień 11, 2013 Share Napisano Kwiecień 11, 2013 Hej wszystkim. Ludziska, ratujcie! Nazbierało mi się 72500+ nieprzeczytanych postów, wiele z tematów które dotychczas regularnie monitorowałem :CrazedTwi: Chcę się dowiedzieć co się działo, a jednocześnie nie chce mi się przeglądać tego wszystkiego... 9_6 A co do kanapek, od niedawna uwielbiam z tym: Edit: Stachul, czemu od jakiegoś czasu co rusz dostaję pw, żeś wątek |Daj swoje foto| przykleił, ale nie chciało się trzymać i musiałeś przyklejać znowu? Link do komentarza
... Napisano Kwiecień 11, 2013 Share Napisano Kwiecień 11, 2013 Aby złamać kod kanapki należy najzwyczajniej na świecie rozebrać ją na czynniki pierwsze. Kanapki niestety bywają wstydliwe i nie rozbierają się przed pierwszym lepszym, trzeba więc podejść do tego z głową. Najlepiej zbliżyć się od przodu (bo wtedy nie kopnie) i zacząć pogawędkę, może się oswoi, może nie. Trzeba wyczuć chwilę. Jeśli się uda, to sama się rozbierze i wręczy kod, wtedy pozostaje go złamać. Najlepiej wzdłuż przekątnej. Łatwizna... Dobra... Czasem do mnie dociera, że jestem dziwna Link do komentarza
Spinwide Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 O, to ten temat znów żyje? Zaskakujące... Link do komentarza
RedSky Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Muszę się w końcu zainteresować tematem. Mówimy o kanapkach? Moja ulubiona to taka z dżemem, szynką i sproszkowaną epickością. Nie gryzie, jest beznadziejna w smaku ale kształtuje charakter. Link do komentarza
Spinwide Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Rozmowa o kanapkach? Gdzie ThisIsSoSad? DDDD: Nikt nie wie o kanapkach tyle co on D: (tzn. o ile nie pomyliłem userów, on był prorokiem kanapki no nie? D: ) Link do komentarza
RedSky Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Tak, to był on. Cholera, pamiętam takie rzeczy, tych wszystkich userów. Zaczyna do mnie dochodzić ile czasu już tu jestem. Link do komentarza
Lupus Smoth Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 A ja jestem nowy i widzę że szkoda bo mnie sporo omineło.. Co do kanapek to najlepsze takie co mięciutki chlebek i słodziutki miodzik.. Albo cieplutkie bułeczki z rozpływającym się masełkiem i dobrym serem.. Link do komentarza
KreeoLe Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 O czym teraz w ogóle gadamy? O kanapkach? D: Link do komentarza
Omega Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 (edytowany) tak naprawdę kanapki chcą przejąć świat. Nie dajcie sobie wmówić, że białe jest białe a czarne jest czarne XD Edytowano Maj 2, 2013 przez Mani Link do komentarza
Hajime Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Yo. Właśnie obejrzałam swoje 1 anime i... jestem zawiedziona. Pocieszy ktoś? ;3 Link do komentarza
Vieg Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Yo. Właśnie obejrzałam swoje 1 anime i... jestem zawiedziona. Pocieszy ktoś? ;3 Zjedz kanapkę zdekodowaną przez kogoś z Up'ów Z nutellą i masą krówkową. Link do komentarza
Omega Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Yo. Właśnie obejrzałam swoje 1 anime i... jestem zawiedziona. Pocieszy ktoś? ;3 Zależy jakie oglądałeś. Jeśli yuri albo yaoi to na mnie nie licz Link do komentarza
Hajime Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Zależy jakie oglądałeś. Jeśli yuri albo yaoi to na mnie nie licz Chodzi mi o to że to było takie fajne... że gdy o tym myśle płacze że to koniec .-. Przewiń 15:20. Skończ na 17:50 :3. Link do komentarza
Omega Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Wszystko jasne. Hej nie martw się. Jest teraz w lepszym miejscu Link do komentarza
Recommended Posts