emili878 Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 (edytowany) Żenie się! Co byś zrobił gdyby na ulicy ktoś nieznajomy cie przytulił i poszedł? Edytowano Wrzesień 12, 2013 przez emili878 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Umm...C-co t-to było? Co byś zrobił gdybyś nieświadomie zrobił krzywdę osobie,którą kochasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Jeśli kocha,wybaczy ;_; Co byś zrobił gdybyś miał zaśpiewać ze swoją/swoimi ulubionymi postaciami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 (edytowany) Levi, mogę śpiewać tylko z tobą, ale żeby nikt nie widział... ;-; Co byś zrobił gdybym zaczęła wysyłać Ci koty? Edytowano Wrzesień 12, 2013 przez emili878 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 PRZYTULAŁA MAM UCZULENIE NA SŁODKOŚĆ! Co byś zrobił gdyby koleżanka nazwał/ła by Cię nienormalną/lnym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Zgodziłabym się xD Co byś zrobił gdybym okazała się przełamującym barierę dźwięku jeżem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Ożeniłabym się z tobą! Co byś zrobiła gdybyś miał/ła różowe ciało? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 (edytowany) Bycie różowym ponaddźwiękowym jeżem nie nie kręci, oddarła bym sobie skórę. A tak poza tym, jestem niepełnoletnia nie ożenisz się ze mną xD Co byś zrobił gdybyś dostał ode mnie wytresowanego kruka albinosa? Edytowano Wrzesień 12, 2013 przez emili878 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Hugnełabym Cię,a kruka bym nazwała Ash Co byś zrobił gdybym CI wbiła parasolkę w gardło? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 - Fuck... znowu! Co byś zrobił gdybym umiała tworzyć portale do różnych wymiarów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Zapłaciłbym ci za utworzenie portalu do świata Władcy Pierścieni, najął kilku najemników, zakupił trochę sprzętu, podbił Śródziemie i założył własne państwo. A co, trzeba mieć rozmach! Co byś zrobił, jakbyś nad morzem znalazł w pełni sprawnego U-Boota? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 (edytowany) No na pewno bym go nie włożył do plecaka, pewnie bym zadzwonił do TV albo gazety. Co byś zrobił gdybyś zobaczył teraz przelatującego F-16 i przebijającego barierę dźwięku ? [Tak wiem że nie mogą nad terenem zabudowanym] Edytowano Wrzesień 12, 2013 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 (edytowany) Śpiewałabym xD Co byś zrobił gdyby Swieetie Belle okazała się robotem a kurczak Scoo kurczakiem xD Edytowano Wrzesień 12, 2013 przez emili878 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Oj tam... Co byś zrobił gdyby się okazało,że w rzeczywistości jesteś "Łańcuchem"(taki potwór z PH),który zabija innych? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Wrzesień 13, 2013 Share Napisano Wrzesień 13, 2013 Zabijałabym. Co byś zrobił gdybym cię odwiedziła? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Wrzesień 13, 2013 Share Napisano Wrzesień 13, 2013 Hmmm... (Tak serio, to nie wiem. Może wypad na pizzę?) Co byś zrobił, gdybyś mógł zakończyć wszystkie spory na świecie, ale w zamian musisz oddać swoje życie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 13, 2013 Share Napisano Wrzesień 13, 2013 Srly,wole żyć Co byś zrobił gdyby Cie oskarżyli o ćpanie chociaż tego byś nie robił? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 13, 2013 Share Napisano Wrzesień 13, 2013 Jestem niepełnoletnia...i nie jestem głupia...*siada i rysuje w zeszycie* Co byś zrobił gdyby twój przyjaciel zepchną cię z mostu...? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Wrzesień 13, 2013 Share Napisano Wrzesień 13, 2013 Pewnie bym się roztrzaskał na ziemi, end of story Co byś zrobił gdybyś mógł/mogła dodać jakąś wybraną przez siebie postać do losowego odcinka mlp 4 sezonu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 13, 2013 Share Napisano Wrzesień 13, 2013 NORDIC 5 DO MLP! Dodałabym Cherry Berry i Berry Punch Co byś zrobił gdybym Cie odwiedziła? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 13, 2013 Share Napisano Wrzesień 13, 2013 (edytowany) Ucieszyłabym się...ale nie próbuj nawet u mnie nocować Co byś zrobił,gdybyś trafił do alternatywnej wersji ulubionego serialu/bajki/anime? Edytowano Wrzesień 13, 2013 przez Malinusia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 13, 2013 Share Napisano Wrzesień 13, 2013 Do 2p? Pewnie bym poszukała Murici i Nordysiów Co byś zrobił gdyby ktoś Cie hugną bez powodu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 13, 2013 Share Napisano Wrzesień 13, 2013 (edytowany) Co byś zrobił gdyś spotkał swoją ulubioną postać...tylko,że alternatywną... Edytowano Wrzesień 13, 2013 przez Malinusia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 13, 2013 Share Napisano Wrzesień 13, 2013 I tak bym go kochała Co byś zrobił gdybym Ci dała gadającą,irytującą pomarańcz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 13, 2013 Share Napisano Wrzesień 13, 2013 Z tego co wiem to Jack uwilebia mandarynki,więc Oz pewnie pomarańcze (i słodycze).Krótko mówiąc dałabym ją Oz'u ^3^ Co byś zrobił gdybyś spotkał jabłko z ogonem,pyszczkiem i uszami kota? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się