Cipher 618 Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Mój wynik za bardzo mnie nie dziwi. Już po obejrzeniu kilku pierwszych odcinków wiedziałem, że mam sporo wspólnego z Fluttershy. (Applejack - pies, Rarity/Twilight - jednorożec... reszta nie mam pojęcia) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Mi wyszła Rainbow Dash[zdjęcia niestety nie mam] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atlis Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 hmm w sumie całkiem możliwe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jabłko Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Heh a ja jestem PinkieApple Dash według mnie jest to prawda w całych 100% wynik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Październik 13, 2012 Share Napisano Październik 13, 2012 Ponownie zrobiłem test i lekka zdziwka link Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mallo Napisano Październik 15, 2012 Share Napisano Październik 15, 2012 Poprzednio jak robiłem wyszła mi Rarity (jak ja jej nie cierpię) ale teraz zrobiłem ponownie z poprawionym angielskim. No i przyjemne zaskoczenie. Trochę mnie zdziwiło 0 Pinkie, ale jak widać jestem sztywny jak słup. http://www.bronyland.com/pony-personality-test/?q=NDM5Mnw1MDAwODU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tacite Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 Czyli to prawda, że jest trochę ze mnie Rainbow. Choć tak patrząc jestem każdą po trochu. ^^ http://www.bronyland.com/pony-personality-test/?q=MjMxM3w1MDA3ODY Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mydlak Napisano Październik 17, 2012 Share Napisano Październik 17, 2012 Nie zdziwiłem się ale i tak dobrze wiedzieć. Każdy mój znajomy Brony mówi że jestem do niej podobny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teq Napisano Październik 22, 2012 Share Napisano Październik 22, 2012 No nie powiem, dosyć mnie zdziwiło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowDash123456789 Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Wiedziałam!Jestem jak Pinkie Pie !Szczerze,mówiąc to nie zdziwiłam się.Moi przyjaciele mówią że jestem szalona i zwariowana,tak jak Pinkie.Z testu wynika że jestem jeszcze podobna do RD,FS i AJ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nieznany7x7 Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Twilight Sparkle, co? Nie jestem zaskoczony. Też siedzę z nosem w książkach. Było też blisko do Fluttershy, też się spodziewałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dvorak Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Wyniki Widać 100 mth na Ursusie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bukal Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 http://www.bronyland.com/pony-personality-test/?q=ODI2MXw1MTQ1OTY Najbliżej do Twilight i Fluttershy co mnie nie dziwi. Jednak jestem zaskoczony tym że mam aż tyle do RD i AJ(jestem leniwy jak nie wiem co) a tak mało do Pinkie, ale cóż nic na to nie poradzę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Listopad 4, 2012 Share Napisano Listopad 4, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Derpy Napisano Listopad 4, 2012 Share Napisano Listopad 4, 2012 Kiedy tydzień temu robiłem ten sam test otrzymałem wynik (na oko) 100% Fluttershy 25% Twilight 15% Applejack reszta po równo [attachment=527] A teraz 100% Twilight 90% RD, Fluttershy, Pinkie 50% Applejack ZERO% Rarity [attachment=528] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Listopad 4, 2012 Share Napisano Listopad 4, 2012 http://www.bronyland.com/pony-personality-test/?q=OTI3MXw1MTY3NjM lol zerowe do RD (YAY) minimalnie do AJ 1/3 do Twi I dużo do Rarci,Flutt i PP !:pinkie2::pinkie2: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mon Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Twilight, powyżej przeciętnej Pinkie i Fluttershy, poniżej RD i Rarity, niewiele AJ, tak jak mogłem się spodziewać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Rainbow ou jea! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torrronto Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 http://puu.sh/1rCvP Czyżbym był podobny do mojej mistrzyni ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amani Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Skopiowałbym, gdyby Chrome mi pozwolił ... Ale odpowiedź pisemna musi wystarczyć. Jestem najbardziej, jak Rarity (nie wiem czemu ), chociaż idę praktycznie równo i szeroko w każą stronę. Wyjątek, to Applejack - od niej odbiega najbardziej i najwidoczniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Zrobiłem ten test jeszcze raz,tym razem wyszło mi że jestem Fluttershy i także o dziwo miałem sporo Twi o_O.Bardzo mało miałem Rarity i AJ. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MietekPL ( TS ) Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 http://www.bronyland.com/pony-personality-test/?q=MjI3MXw1MzMyMTU Ale fajnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sumek Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 I'm Fluttershy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Wyszła mi Twilight. Trochę RD i AJ. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 A ja jestem Rarity, mam sporo wspólnego z Syrenką Airlick :rarity_wet: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts