Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Całkiem okej,miłe dla ucha a dobry folk nie jest zły także 7,5/10 .Ja powrócę do trochę lżejszych brzmień i dam taki numer: miłego słuchania :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Październik 8, 2012 Share Napisano Październik 8, 2012 Niebyt mi się to podobało, nie lubię indie rocka (bo to chyba to było). O tyle męski wokal dało się znieść, a wręcz był całkiem fajny, głos tej laski był mocno średni, i nie podobał mi się. Sama muzyka była całkiem, całkiem... ujdzie, można powiedzieć, szału jednak nie robiła. 5/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dybson Napisano Październik 8, 2012 Share Napisano Październik 8, 2012 Dam 5/10 bo nie lubię, aż tak mocnego brzmienia. Ok to może teraz coś lżejszego: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 Legenda,klasyk i co tu dużo mówić 10/10. Ode mnie coś dla fanów muzyki metalcore[to jest mój ulubiony podgatunek metalu swą drogą] :PP. łapcie i miłego słuchania ;] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Październik 10, 2012 Share Napisano Październik 10, 2012 Metal, z całą pewnością metal, tak typowy, że aż nudny... tzn. dobry metal nie jest zły, no, ale tylko... 6.0/10 Było już sporo szatańskiego blacku, to może teraz dla odmiany wrzucę coś z drugiej strony barykady ;] http-~~-//www.youtube.com/watch?v=cEAObtuAEUs Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fender Napisano Październik 10, 2012 Share Napisano Październik 10, 2012 9/10, jest git. A co powiecie na klasykę heavy? http://www.youtube.com/watch?v=q_J6oXyRogw Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 11, 2012 Share Napisano Październik 11, 2012 Nie jestem wielkim fanem Black Sabbath,mało kiedy ich słucham,ale za to co zrobili dla takiej muzyki dam 7,2/10. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dybson Napisano Październik 11, 2012 Share Napisano Październik 11, 2012 Jakiś mało żywy kawałek ale nie jest źle, dam 7/10. A skoro już jesteśmy przy polskich klimatach: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelus113 Napisano Październik 11, 2012 Share Napisano Październik 11, 2012 Jakoś ujdzie. Daje 4,5/10. Nie lubię takiego gatunku muzyki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dybson Napisano Październik 11, 2012 Share Napisano Październik 11, 2012 10/10 nic dodać, nic ująć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fender Napisano Październik 11, 2012 Share Napisano Październik 11, 2012 Z zespołów Glacy wolę Sweet Noise, 7/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomylona Napisano Październik 11, 2012 Share Napisano Październik 11, 2012 8/10 http://youtu.be/tEUpzqSkaPo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 11, 2012 Share Napisano Październik 11, 2012 Nawet,nawet 6,5/10 http://www.youtube.com/watch?v=yFvd-KPqK94&feature=related bardzo wesoły folk metal moim zdaniem,a zespołu chyba nie trzeba przedstawiać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Październik 11, 2012 Share Napisano Październik 11, 2012 Fajnie brzmi 8/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Październik 11, 2012 Share Napisano Październik 11, 2012 cóż mój brat słucha tego zespołu mam go już przesyt ,ale daje 7/10 a cp sądzicie o tym utworze ? z mojego ulubionego gatunku metalu - power metalu. Jest to nowy projekt byłego już basisty Rhapsody Of Fire Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 Świetne! Mnie szczególnie podobają się te orientalne wstawki na początku i jeszcze gdzieś tam... to będzie... 7.9/10 http-~~-//www.youtube.com/watch?v=jfy3QIJzgbc Therion, już lada chwila będą mieć swój koncert w Krakowie i też z tej okazji postanowiłem wrzucić ich kawałek. Jest to tytułowy utwór z płyty Sitra Ahra, który posiadam i który utrzymany jest w dość symfonicznych, nieco operowych, klimatach Warto też zwrócić uwagę na inspirowane kulturą z różnych zakątków świata teksty, ten w tym kawałku traktuje bodaj o jakimś kabalistycznym obrządku... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dybson Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 Ten kobiecy głos jest genialny i pasuje idealnie, muzyka też ok nie za ostro, nie za słabo, a poza tym lubię piosenki w takim klimacie dam 8/10(b.fajny teledysk). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 10/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 13, 2012 Share Napisano Październik 13, 2012 Hm jeśli chodzi o zespół Frontside to słucham ich od czasu do czasu,aczkolwiek lubię i szanuję ten zespół.Moim zdaniem mają lepsze utwory,ale ten też jest całkiem dobry 8,4/10. Skoro już klimaty z naszego kraju to łapcie: http://www.youtube.com/watch?v=PXviO9NMi7g&feature=relmfu ja osobiście jak słucham Michała to głowa sama mi chodzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ralich Napisano Październik 13, 2012 Share Napisano Październik 13, 2012 6.5/10 Dobry instrumental nie jest zły, ale czegoś mi tu brakuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dybson Napisano Październik 13, 2012 Share Napisano Październik 13, 2012 8/10 A teraz pan który ma zakaz koncertowania w paru krajach: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 14, 2012 Share Napisano Październik 14, 2012 Cóż nie przepadam jakoś za nim,niezbyt podoba mi się jego muzyka więc dam tylko 4,5/10. Ode mnie coś dla fanów melodic death metalu ^^. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ralich Napisano Październik 14, 2012 Share Napisano Październik 14, 2012 Miła gitara, tylko coś mi wokal nie pasuje... Z jednej strony tworzy ciekawe połączenie, a z drugiej ciągle coś mnie gryzie, że nie pasuje. 7/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 14, 2012 Share Napisano Październik 14, 2012 Niby wielkim fanem tego zespołu nie jestem,ale piosenka całkiem okej także 8/10. ode mnie Kult ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ralich Napisano Październik 14, 2012 Share Napisano Październik 14, 2012 9.5/10 Byłaby dziesiątka ale te "lalalalala" mnie odstrasza ;p Coś trochę nowszego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się