Applejuice Napisano Grudzień 12, 2011 Share Napisano Grudzień 12, 2011 Witajcie, kowboje! Tutaj możecie pytać mnie o co tylko chcecie - zawsze chętnie odpowiem, o ile znajdę odrobinkę czasu. Jednak pamiętajcie - wybieram tylko najciekawsze pytania. Dalej, do roboty! Odpowiedzi napiszę w temacie do tego przeznaczonym ~Applejack Link do komentarza
Elizabetta Napisano Grudzień 12, 2011 Share Napisano Grudzień 12, 2011 Co lubisz robić w wolnym czasie? Link do komentarza
Cahir Napisano Grudzień 12, 2011 Share Napisano Grudzień 12, 2011 Orange'owie do których wyprowadziłaś się za młodu. Skoro to wuj i ciotka czyli w miarę bliska rodzina, to czemu Orange i czemu nie było ich na zlocie rodzinnym? Link do komentarza
War Napisano Grudzień 12, 2011 Share Napisano Grudzień 12, 2011 Hiya, AJ! Mam do ciebie kilka pytań: Jaki jest obecnie rekord zbierania jabłek w Equestrii? I zakładam, że należy do twojej rodziny Czy ty potrafisz nie pracować przez długi czas (jak Cahuś, który robi coś raz na rok)? Chciałabyś się zamienić miejscami z Rarity? Jest coś co uszczęśliwia cię bardziej niż praca na farmie? Link do komentarza
Elizabetta Napisano Grudzień 12, 2011 Share Napisano Grudzień 12, 2011 1.O której zwykle wstajesz? 2.Kiedy dostałaś swój pierwszy kapelusz? Link do komentarza
Flutteryay Napisano Grudzień 12, 2011 Share Napisano Grudzień 12, 2011 Czy lubisz jabłkowy soczek? :3 Link do komentarza
Spoiler Cat Napisano Grudzień 12, 2011 Share Napisano Grudzień 12, 2011 Dlaczego nazywają się Applejack skoro nie smakujesz jak jabłka? Link do komentarza
Tarreth Napisano Grudzień 12, 2011 Share Napisano Grudzień 12, 2011 Czy miałaś kiedyś dość jedzenia jabłek? Ja na przykład bym szału dostał. Link do komentarza
Kirara Napisano Grudzień 12, 2011 Share Napisano Grudzień 12, 2011 AJ, nie miałaś kiedyś ochoty po prostu rzucić hodowania jabłek i przykładowo... przerzucić się na gruszki? Link do komentarza
Niklas Napisano Grudzień 12, 2011 Share Napisano Grudzień 12, 2011 Ile procent miało najmocniejsze wino, które udało ci się stworzyć? Bo nie oszukujmy się, że robisz tylko sok winogronowy - to w końcu bajeczka dla grzecznych klaczek :> Link do komentarza
EmoTacoZ Napisano Grudzień 13, 2011 Share Napisano Grudzień 13, 2011 Dasz mi jabłko xd Link do komentarza
FreeFraQ Napisano Grudzień 13, 2011 Share Napisano Grudzień 13, 2011 A to ja też się zapytam. ^^ Pijesz napoje procentowe? Na przykład na przyjęciach u Pinkie? Albo inaczej czy zdarza ci się być pijana. I czy BigMac jest często pijany?( xD) Link do komentarza
Spoiler Cat Napisano Grudzień 13, 2011 Share Napisano Grudzień 13, 2011 Czy to prawda, że jesteś dystrybutorką napojów wyskokowych big mac'a? Link do komentarza
War Napisano Grudzień 20, 2011 Share Napisano Grudzień 20, 2011 Jack, lubisz święta? Jak one przebiegają w twojej rodzinie? Ilu członków jest? Ogólnie, jak? Link do komentarza
Tarreth Napisano Grudzień 22, 2011 Share Napisano Grudzień 22, 2011 Nie lubię świąt, są sztuczne. Nigdy nie widziałaś w żadnym ze swoich krewnych przymusu? Nie widziałaś w ich oczach tej niechęci do tej całej radości? I jaki jadłospis na święta macie? Link do komentarza
Tarreth Napisano Grudzień 22, 2011 Share Napisano Grudzień 22, 2011 Czyżby? A rodzina Orange? Link do komentarza
Aziz Napisano Grudzień 22, 2011 Share Napisano Grudzień 22, 2011 Jakby to pytanie zadać... Nie umiem go skleić.. Skąd i kiedy się wzięła Winona przy twoim boku? Link do komentarza
Tarreth Napisano Grudzień 23, 2011 Share Napisano Grudzień 23, 2011 HA! Czyli miałem rację! Chwalcie Celestię. Teraz tak... erm... Załóżmy - czysto hipotetycznie - że... ktoś... przez przypadek... Na prawde, zwykły wypadek! Erm... Spalił...... Twoją stodołę...? Link do komentarza
Ecape Napisano Grudzień 23, 2011 Share Napisano Grudzień 23, 2011 @up A kogo masz na myśli przez "przypadek"? Spalić stodołę? Niewyobrażalne. @Temat Gdzie się nauczyłaś swoich sztuczek z lasso? Link do komentarza
War Napisano Grudzień 23, 2011 Share Napisano Grudzień 23, 2011 Applejack, nie miałaś nigdy ochoty wybrać się gdzieś w nieznane i przeżyć (albo i nie) jakąś epicką przygodę? Link do komentarza
Xyz Napisano Grudzień 23, 2011 Share Napisano Grudzień 23, 2011 Witaj Applejack! Mam do Ciebie parę pytań: 1. Odpowiadając na pytanie Warmena stwierdziłaś, że Big Mac raz Cię obserwował i liczył strącone drzewa. Czy on pracuje tyle co ty? 2. Lubisz oglądać telewizję? 3. Podoba Ci się Twoje imię? (mi tak ^^) 4. Lubisz siebie taką jaka jesteś? Chodzi mi tu o wygląd zewnętrzny i charakter. 5. Czy chciałabyś być jednorożcem lub pegazem? Link do komentarza
Kirara Napisano Grudzień 25, 2011 Share Napisano Grudzień 25, 2011 Droga Applejack... załóżmy, hipotetycznie, że w Equestrii jest susza i wszystkie Twoje plony przepadają - nic nie ocalało. Co w takiej sytuacji byś zrobiła? I jeszcze jedno... jak rodzina Apple spędza święta? Link do komentarza
Ecape Napisano Grudzień 29, 2011 Share Napisano Grudzień 29, 2011 Dwa pytanka tym razem: 1. Co myślisz o Applejuice? 2. Czy zdarzyło ci się uczestniczyć w jakiejś dużej imprezie oprócz Grand Gallpoing Gala? Link do komentarza
Ecape Napisano Styczeń 4, 2012 Share Napisano Styczeń 4, 2012 1. Nie nudzą ci się czasami jabłka? Nie masz czasami ich dość? 2. Odnośnie jedzenia.. ulubione jedzenie z jabłkami? 3. Czym się zajmujesz jak nie zbijasz jabłek? 4. Jak ty w ogóle piszesz odpowiedzi? Kopytkami chyba ciężko... Link do komentarza
FreeFraQ Napisano Styczeń 5, 2012 Share Napisano Styczeń 5, 2012 Ponoć podczas sylwestrowych wygłupów Pinkie Pie przefarbowała ci włosy na czarny z paskiem blond po środku. Przesadziliście z cydrem czy jak? xD Link do komentarza
Recommended Posts