bukal Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 Całkiem fajne prócz tego że wokal nie pasuje mi do muzyki wydaje mi się że jest za słaby do taj muzyki 8,5/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 Klasyk, więcej takich utworów proszę . A co mam gadać więcej? 10/10. Też zarzucę klasyka . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bukal Napisano Luty 4, 2013 Share Napisano Luty 4, 2013 Klasyk jak wszystkie inne czyli świetny nie pozostaje nic innego jak dać 10/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Luty 4, 2013 Share Napisano Luty 4, 2013 Te, podoba mi się c: 8/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Luty 4, 2013 Share Napisano Luty 4, 2013 Spokojna muzyczka Tak myślałem na początku hehe . Ale fajna 7.5/10 A tak dla odmiany Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Luty 4, 2013 Share Napisano Luty 4, 2013 Nie lubię Linkin Park. To po pierwsze.Początek był jeszcze jako taki. Później wszedł wokal i refren. Ledwo co wytrzymałem do końca. Daje 3/10. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anekito Napisano Luty 4, 2013 Share Napisano Luty 4, 2013 Nie miałem styczności z Deep Purple(jak dotąd), ale to jest genialne.10/10 Moja kolej: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Luty 4, 2013 Share Napisano Luty 4, 2013 Teledysk ciekawy a co do piosenki daje 7/10 No to zostajemy przy klasykach. Znamy chyba wszyscy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anekito Napisano Luty 4, 2013 Share Napisano Luty 4, 2013 Need for Speed Underground 2!!! Yaayz. Kocham ten soundtrack, 10/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Therinius Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 Sam tak jakoś do mnie średnio przemawia, ale z teledyskiem współgra świetnie. No i jest taki....walentynkowy...taaaak 8/10 A tu dragonfly Edguy'a Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anekito Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 Podoba mi się ten wokal( podobny do głosu Bona Scott'a z AC/DC), dobry refren, 8.8/10. Kolejna piosenka Avenged Sevenfold! Tym razem Bat Country z albumu City of Evil Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 Bez teledysku daje 7/10. Co do Deep Purple to geniusz w czystej postaci ^^ Polecam przesłuchać więcej ich utworów. Jak nie lubić Disturbed ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 Nawet ciekawy zespół, piosenka jedna z lepszych. Ogólnie to dobrze grają i nie pojmę hejtowania tego zespołu. Tak czy siak.. Moja ocena to 9/10. Michał to geniusz i tyle na ten temat Edit: Disturbed powiadasz? Kiedyś ich bardzo nie lubiłem i nie podchodził mi wokal. Na szczęście to się zmieniło, polubiłem ich kilka piosenek i zacząłem ich słuchać. Utwór niezły, ale mają lepsze. Daję 7,5/10. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cAnon Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 Kilka lat temu miałem na niego rzut, tam samo jak na Huntera, co przyszło w tym samym okresie (i w sumie nie dziwne), ale już mi przeszło. Co nie znaczy, że przestałem go słuchać... Główny 'riff' (bo chyba można to tak nazwać, mimo, że skrzypce?) celtycki power metal i do tego fajna, prosta perkusja. Mniej dynamiczne momenty kojarzyły mi się głównie z Mosquito Flight, te części nie przypadły mi do gustu. Mógłby zrobić całą płytę w takim klimacie! 8.3/10 R.I.P. Gary Moore, powrót do początków metalu i szalonych lat '80. Usłyszałem to wczoraj w radiu i mnie zamurowało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plx Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 8/10 Kurde, muszę się zgłębić w te lata 80-te, bo fajne rzeczy mnie ominęły Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No0bHejterEver Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 dobrze ze sluchalem wtedy gdy lozko yyyy rozlozylem? nie no zartuje fajna 8/10 http://www.youtube.com/watch?v=V7GLLlOQ52I Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 Nie lubię Slipknota. Co nie znaczy że nie ocenie ich muzyki. Utwór jest całkiem fajny co do wokalu. Nienawidzę kiedy ktoś krzyczy do mikrofonu. Osobiście daję 7/10. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plx Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 8,5/10 Sabaton - jak najbardziej lubimy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Dobry utwór, widzę że ma sporo wyświetleń na Youtube, jednak i tak pierwszy raz mam przyjemność ich słuchać. Teledysk w miarę niezły, momentami chory i dziwny. Ogólnie utwór mi się podoba, fajnie nadałby się do pogo moim zdaniem . Ocena końcowa: 8/10. Nadaje się? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No0bHejterEver Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 :fluttershy5:8/10 nie wiem czy to co dam jest wlasnie do tych gatunkow http://www.youtube.com/watch?nomobile=1&v=dHZxQo8APSw Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anekito Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 Miodzio kawałek! Daję dyszkę i dodaję do listy "Do przesłuchania". Z kolei tu następny kawałek Avenged Sevenfold. Jeremy z moich ulubionych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plx Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 TAK! A7X Jeden z moich ulubionych zespołów! Dycha! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No0bHejterEver Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 8/10 niestety nie wiedzialem ktory wybrac wiec wybralem 2 1. 2. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Therinius Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 Skomentuje Through The Flames bo jakoś bardziej mi podpasował. Ten growl, czy scretsh mi średnio pod pasował, ale refren brzmiał świetnie. Poza tym przyzwoity kawałek, a w słowa jakoś nie chciało mi sie wnikać 8/10 No to teraz dreamtale i kawałek Firestorm Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anekito Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 Bardzo podoba mi się kawałek, wokalista przypomina mi Bruce'a Dickinsona z Iron Maiden, a instrumentalnie kojarzy mi się z Nightwishem. Bardzo udana piosenka, zespół dodaję do Listy. 10/10 Kolejna piosenka Avenged Sevenfold, tym razem God Hates Us z albumu Nightmare. Enjoy to the song http://www.youtube.com/watch?v=6-zlh-xYA_k Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się