Hajime Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Wszystko jasne. Hej nie martw się. Jest teraz w lepszym miejscu ... -.- http://www.youtube.com/watch?v=Rsfh4HXtS4s&playnext=1&list=PL9E198DE13F0E4066 14:20 ;D Link do komentarza
Hajime Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Jeszcze lepiej NIE OGARNIASZ ŻĘ TO KONIEC? *a tak bardzo chciałam żeby chociaż powiedział do niej "kocham cie" ;c* Fuuuuj.... ;_; Link do komentarza
Omega Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 To typowy chwyt. Zostawiają niedosyt i tym samym furtkę na ewentualny następny sezon. Poza tym jest to też możliwość pobudzenia wyobraźni "Co by było gdyby". Link do komentarza
Hajime Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 To typowy chwyt. Zostawiają niedosyt i tym samym furtkę na ewentualny następny sezon. Poza tym jest to też możliwość pobudzenia wyobraźni "Co by było gdyby". Taa. Ciekawe kiedy to będzie, jak to jest z 2001 roku XD Link do komentarza
Omega Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Czyli masz pole do popisu dla wyobraźni Link do komentarza
Hajime Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Czyli masz pole do popisu dla wyobraźni Polecam obejrzeć Tylko że ja musiałam pobrać kilka z chomikuj bo nie było ;/ Nie ogarniam angielskiego XD Ale weź se to obejrzyj XDDDD: Czyli masz pole do popisu dla wyobraźni Ok? Link do komentarza
Omega Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 To nie są moje klimaty. Lubie anime ale takie jakoś do mnie nie przemawia. Dobra kończmy to bo się off-top zrobił. To teraz ja zadam pytanie do ogółu: jest jakiś fany konwent albo meet w najbliższym czasie? Link do komentarza
Spinwide Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Przeszukaj forum. Gdzieś powinno pisać. Poza tym TO JEST OFFTOP. Ja nie widzę problemu w rozmowach o anime Link do komentarza
Omega Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Jak tak to ja się pytam: Oglądał ktoś z was Death Note? Link do komentarza
Lupus Smoth Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 2 tomiki czytałem i oglądałem chyba połowe anime tak kiedyś przy okazji ale nie ograniałem .. Ale ogólnie jest na mojej liście do obejrzenia Link do komentarza
Yuna Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Jedno z moich ulubionych :3 Jeśli ktoś jeszcze nie oglądał to niech rozważy seans, albowiem Death Note może się spodobać nawet tym którzy za anime nie przepadają Link do komentarza
Lupus Smoth Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 O boże twoja sygna mnie rozwaliła totalnie... Co do Tokio Mew Mew to z tego co luknełem to ma kreske która mi średnio sie podoba.. A widział może ktoś kiedyś serial na podstawie Great Teacher Onizuka.. Jeśli nie to polecam Link do komentarza
KreeoLe Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 Ja oglądałam jak na razie tylko anime pod wdzięczną nazwą Pandora Hearts. Na razie skończyłam na 7 odcinku. Świetne. Link do komentarza
Unbridle Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Ja oglądałam jak na razie tylko anime pod wdzięczną nazwą Pandora Hearts. Na razie skończyłam na 7 odcinku. Świetne. Może obejrzę skoro piszesz, że jest świetne. Ale jak na razie zostanę przy Beyblade. Link do komentarza
Redaveness Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 Oglądałem. Od siebie dorzucę Darker Than Black. Jak dotąd moja ulubiona kreska, klimat i fabuła po prostu wymiata! Ale każdy ma swoje gusta i faworki... Link do komentarza
Aziz Napisano Maj 20, 2013 Share Napisano Maj 20, 2013 Ten wątek istnieje :O Nie pamiętam, kiedy ostatni raz go przeglądałem, bo nawet swoich postów nie widzę sprzed pół roku, ole omigosz.. #ONTOP Nie oglądam animców, więc nie mam czego tu szukać. Odmeldowacja, bajoo~ Link do komentarza
Spinwide Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Geeezzz....temat definitywnie poległ. Może desperacko próbując go ożywić zarzucę wasz ulubiony temat: Ulubiony gatunek drzewa? Mój to brzoza, jest fajna...taka biała. Link do komentarza
Aziz Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 I tyle. Może ktoś to pamięta.. Link do komentarza
Spinwide Napisano Czerwiec 6, 2013 Share Napisano Czerwiec 6, 2013 Ja pamiętam, pewnie inni też, ale wątek martwy nadal. D: Czymu tak się dzieje, że nagle wszyscy zlali temat? Link do komentarza
Spinwide Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Exodus, wielkie wyjście,odejście, ucieczka. Tak mniej więcej można przetłumaczyć. Pozdrawiam, Spunz. Człowiek-słownik. Link do komentarza
plx Napisano Czerwiec 11, 2013 Share Napisano Czerwiec 11, 2013 (edytowany) @Spinwide Za każdym razem, gdy ktoś mówi coś o brzozie przypomina mi się pewien SCP. Czyta tutaj ktoś to cholerstwo? Albo chociaż wie, co to jest? Edytowano Czerwiec 11, 2013 przez plx Link do komentarza
Recommended Posts