Cuddly Doggy Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Rammstein... dzięki nim zaczęłam słuchać metalu. Przez długi czas jeden z moich ulubionych zespołów potem ustąpił miejsca ciężej grającym zespołom. Akurat Morgenstern nie był moi ulubionym kawałkiem jednakże przez pewien czas miałam fazę na niego i słuchałam go w nieskończoność (aż się teraz dziwie, że tak się dało). Na chwile obecną nawet ich stare kawałki mi nie podchodzą, a nowe uważam za dno kompletne. 3/10 nie jestem sentymentalna. I Slayer jak dla mnie najzajebistszy zespół, który istnieje, istniał i kiedykolwiek będzie istniał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Słucham tego zespołu nie powiem,okej dużo wniósł ale kurde jest masa lepszych zespołów jak dla mnie ale to kwestia gustu.No cóż,jeden z najbardziej znanych ich numerów.Wolę inne albumy/piosenki od nich,dam jedynie 4,8/10 bo kurczę przejedzony jestem trochę nimi. Moja propozycja i przydało by się tą piosenkę włączyć niektórym ludziom w mojej klasie np. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 W porządku ale piosenki Perfectu jakoś na kolana mnie nie powalają... Nie wiem może to kwestia gustu... Moją propozycją jest piosenka z którą spotkałem się w Rockband Unplugged i bardzo w ucho mi wpadła i bardzo mi się podoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 Lubię Audioslave za parę fajnych piosenek, choć denerwował mnie wokal, no cóż kwestia gustu. Fajne przejścia na gitarze, ogółem 7,5/10 A teraz Led Zeppelin i "Bring It On Home" http://www.youtube.com/watch?v=ihWhTvHVLAM Jak się nie podoba wstęp to przewińcie do 1:45 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 Led Zeppelin powiadasz? Wstyd się przyznać ale nie słucham ich prawie w ogóle,tak wiem jest to zespół który przeszedł do historii ale nie wpasował się w moje gusta,lubię jedynie kilka piosenek .Akurat tą piosenkę lubię i jest to jedna z nielicznych piosenek która mi się podoba od Zeppelinów :>.No cóż dam te 7,5/10. uwaga trochę długi wstęp,metalcore z Grudziądza :3 \m/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiske666 Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 5/10, nie czuję w tym żadnej mocy, ot takie granie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MICH007.PS Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 Strapping Young Lad hmmm... no przyznam że tu mocy nie brakuje 7/10 A co powiecie o tym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 Dobra propozycja, nie znałem ich a kurde ciekawie grają.Wokalista wydaje mi się że ma swoje lata już,jak tak paczę ale głos ma niezły i to bardzo.Perkusja fajnie chodzi,szczególnie stopa.Do gitar i basu też nie mam zastrzeżeń.Teledysk może nie jest wysokich lotów,ale liczy się pomysł.Końcowa ocena to 7,6/10 bo czegoś mi jeszcze brakowało jednak. Tą piosenkę i zespół poznałem w dość dziwny sposób,gdyż oglądałem recenzję naszego Ciechanowskiego piwa,zwanym Ciechan Miodowe i koleś dał tą piosenkę jako intro Ale dosyć tego gadania,łapcie i słuchajcie: ^^ Edit: Linkin Park mało kiedy słucham,akurat ten utwór mi się podoba,przyznam się nawet że początki tego zespołu lubię .Dam 10/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiske666 Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 Hmm, przypomniały mi się czasy jak jarałem się Slipknotem, 9/10. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 Niezły kawałek, dobra gitara, perkusja no i Jelonek na skrzypcach ^^ 8/10 A teraz jeden z moich ulubionych zespołów..... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 KoRn,cóż jest to jeden z zespołów od którego zaczyna się słuchać takiej muzyki.Potem większość osób odrzuca ten zespół ,ale to też nie każdy.Ja osobiście lubię ich od czasu do czasu posłuchać,ale wielkim fanem nu-metalu nie jestem,stary KoRn jak najbardziej zaje... nowy niezbyt.Dam 9,2/10. Nie dawno ich odkopałem i ciekawy zespół nawet: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiske666 Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 Zapowiadało się całkiem fajnie, skrzypce, była moc, ale potem ten damski wokal...Nie lubię damskich wokali, chyba że w Van Canto, Within Temptation czy ewentualnie w Nightwish. Ale nie ma co, 8/10 jak najbardziej się należy. Dzisiaj postanowiłem przesłuchać całą dyskografie Napalm Death, no i może przez weekend się uda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cAnon Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Bardzo mi się podoba rytmika i growl w zwrotce, ale już początkowy wokal w stylu a' la Yaplap/Solrac nie koniecznie. Wręcz bardzo nie. Oprócz tego grają w dzikiej skali do której nie jestem przyzwyczajony Utwór sam w sobie świetnie zbudowany, bardzo różnorodne partie. 