Neiter Napisano Grudzień 11, 2011 Share Napisano Grudzień 11, 2011 Witajcie, Jeśli posiadacie jakieś pytania, które chcielibyście mi zadać, nie krępujcie się. Chętnie na nie odpowiem. ~Rarity Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Grudzień 11, 2011 Share Napisano Grudzień 11, 2011 Cześć, Rarity, tu Spike! Ciekawi mnie jedynie... Gdzie.. znaczy się jak... To jest... Co robisz z tym kryształem, gdy go nie nosisz? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 11, 2011 Share Napisano Grudzień 11, 2011 No tak, Rarity. Wyszła mi na 2 miejscu w teście, czuję się zobowiązany. Ale i tak Tia ftw! Rarity, czy gdybyś miała okazję, wzięłabyś udział w jakiejś wojnie? Czy potrafiłabyś zamienić się miejscami z którąś ze swoich przyjaciółek? Lubisz (dżem) chaos? :3 Masz inne pasje oprócz projektowania ubrań? Próbowałaś jeść kamienie szlachetne? Uch, to na razie tyle, teraz już zmęczenie naprawdę bierze górę... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Dmode Coke Napisano Grudzień 11, 2011 Share Napisano Grudzień 11, 2011 Rarity, powiedz ty mi czy...er... hmm... Do you like bananas? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Grudzień 12, 2011 Share Napisano Grudzień 12, 2011 Czemu dalej paradujesz z tą starą nudną fryzurą skoro wszyscy wolą gdy masz mokrą grzywę? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Dmode Coke Napisano Grudzień 12, 2011 Share Napisano Grudzień 12, 2011 Witaj Rarity tu Rainbow Dash. Jakiego Cutie Marka się spodziewałaś gdy go jeszcze nie miałaś? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Grudzień 12, 2011 Share Napisano Grudzień 12, 2011 Czy potrafiłabyś poświecić swoje suknie i urodę dla przyjaciół? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirara Napisano Grudzień 12, 2011 Share Napisano Grudzień 12, 2011 Cześć Rarity, tu Twilight! Jak tam idzie Ci lektura książek poświęconych historii mody? Mam nadzieję, że znajdziesz w nich kolejne inspiracje, bo peleryny które uszyłaś są po prostu... NIESAMOWITE! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Grudzień 13, 2011 Share Napisano Grudzień 13, 2011 A ja bym pociągnął dalej jedną z odpowiedzi... "Pytanie od: Applejack [Applejuice] Treść: Czy potrafiłabyś poświecić swoje suknie i urodę dla przyjaciół? Odpowiedź: Jeśli bym to poświęciła to nie miałabym praktycznie nic. Jeśli nie miałabym nic, byłabym strasznie nieszczęśliwa. Myślę, że Wy, moje przyjaciółki również." Ależ oczywiście, że coś byś miała - swoje przyjaciółki. A zakładając, że od twojego poświęcenia zależałoby ich... życie... Zrobiłabyś to? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Grudzień 14, 2011 Share Napisano Grudzień 14, 2011 Droga Rarity czy używasz lakieru do włosów? Czy uważasz, że Sweetie bell też jest pianką? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Grudzień 14, 2011 Share Napisano Grudzień 14, 2011 A jak tam Tom? Utrzymujecie kontakt? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Grudzień 14, 2011 Share Napisano Grudzień 14, 2011 Czy masz jakiś problem z rogiem?? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecape Napisano Grudzień 14, 2011 Share Napisano Grudzień 14, 2011 Twój ulubiony kamień szlachetny? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Grudzień 14, 2011 Share Napisano Grudzień 14, 2011 Jak wyglądała twoja pierwsza kreacja? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 14, 2011 Share Napisano Grudzień 14, 2011 Jak tam konkursy piękności czy inne takie? Uczęszczasz? Wygrywasz? Macie o wiele więcej pytań niż się spodziewałem, że będzie. W każdym razie, na te odpowiem już jutro, idę spać Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Grudzień 16, 2011 Share Napisano Grudzień 16, 2011 #19 Pytanie od: Applejack [Applejuice] Treść: Jak wyglądała twoja pierwsza kreacja? Odpowiedź: Obejrzyj S01 E23 E.. No tak Ale która była pierwsza? A może wcześniej robiłaś jakieś suknie? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Grudzień 16, 2011 Share Napisano Grudzień 16, 2011 A ja bym zapytał nieco inaczej: jaka była twoja pierwsza suknia, czy też ubiór zrobiony na zamówienie? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Grudzień 16, 2011 Share Napisano Grudzień 16, 2011 A skąd masz Opala? @down No, skąd masz Opalę to ja raczej nie napiszę =.= Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Grudzień 16, 2011 Share Napisano Grudzień 16, 2011 @Up Opal to samiczka... Czy robisz sobie jakiś make-up, albo coś? @UP2: Mogłeś napisać skąd masz Opal. zwyczajnie. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SystemShy Napisano Grudzień 17, 2011 Share Napisano Grudzień 17, 2011 Dear Miss Rarity bardzo mnie ciekawi czy gdy nie pracujesz nad kreacjami i nie krecisz sie ze znajomymi to czym sie zajmujesz? masz moze jakies hobby? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quarillo Napisano Grudzień 18, 2011 Share Napisano Grudzień 18, 2011 Rarity! Ile czasu dziennie spędzasz na robieniu makijażu? Czy masz jakieś kompleksy dotyczące Twojego wyglądu? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Grudzień 18, 2011 Share Napisano Grudzień 18, 2011 Droga rarity ile czasu poświęcasz na pielęgnację opal? uszyjesz mi garnitur? co sądzisz o kucykach cyklopach? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 20, 2011 Share Napisano Grudzień 20, 2011 Witaj Pianko ^^ Czy geniusze mody i pochodnych wymyślili już szampon który zapobiegał by splątywaniu się włosów, przyspieszał ich wzrost i utrzymywał je świeże na dłużej? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecape Napisano Grudzień 29, 2011 Share Napisano Grudzień 29, 2011 1. Jaki jest twój największy sukces w twoim życiu? 2. A najgorsza porażka? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komisarz Goblin Napisano Grudzień 31, 2011 Share Napisano Grudzień 31, 2011 Witaj Rarity! Mam parę pytań do ciebie! 1.Utrzymujesz jakiś kontakt z Fancy Pants? 2.Szyjesz jakieś stroje dla goblinów? 3.Lubisz pianki z ogniska? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts