Skocz do zawartości

[Oceń poprzedni utwór] - Rock & Metal

Delfinek Keola

Recommended Posts

Bardzo lubię My Riot, jednak za tym kawałkiem nie przepadam wolę te trochę mniej ostre ten mi nie dał takiego "powera" jak inne ale jest niezły więc daje 8/10 Miałem dać coś od Iron Maiden ale widzę że byli chwile temu:

Gość Piter Wan Kenobi

Zacnie, ten podgatunek metalu muszę przyznać że momentami jest magiczny ;d. Hammerfall ogólnie jest dość ciekawym zespołem. Rzucę oceną 7,5/10. Fajnie się słuchało, ale czegoś brakowało mi jednak. Moja propozycja:

Kiedyś może dałabym 9/10.... Dzisiaj będzie 7/10. Znam tą piosenkę, kiedyś w gimnazjum ich słuchałam.... Teraz nie bardzo umiem znieść ten styl i ten wokal... Echh... No ale wiadomo, gusta się zmieniają czasem ;) Ale to nie jest zła piosenka ^^;

Hm hm... ciężko... staram się nie sugerować moimi gustami, ale to nie takie proste xD 7,5/10? Nie każdą ciężką muzykę znoszę, to akurat może być, ale piosenka trochę... nudna? Trwa trochę ponad 3 min, a mam wrażenie jakby trwała 5... Ale solówka fajna ;) A teraz będę hipokrytką:

też nudne, ale lubię ^^ (ale pewnie Wy nie :P)

Gość Piter Wan Kenobi

Jakoś średnio lubię ten zespół. Nie jest zły, ale i nie jest jakiś wysokich lotów moim zdaniem. Cóż za ten utwór dam 5,5/10 bo troszkę nudziło fakt :P.

Tym razem coś naprawdę mocnego :>.

Fajny kawałek lubię takie z dynamiczną muzyką, wokal taki trochę dziwny - chodzi mi o to jakby echo ale ogólnie przyjemnie mi się słucha muszę sprawdzić inne kawałki Blind Guardian 10/10. To ja dam mój ulubiony kawałek (ale pewnie niedługo nim pozostanie):

Gość Piter Wan Kenobi

O Ironi, zespół świetny i co tu więcej gadać. Grają już dość długo to fakt, ale jednak nadal mają świetny poziom i jak widzę po filmikach dają świetne koncerty ^^. 10/10 bo inaczej się nie da. Moja propozycja:

Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...