6,7/10 Ode mnie klasyka metalu progresywnego: Mój zdecydowanie ulubiony zespół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fender Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Yeeee tam, 10/10, przecie to je Iron Maiden ;D A utwór jak wszystkie to czysty geniusz A ode mnie macie Prądów ;] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Thunderstruck- klasyk, tak klasyczny, że aż mogłeś dać coś jak Whiskey on the Rocks czy Night Prowler. No ale piosenka świetna, genialny styl AC/DC, dam 9/10 Led Zeppelin- Royal Orleans Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fender Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 8/10 nie przepadam za LZ, jednak ten utwór przebija :] A tu Alice in Chains, może już bez Layne'a, jednak gitara Jerry'ego dalej ta sama, a i głos Williama do niej pasuje http://www.youtube.com/watch?v=3wMVX_f48rI Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Jak można nie lubić Led Zeppelin? No zresztą o gustach się nie dyskutuje. Pierwsza piosenka Alice in Chains jaką mam okazję słuchać. No i niestety nie zrobiła na mnie dobrego wrażenia, najbardziej przeszkadza mi wokal, reszta ok. 6/10 Widocznie, słuchałeś nie tych piosenek co trzeba -,- Led Zeppelin- Candy store rock Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fender Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Man, każdy ma swój gust. Nie podpada mi pod "słuch" Led Zeppelin, 7/10. Ale tego już nie można nie lubić, fanów tego utworu RHCP nabijają taśmowo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Liczyłem, że dasz coś głupiego żebym też mógł tak napisać. No ale to jest świetna piosenka, fajna gitara i świetny wokal. 9/10 Metallica- Jump in the fire Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiske666 Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Stara, dobra Metallica, szkoda że po czarnym albumie zaczęli grać kał...9/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Ooo Megadeth może i nowy jest trochę inny,jednak nadal trzyma poziom.Ogólnie bardzo lubię ich,bardzo dobry zespół,może i mieli swoje gorsze momenty ale to u każdego się zdarza.Zespół legenda i nie trzeba co tu się rozpisywać,daję 9,7/10. Dobre bo polskie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Fajna piosenka, nie jest jakaś wyróżniająca się ale na pewno nie jest zła. Gitarzysta się nie popisał, ogólnie trochę za mało perkusji. 7/10 Jako ciekawostkę, nie jako utwór dam link do tego Czyż to nie jest piękne? od 0:45 jest najlepiej..... A tu następny utwór: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Lubię ten kawałek. Najzaj***stszy kawałek Dio. Jego fantastyczny głos i fajne riffy, AWESOME! Tekst jest bardzo życiowy i ogólnie wartościowy więc dobrze, że został wrzucony od razu z polskimi napisami bo wątpię by ktoś kto tego wcześniej nie słuchał poszedł obczaić potem tłumaczenie czy sam tekst. Nic innego nie można dać jak 10/10 Ode mnie jeden z fajniejszych kawałków Exodusa z tego albumu z fajną okładką. Zresztą o takim samym tytule jak sama piosenka jest ta płyta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 Bardzo me gusta, 9,5/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 Zespołu tego nie znałem,nie lubię zbytnio tego podgatunku metalu.Zdecydowanie wolę np power metal,ale nie powiem jak tak słucham to jest w miarę porządku ten numer.Pomimo że nie ma zbytnio dużo wokalistek metalowych to jej głos mi się podoba,dam 7,5/10. Iron Maiden z mojej strony,jest ktoś to ich nie zna o_O ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się