Mortron102 Napisano Sierpień 13, 2012 Share Napisano Sierpień 13, 2012 Witaj Rarity to znowu ja i dzisiaj będą tylko 3 pytania 1. Jakiego kucyka najbardziej nie lubisz (nie licząc księcia Blueblood'a)? 2. Wiesz coś o nas?(ludziach) tzn. nasze zachowania, zwyczaje itd. itp.? 3. Może powiesz nam jakieś przeżycie ze swojego dzieciństwa? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trixie1997 Napisano Sierpień 20, 2012 Share Napisano Sierpień 20, 2012 Rarity, co zrobic by miec taką fryzurę jak ty? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Sierpień 21, 2012 Share Napisano Sierpień 21, 2012 Witaj znowu Rarity. 1. Co twoim zdaniem jest największą zbrodnią przeciw mody? 2. Co sądzisz o mojej mądrości w sygnaturze? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Witaj, Panno Rarity. 1. Czy chciałabyś mieć jednego z Psów na Diamenty w domu (zakładając, że nie pogryzłby się z Opal)? 2. Jak ci się podobają buciki mojego awatara? Sam je zrobiłem. 3. I tak jak mój poprzednik zapytam cię, co sądzisz o mądrościach w mojej sygnaturze? Życzę ci dużo radości z pracy (więcej niż teraz ) i wielu klientów. Tak bez okazji. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 1. Co byś zrobiła gdybyś wiedziała że dzisiejszy dzień jest twoim ostatnim? 2. Co twoim zdaniem jest piękniejsze? Wschód czy zachód słońca? 3. Czym karmisz Opal? 4. Czy miałaś kiedyś taki moment w życiu że czułaś się całkowicie wolna? P.S Przepraszam że niektóre pytania są dziwne ale ostatnio odzywa się we mnie myśliciel i filozof Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Typ idealnego kuca którego chciałabyś poślubić w przyszłości Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 1. Jaki był twój najlepszy sen? 2. Dźwięk jakiego instrumentu lubisz najbardziej? 3. Co sądzisz o bracie Twilight? 4. Czy zawsze płaczesz na ślubach? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 Hej Rarciu, parę pytań ode mnie : Kto Ci czesze grzywę, jest świetna. Zdarzyło Ci się kiedyś "odbić" jakiejś klaczy ogiera? Z Twoim urokiem nie powinnaś mieć z tym najmniejszego problemu. Skąd masz Opal, dlaczego ją tak nazwałaś i czemu akurat kot ? Co robisz, że jesteś taka śliczna ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 1. Co sądzisz o przyjaciółkach Sweetie Belle? 2. Twoim zdaniem kim bardziej jesteś? Słuchaczką, obserwatorką czy osobą do gadania? 3. Zdarza ci się gadać do samej siebie? 4. Czy czasami jak ktoś mówi naprawdę wielkie głupoty i nie można mu przerwać masz ochotę zrobić http://www.youtube.com/watch?v=skrSRvUlPAk? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 Buciki lepsze byłyby żółte, czy czerwone? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ahito Napisano Sierpień 25, 2012 Share Napisano Sierpień 25, 2012 Witam cię serdecznie Rarity jeśli moge,to zadałbym ci góra 2-3 pytania. 1.Co sądzisz o Flutteshy? 2.Co sądzisz o Colgate? 3.Czy planowałaś kiedyś w życiu robic cos innego,niż szyć ubrania ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Nosisz sztuczne rzesy... Co jeszcze nosisz sztucznego? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torro Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 Jakie są twoje poglądy polityczne lewica, prawica, palikot... ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Wrzesień 4, 2012 Share Napisano Wrzesień 4, 2012 Jaką fryzurę polecasz blondynowi z włosami do połowy (średniej długości) szyi? Tak, o mnie mowa Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Wrzesień 5, 2012 Share Napisano Wrzesień 5, 2012 Pamiętasz może najbardziej skomplikowaną kreację jaką stworzyłaś ? Nie chodzi mi o suknie dla twoich przyjaciółek, lecz o innych klientów. BTW, a garnitury też szyjesz ? Za miesiąc idę na wesele, i przydałby mi się jakiś elegancki gajer. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterGuy Napisano Wrzesień 5, 2012 Share Napisano Wrzesień 5, 2012 Ile czasu zajęłoby uszycie 100 sukien dla twoich przyjaciółek? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 Witam panią serdecznie, mam kilka pytań, 1. Czy SB nadal tobie przeszkadza, czy raczej nie? 2. co sadzisz o Fleur de Lis? Było. 3. lubisz skarpetki? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 Jaki jest twój ulubiony kolor? Było. Wiesz gdzie jest Tom? Przydałby mi się taki "twardziel" . Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 Twoim zdaniem który żywioł jest najbardziej niebezpieczny? Woda, ogień, powietrze czy ziemia? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Wrzesień 17, 2012 Share Napisano Wrzesień 17, 2012 Witaj Rarity, kochanie. Kiedy uda Ci się mnie upchnąć do swego napiętego grafiku na pobranie miar i zaprojektowanie iście boskiej kreacji? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Wrzesień 17, 2012 Share Napisano Wrzesień 17, 2012 Ponownie mam do ciebie pytanie panno Rarity 1.Czy zgadzasz sie z moimi dwoma innymi "mądrościami"? Nr.1 Jeśli bycie dobrym jest zbrodnią to skażcie mnie na dożywocie Nr.2 Czy jak żyje na uboczu i w cieniu to można mnie brać za złą osobę? 2. Możesz mi pokazać swój słodki wyraz twarzy? Uwielbiam go Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Wrzesień 17, 2012 Share Napisano Wrzesień 17, 2012 Witaj panno Rarity. Czy uszylabys mundurki dla Nowej Ligi Znaczkowej? Czy oprocz SB masz jakies inne rodzenstwo? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torro Napisano Wrzesień 18, 2012 Share Napisano Wrzesień 18, 2012 1. W twoim domu jest bomba która wybuchnie za 30 minut, musisz uciekać. Co zrobisz i co weźmiesz z domu ? 2. Masz facebooka? byśmy się na jakieś piwko wtedy zgadali 3. Sypiasz z misiem ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 19, 2012 Share Napisano Wrzesień 19, 2012 Zmienisz kiedyś ułożenie grzywy?(jeśli pytanie było to sory) Jeśli tak to mam dla Ciebie fajną propozycje Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haifisch7734 Napisano Wrzesień 20, 2012 Share Napisano Wrzesień 20, 2012 Droga Rarity, wybacz, że jeszcze zadam pytanie w sprawie sztucznych rzęs, ale jest jedna rzecz, która mnie nurtuje. Jak to jest, że leciałaś z zawrotną prędkością podczas zawodów w Cloudsdale, siedziałaś przez chwilę całkowicie w błocie w czasie zawodów Sisterhooves Social i twoje rzęsy mocno trzymały się na miejscu, a bez problemu spadły, gdy się uderzyłaś w ścianę w pociągu. Jak mocno się uderzyłaś wtedy?? D: A i jeszcze jedno. Czy i ja mogę liczyć na huga? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts