Krulig Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Nowy arcik Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Grudzień 4, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 4, 2012 Ten z kamieniem jest po prostu genialny, taki... surrealistyczny! Posiada taki specyficzny klimat, ta powykrzywiana przestrzeń i budowle, i ten martwy krajobraz... jakie to wszystko piękne... jak mapy Zaświatów w AvD! ^^ Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Grudzień 7, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 7, 2012 (edytowany) Nie chce Wam się szukać artów, co...? Cóż... Tu ma trochę dziwną... twarz o_0 Tu w sumie też... jak się przyjrzy Edytowano Maj 17, 2014 przez GoForGold Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Ten chyba najładniejszy Jest jeszcze taki jeden...ale go nie wrzucę, bo Arjen się przyczepi Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaoma Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Łapcie arta. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Kolejne arty Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Grudzień 14, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2012 Yay, sporo nowych artów! Tak trzymać! A teraz coś ode mnie, zacznijmy od czegoś zimowego może... Tak mnie jakoś nagle naszło na to, aby odświeżyć sobie serie Hitman, zupełnie nie wiem skąd... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Middida Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Trzy arty z Pinkameną, w roli głównej :3 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RedSky Napisano Grudzień 18, 2012 Share Napisano Grudzień 18, 2012 (edytowany) https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQdMXC5pW7FlZ_n6nN7WhURYhyDEZwbdEXpYqwPIggFnfZtWs7c I moja dzisiejsza wisienka. Kto kojarzy tego gościa ma ode mnie honorowego brofista. Edytowano Maj 17, 2014 przez GoForGold Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matalos Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 (edytowany) RedSky, przybijaj brofista /) (ten obrazek jest moją tapetą od kilku dni, BARREL!) A to, co znalazłem: Edytowano Maj 17, 2014 przez GoForGold Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Grudzień 23, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2012 Co my tu mamy? Więcej Pinkameny! ^^ I dodatkowo jeszcze jakiś Pie nam się trafił, no ładnie, ładnie... ^^ Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Dwie ładne humanizacje Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Styczeń 1, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2013 Ano, ładne ^^ to ja dam w takim razie teraz Pinkamenę-Alikorna, czyli Queen Cupcake! Naprawdę bardzo klimatyczny art, szczególnie to seledynowe oświetlenie i ten tron ze słodyczy, i ta Celestia i Luna jako pulchne putta, och... Hmm... lekko heavy metalowy klimat w sumie, ale piękne... o_0 I inny ciekawy art, Pinkie i Pinkamena, Ponyville i Farma kamieni, interesująca koncepcja, ale same kucyki wyglądają trochę tak... dziwnie, jakby były trochę podstarzałe? No cóż, ale praca genialna wg mnie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 (edytowany) W tym pierwszym Księżniczki trochę dziwnie wyglądają. Ale Pinkamena śliczna W tym kolory są świetne: Edytowano Maj 17, 2014 przez GoForGold Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Nie mogę się powstrzymać; worst kosplej EVER Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Styczeń 4, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2013 Księżniczki dziwnie wyglądają, bo są nienaturalnie pulchne... zupełnie jak aniołki przy barokowych sakralnych obrazach Na tym arcie z dziwnymi kolorami Pinkie w lustrze wygląda przez nie jak Cadance, ale kamienie ją zdradzają A cosplay nie taki zły, ma ładne... oczy xP i sukienkę z Zecory? xD Jeśli chodzi o pierwszego arta, przysiągłbym, że gdzieś już go widziałem, ale nigdzie nie mogłem go tu znaleźć, zaś jeśli chodzi o drugiego... ci, co śledzą aktualne "Rozpracuj Pinkamenę", wiedzą, gdzie to zmierza x] Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Przeglądałem ostatnio moje kucykowe kolekcje i aż aplołdnąłem xD... http://i.imgur.com/7NPkb.jpg http://i.imgur.com/vy8kW.jpg http://i.imgur.com/AH38B.png Jako że wszystkie te obrazki już były, zaś ja zajmuje się sprzątaniem, to pozamieniam je w linki, nuż się przydadzą, jeśli zajdzie potrzeba odzyskiwania tych artów, gdy ich doczesnym hostom znudzi się hostować ^^ ~Discors Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Styczeń 5, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2013 (edytowany) Ależ, Lemi, to wszystko już było... może nie w tym temacie, ale na forum, owszem x) a idąc dalej z artami... Edytowano Maj 17, 2014 przez GoForGold Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Styczeń 6, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2013 (edytowany) A nie jest rozruszany? Niemal doganiamy Pinkaczową galerię! Czego chcieć więcej? Rany, jacy zachłanni... A ten pierwszy chyba był, chyba nawet ze dwa razy, jeśli się nie mylę xD ...ale w wersji z tłem xP Ten pierwszy art sam modyfikowałem, pozbywając się zeń elementów gore, mam nadzieję, że się mi to udało i faktycznie pozbawiłem ten obrazek owych aspektów, nie psując go jednocześnie ;] Jak coś, jest jeszcze zawsze Google Grafika, który z tym obrazkiem bez problemu powinien odszukać oryginał x) Edytowano Maj 17, 2014 przez GoForGold Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 (edytowany) Pfff... doganiamy Pinkie Pie, ja mam ambicje!! Mam nadzieję, że jeszcze nie było, jak było to mnie skasujcie xD. Edytowano Maj 17, 2014 przez GoForGold Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joasiq Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 (edytowany) To mi się strasznie spodobało ;3 Mam nadzieję że nic się nie powtórzyło ^^ Edytowano Maj 17, 2014 przez GoForGold Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 Dobra, czas wrzucić parę nowych artów do galerii. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Styczeń 11, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2013 W tej idzie to wrzucanie nawet całkiem sprawnie, w głównej już niestety nie jest tak różowo, haha, różowo, lol x) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 Jedna Steampunkowa Pinkamena Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 Ładna Pinkamena, bardzo pasuje do artów, które ostatnio nawrzucałem w galerii Pinkie, a nawrzucałem ich tam sporo, teraz więc wypadałoby się zająć również galerią Pinkie o prostych włosach... ;] Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts