MICH007.PS Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Tak Iron Maiden co prawda ich nie słucham ale utwór nie fajny 7/10 , zabrakło mi czegoś jednak No a z mojej strony Linkin Park ponownie In The End Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Nie lubię Linkin Park i nie podchodzą mi i nie widzę w nich nic szczególnego. I ten kawałek nie sprawił, żebym ich polubiła. Nie przepadam za połączeniem rapu z rockiem (ogólnie i tego i tego bardzo mało słucham) więc nic dziwnego, że kawałek mi się nie podobał. Do tego wokalista nie ma jakiegoś porywającego, doprowadzającego do orgazmu głosu, a riffy też były słabe. Ogólnie nic ciekawego. 2/10 http://www.youtube.com/watch?v=_9qmQsFkEcg Cóż...Malevolent Creation i jeden z moich ulubionych ich kawałków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiske666 Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 7/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Oh, Judas Priest zespół bardzo dobry i dużo wniósł do historii takiej muzyki. Genialny utwór, klasyka i co tu dużo gadać. Daję 9,5/10. Jeden z lepszych numerów od Shadows Fall moim zdaniem: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Zespołu nie znałem, ale piosenka, mimo iż genialna nie jest, przyjemnie jej się słucha. 7/10 http://www.youtube.com/watch?v=yr6cSaIPVRE Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Trochę nie w moim stylu ale dobre by było do jakieś gry czy Trailera 7/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Znam, lubię i szanuję. Ten zespół to fajna mieszanka kilku gatunków naraz, pomysłowość trzeba im przyznać. Moje klimaty to są, jedna z pierwszych piosenek tego zespołu którą poznałem. Dlatego dam mocne 8,8/10. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiske666 Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Kurczę, za 2 dni chciałem jechać na Vadera do Słupska, ale jadę gdzie indziej, oczywiście nie na Vadera. -_- 9/10 Nie wiem czy to kiedyś tutaj postowałem, ale jeśli nie, to zdecydowanie polecam ten zespół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MICH007.PS Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 Kruk hmm... no nie są to moje klimaty ale intro było świetne 6/10 A ode mnie macie Sabaton , ogólnie ich nie słucham ale na punkcie tej piosenki mam ostatnio świra http://www.youtube.com/watch?v=RfHgC3ou9i4&feature=share Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 30, 2012 Share Napisano Listopad 30, 2012 WTF ? Na początku nie wierzyłem że to jest cover Sabatona, zajesuper im wyszedł ten cover Amon Amarth ^^. Jestem w szoku jednym słowem, a moment od 2:18 mnie rozwalił. Zawsze ich średnio lubiłem ale widzę że zmienię zdanie na ich temat. No postarali się panowie i to widać, daję 9,5/10. Ode mnie moim zdaniem jeden z najlepszych zespołów z gatunku melodic-death metal.Panie i Panowie Children of Bodom: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 30, 2012 Share Napisano Listopad 30, 2012 Children of Botom to zdecydowanie dobry zespół, choć to nie jest ich najlepsza piosenka. Świetna gitara i perkusja więc jest 8/10 No to teraz: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponygreedy Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 WSZĘDZIE SZUKAŁEM TEGO UTWORU! NIE WIEM, CZY MAM PRAWO W TAKIEJ SYTUACJI, ALE DAJE CI STARY PUNKCIKA REPUTACJI!!!! JESTEŚ BOGIEM! >O 10/10, Tenacious D. zawsze kokszą. A teraz ode mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Hehe stare ale jare 8/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Noo muszę przyznać że nieźle trafiłeś BlackHawk, ten zespół całkiem lubię i szanuję bo grają fajnie. Mają lepsze piosenki, jednak ta też jest dobra. Końcowa ocena to 7/10. Przypadkowo ten utwór znalazłem, jednak wkręcił mnie więc podzielę się z Wami: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 O zespole nigdy nie słyszałem, ale piosenka mi się spodobała. Wstęp mi się trochę nie podobał, ale reszta jest fajna. 7/10 A teraz trochę klasyki D: Warto obejrzeć, fajny teledysk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Znam ich, w sumie kto by ich nie znał. Powiem że bardzo lubię ich stare albumy, sam nawet mam jeden w swojej kolekcji płyt. Piosenka jedna z lepszych, dlatego zaś dam 8,3/10. http://www.youtube.com/watch?v=ApuHezKI9P0 Zespół który jest u mnie w 5 ulubionych zespołów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cAnon Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 Zacny metalcore, uwagę moją zwróciła już łamiąca wszelkie stereotypy nazwa zespołu, okładka albumu i nazwa piosenki. Ciekawe, progresywne granie, potrafią się naprawdę zgrać w jedno. Bardzo dobrze technicznie wykonane. Nie zrobili ze stopki ciągłego łomotu jak mają czasami inne zespoły. Przejrzysta kompozycja. Jak będę miał chwilę to zapoznam się z resztą twórczości. A ode mnie James LaBrie, wokalista Dream Theater, i jego solowa płyta. A konkretnie Moderm melodic metal. Enjoy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Ciekawe, niby nie lubię i nie słucham za bardzo Dream Theater, jednak ten zespół jest naprawdę niezły. Bardzo dobra linia melodyczna, wokal też w porządku. Szkoda tylko że tak szybko te 4 minuty zleciały, mogło to być dłuższe bo fajnie się słuchało. 7,6/10. Ten bas na początku, miód na me uszy ^^. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Nie przypadło mi do gustu,ale mimo to jakoś wysłuchałam do końca.Niektóre piosenki mi "nie leżą" i już ;P 4/10 A ja znowu z J-rockiem,ale dla odmiany nie The GazettE tylko Alice Nine-Rainbows Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 A mi ta piosenka "nie leży" Za teledysk -1 do oceny. Oprócz tego słaby wokal i słaba gitara i perkusja. Perkusja też była słaba. 3/10 To może teraz dla kontrastu coś genialnego, moim zdaniem oczywiście Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 No no Led Zeppelin to legenda i nie ma co tu dużo gadać. Jeden z lepszych ich utworów moim zdaniem, a że klasyczny rock nawet lubię to dam 8/10. Coś od Machine Head: Fuck yeah \m/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiske666 Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 8/10, mimo że nie za bardzo ich słucham. Widzę że ktoś dał Jamesa LaBrie, więc może czas na DT ? http://www.youtube.com/watch?v=UhQKol7PFzA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 8/10, nie znam zespołu to fajny chociaż jak dla mnie za szybko grają Chyba większość z was wie co to Skillet? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 Skillet ma wiele fajnych piosenek i ta się do nich zalicza 9/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 Jak instrumenty są całkiem niezłe, to wokal mi nie się nie podoba. Jest troszkę za lekki i to jest właśnie minus. Jednak zespołu nie znałem, więc dam te 6,5/10. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się