Ulquiorraschiffer0420 Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Wpada w ucho. 8.2/10. Mi się podoba - Są świetni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 O zespole kiedyś słyszałem i nawet słyszałem kilka piosenek. Lubię takie połączenia rapu z cięższą muzą, więc piosenka mi się podobała. Dlatego łap ocenę 9/10 Gra bardzo dobra, a muzyka jeszcze lepsza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fender Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 10/10 utwór równie świetny jak gra ten basik na początek rozwala Jak SVR10 to SVR10, Kolejny utwór z OST SVRka 10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cAnon Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Ile razy ja to już tu słyszałem, ile set razy słyszałem w ogóle nazwę tego utworu, ile tysięcy razy go przesłuchałem... xD Tyle razy, że już nie jestem w stanie nic obiektywnego o nim napisać. Może tyle tylko że w zwrotkach jest dziwna progresja akordów. Mogę też stwierdzić od biedy oczywisty fakt, że nie starali się zrobić nic wspaniałego z gitarą, prócz chwytliwego riffu na początek... tak z 9/10. Jak mam dobry pomysł i coś ciekawego do zapodania, muszę sobie zapisywać, bo inaczej wychodzą takie kwiatki, że daję Ironów... Trudno. Będzie następny raz. xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varthy Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Nie jestem wielkim fanem twórczości Maidenów, a ten kawałek wyjątkowo nie przypadł mi do gustu. Rozciągnięty, nudnawy, nie wpada w ucho. 4/10 Ach, bo ostatnio wzięło mnie na Metę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mylittleword Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Metallica nie jest moim ulubionym zespołem... Ale ten kawałek nie jest najgorszy. Wpada w ucho. Oldschool'owy, sensowny tekst. 6/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bukal Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Bardzo lubię My Riot, jednak za tym kawałkiem nie przepadam wolę te trochę mniej ostre ten mi nie dał takiego "powera" jak inne ale jest niezły więc daje 8/10 Miałem dać coś od Iron Maiden ale widzę że byli chwile temu: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Therinius Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Bardzo przyjemny utwór, świetnego zespołu. Fajne zmiany tempa, które zmieniają nastrój piosenki. 9/10 Może trochę vampire metalu? Powerwolf! https://www.youtube.com/watch?v=MslyYp8UWIE Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chari-san Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Nie przepadam za tym gatunkiem (z wyjątkiem Iron Maiden ofc) ale fajnie chłopaki grają 8/10 https://www.youtube.com/watch?v=uKVp-atyiVA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Led Zeppelin i od razu pisze 10/10. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chari-san Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Nic dodać nic ująć 10/10 a teraz coś polskiego i pewnie nie przez wszystkich lubianego: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Therinius Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Comy świadomie słuchałem raz... na Feliniadzie to muszę powiedzie, że odebrałem dość pozytywnie. Piosenka może być, ale zdecydowanie najlepsza jest końcówka i ta solówka 8/10. A tutaj My number one https://www.youtube.com/watch?v=VJoEJNx52bs Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stico Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Miałem kiedyś na nich zajawkę - teraz mi już przeszło Pół roku temu dałbym 9.5/10. Teraz już obiektywnie - 7.5/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Zacnie, ten podgatunek metalu muszę przyznać że momentami jest magiczny ;d. Hammerfall ogólnie jest dość ciekawym zespołem. Rzucę oceną 7,5/10. Fajnie się słuchało, ale czegoś brakowało mi jednak. Moja propozycja: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Po prostu nie. 3/10. http://www.youtube.com/watch?v=Bpzxf_flm8M Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cAnon Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Jak coś jest znane, znaczy że dobre. Floydzi są znani, konkluzja nasuwa się sama. Fajne solo. 9/10 http://youtu.be/SCgAsClBLxc A takie tam. Popularny u nas zespół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 7.5/10 nie jest to mój klimat.:/ Wybacz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chari-san Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Kiedyś może dałabym 9/10.... Dzisiaj będzie 7/10. Znam tą piosenkę, kiedyś w gimnazjum ich słuchałam.... Teraz nie bardzo umiem znieść ten styl i ten wokal... Echh... No ale wiadomo, gusta się zmieniają czasem Ale to nie jest zła piosenka ^^; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stico Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Już dawno ich słuchałem, w mojej opinii dobry zespół, na uwagę zasługuje przede wszystkim świetny wokal - 8.5/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Fajnie się słuchało. Daje 8/10. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stico Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Nowy album niestety nie jest taki dobry jak pierwszy czy film, ale posłuchać można - 7.5/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bukal Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Bardzo fajna muzyka wokal też dobry, trochę dziwnie słucha mi się tak spokojnej piosenki po tym czego słucham na co dzień i jest tak fajnie przyjemnie, uszy nie bolą, dobrze czasem odpocząć 9,5/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stico Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Trafiłeś w najlepszy według mnie utwór z ich twórczości. Świetny zespół, ciekawe teksty, wspaniały klimat - 10/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 Mi się bardzo podoba. Daje 9/10. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chari-san Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 Hm hm... ciężko... staram się nie sugerować moimi gustami, ale to nie takie proste xD 7,5/10? Nie każdą ciężką muzykę znoszę, to akurat może być, ale piosenka trochę... nudna? Trwa trochę ponad 3 min, a mam wrażenie jakby trwała 5... Ale solówka fajna A teraz będę hipokrytką: też nudne, ale lubię ^^ (ale pewnie Wy nie ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się