Kruczek Napisano Marzec 21, 2014 Share Napisano Marzec 21, 2014 (edytowany) A po za tym, często olewa to co się do niego mówi. Z nim się nie dogadasz. Sprzeciw. Tric jest całkiem fajnym człekiem, trochę z nim przegadałem na PW. Pluus, tak jak Air powiada, przyzwoicie by było najpierw poprosić NajtmArjenka albo Turretha o interwencję. Szkoda dobrego avatara, bo całkiem sporo nim jest i radzi sobie bardzo dobrze. Ocena pracy avatara: click Może po prostu jest czymś zajęty albo nagła sytuacja, nie wyciągajmy pochopnych wniosków. Ale co Ci da fajność, skoro olewa dział? Może ma co do tego jakiś konkretny powód? Jak się komuś nie chce to zwykle rezygnuje. Edytowano Marzec 21, 2014 przez Hrabia Kruczek Van Dort Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Marzec 21, 2014 Share Napisano Marzec 21, 2014 Tric jest całkiem fajnym człekiem, trochę z nim przegadałem na PW.Ale co Ci da fajność, skoro olewa dział? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Marzec 21, 2014 Share Napisano Marzec 21, 2014 A czy ja mówię o Tric'u? Mówię teraz o kimś innym. Aglet ma nieco racji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Marzec 21, 2014 Share Napisano Marzec 21, 2014 Ale czy to jest wątek przeznaczony do narzekania na avatara działu? Zostało zgłoszone co trzeba, nie zaśmiecajcie wątku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Popularny post. Gość Napisano Marzec 21, 2014 Popularny post. Share Napisano Marzec 21, 2014 Dział obrasta kurzem i jedynie Hoffman stara się jakoś go podtrzymać. No właśnie - ciekawe, dlaczego JEDYNIE Hoffman? Nagle znaleźli się wielcy aktywiści, którzy myślą, że moim obowiązkiem jest prowadzenie monologu w każdym temacie. Żebym częściej tam pisał, ktoś spoza ekipy musi częściej napędzać wątki, inaczej nie ma nowy o moich odpisach. Wierz mi, że pełniłem wówczas działania czysto moderacyjne a poza tym, większości osób, która tak radośnie Ci przytakuje również zbyt często nie widziałem w dziale. Nie zamierzam się ustosunkować do tych bzdur. 11 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 31, 2014 Share Napisano Marzec 31, 2014 Szalom. Jako, że religia i kultura żydowska cieszą się na naszym forum sporym zainteresowaniem, wnoszę o dodanie takiej oto pięknej ikonki: Oczywiście w odpowiednio mniejszym rozmiarze i pod znakami :ajwaj:. A jak ktoś uważa, że ikonek jest już za dużo, to polecam usunąć te mniej używane. Chyba nie chcemy być posądzeni o antysemityzm przez naszych pejsatych braci? tzn. ja pozywam w swoim i ich imieniu Dziękuję za uwagę i radziłbym zastanowić się nad moją propozycją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Marzec 31, 2014 Share Napisano Marzec 31, 2014 Brzmi rozsądnie. Żydzi i ich kultura stanowią nieodłączną część historii naszego kraju i rzeczywiście, można by to w jakiś sposób docenić na tym forum, chociażby przez zaproponowane powyżej dodanie ikonki. Nie jest to wiele, ale wydaje mi się, że na początek wystarczy, nie widzę minusów takiego rozwiązania. W końcu co złego może się stać? Przejmą nagle całe forum? Poza tym nie wiem, czy zyski z wyświetlanych reklam byłyby w stanie pokryć potencjalne koszta związane z procesem. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Marzec 31, 2014 Share Napisano Marzec 31, 2014 Szalom Zmniejsz ikonkę do 50x50 i daj czerwonemu by dodał. Kłaniam się nisko, Lejbe Ślimakowiczu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Kwiecień 1, 2014 Share Napisano Kwiecień 1, 2014 W sumie nawet mi możesz podrzucić, póki jestem xd Tak czy siak trzeba będzie przeładować sb. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Kwiecień 1, 2014 Share Napisano Kwiecień 1, 2014 Prosz. W sumie nawet mi możesz podrzucić, póki jestem xd Tak czy siak trzeba będzie przeładować sb. http://cdn.niketalk.com/a/a7/50x50px-ZC-a77d5af1_greedy-jewish-person-cartoon.jpeg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Kwiecień 1, 2014 Share Napisano Kwiecień 1, 2014 Prosz. http://cdn.niketalk.com/a/a7/50x50px-ZC-a77d5af1_greedy-jewish-person-cartoon.jpeg Wybaczcie, mała poprawka - umieszczę to w 40x40. jak większość emotek. I czy mógłbym prosić vector? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 Zgłaszam błąd, który niesłusznie wpiernicza mi 5 punktów ostrzeżeń. Dawno temu, ni z gruchy ni z pietruchy, dostałem 5 punktów, bez żadnego uzasadnienia. Nawet jak wejdę na moje ostrzeżenia, to nic tam niema, nie mówiąc już o braku żadnego powiadomienia itd. Zgłaszałem to już Siperowi i Airlickowi, którzy usuwali mi te punkty, lecz było to zabieg czasowy (z 2 miesiące) i po upływie tego czasu punkciory znowu wróciły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 Zajmę się tym.(Z ciężkim sercem ale jednak xD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 (edytowany) Oj, Ty nieładny. Pewnie to właśnie Ty jesteś tego sprawcą, ale i tak, dzięki za usiłowanie pomocy. Edit: Po zapoznaniu się z ostrzeżeniem, mogę Ci złożyć podziękowania. W końcu będę spać spokojnie, bez czarnych myśli, że za kilka tygodni znowu wpierniczy mi piątkę. Edytowano Kwiecień 4, 2014 przez Talar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 Wyjścia są dwa: 1. Zignorowałeś moje ostrzeżenie o zgłaszaniu tu problemów technicznych i zdecydowałeś się popełnić wykroczenie, co w tym momencie potępiam i zgłaszam. 2. Ziomeczku, a może jednak zasłużyłeś? W obydwu przypadkach zaleca się skierowanie sprawy do TechAdmina. Edit: Na litość boską, działajcie jak ja powiem, co? Czuję się bezużyteczny ;_; 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 Cygnus zamula... Ale już dobra, bez offtopu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 Chcę zgłosić niesłusznego warna, którego dostałem za akcję poza obrębem forum. Chciałbym prosić o zdjęcie tego warna, nie złamałem w żaden sposób regulaminu forum w tej chwili, więc warn jest niesłuszny, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 Konkretnie proszę. Co kto jak gdzie kiedy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 (edytowany) Mogę jedynie powiedzieć, że został wystawiony na 6 punktów wczoraj około godziny 23 przez Zegarmistrza. Napisał, że warn jest za rzekomo multikonto, lecz nie mogłem użyć multikonta w chwili wystawienia warna bo zostało zablokowane jeszcze w zeszłym roku, więc dlatego proszę o zdjęcie warna. Edytowano Kwiecień 24, 2014 przez MasterBezi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 Jeśli nie chcesz podawać szczegółów publicznie, możesz podać je prywatnie. Im mniej ich podajesz, tym mniej wiadomo i nie będę mógł Ci pomóc. Mam nadzieję że rozumiesz moje niekomfortowe położenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 To może ja wyjaśnię dla ogółu? Dostałeś 6 punktów zamiast bana za posiadanie multikonta. Nikomu nie chciało się wcześniej sprawdzać twojego IP, błąd, tym razem jeden z Inkwizytorów sprawdził, z ciekawości. Znaleziono twoje poprzednie konto, na którym dostałeś perma za zachowanie. O ile mi wiadomo, jeśli osoba z permem i grupą Heretyk zakłada konto na forum, Inkwizytor ma możliwość bez słowa je zbanować. Ja tego nie zrobiłem, daje ci swoistą szansę. Dostałeś 6 punktów za owe ominięcie kary przez założenie nowego konta, oraz zawiadomienie, bowiem nie jest tajemnicą że obrażasz ludzi na gg z tego forum. Jeden z twoich "pomysłów" widnieje nawet w dziale Wpadek forum i SB, post 17. Więc tak jak w warnie tak i tutaj, oficjalnie cię ostrzegam. Powinieneś być już na księżycu, nie jesteś tylko z dobroci tego, co mam zamiast serca. Jeden występek, jeden krok poza linię i lądujesz bezpowrotnie na księżycu. Chyba wyraziłem się dość jasno. Wybacz Opiekunie Księgi że załatwiam takie rzeczy tutaj, ale to najlepsza z możliwości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 Pewnie to nie ma dla ciebie żadnego znaczenia ale aktualne konto założyłem zanim tamto zostało zbanowane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 Panowie, apeluję o spokój i trzeźwość umysłu. Z tego co mi wiadomo, MasterBezi, ponosisz słuszną karę za swe winy. Radzę po prostu przeboleć sprawę, tak z własnego doświadczenia Zaś do Zegarmistrza kieruję słowa upomnienia, by zmienił ton i sposób mówienia. Owszem, jest to styl prosty i przejrzysty, ale denerwujące są wypomnienia że "chcesz jego dobra", czy "idziesz komuś na rękę". Ludzie się domyślą A jak nie, to... nie .-. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ChrisEggII Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 Krótkie pytanie o to, co mam w sygnaturze: Czy obrazek o wysokości 240px mieści się jeszcze w regułach, czy jest już za wysoki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 Obrazek nie jest sam w sobie za wysoki. Ale dolicz do niego tekst który dodaje mu kulka px. Tak, tekst też się liczy w pomiarach sygny, inaczej mógłbyś mieć coś o wiele większego niż to 700px na długość, choćby zwykłym "AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się