Po prostu Tomek Napisano Październik 4, 2013 Share Napisano Październik 4, 2013 Pierwszy kontakt? Okej, więc prawdopodobnie nie byłbym całkowicie przekonany o rzeczywistym zaistnieniu omawianego zjawiska. Zatem spróbowałbym przeprowadzić gruntowny wywiad ze sprzętem kuchenny, aby zorientować się w zamiarach oraz żądaniach naczyń. Następnie, po ogarnięciu sytuacji, pogadałbym z nimi. A potem powiedziałbym babci, żeby zobaczyć jej minę. Dalsze, mógłbym, choć nie jest to pewne, podjąć próbę dokładnego objaśnienia garom zasad socjalizmu. Dokładnie w tej kolejności, i to chyba tyle. Co byś zrobił gdyby woda mineralna okazała się żydomasonersko-cyklistowskoklerykalnym spiskiem na nasze życia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Październik 5, 2013 Share Napisano Październik 5, 2013 I dont care, i tak tego nie kupuję Co byś zrobił, gdybyś dostał zaproszenie na Wielką Galopującą Galę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 5, 2013 Share Napisano Październik 5, 2013 Sprzedałabym bilet za płytę Paktofoniki Dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Październik 5, 2013 Share Napisano Październik 5, 2013 Oddałabym pierwszemu lepszemu przechodniowi, nie lubię takich imprez Dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Październik 5, 2013 Share Napisano Październik 5, 2013 (edytowany) Tyle wygrać... Hmmm, poszedłbym i "obadał" pałac (fajnie,że jestem w Equestrii na pewno tam zostanę) na pewno próbował porozmawiać z królową nocy, może poznał mane6 , całkiem pasują mi takie przyjęcia bo coś odwalić można na pewno też wziąłbym kamerkę montowaną na ubraniu i litra finlandii bądź innego dobrego alkocholu dla siebie bądź innych , a po przebudzeniu oglądał filmik z tym co się działo , czyli siedziałbym w lochach za spowodowanie jakiejś eksplozji... Dalej Edytowano Październik 5, 2013 przez Flippyn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Październik 5, 2013 Share Napisano Październik 5, 2013 COMBO BREAKER! Co byś zrobił gdybyś był sam na świecie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Październik 5, 2013 Share Napisano Październik 5, 2013 Pewnie umarł ze smutku i samotności... Co byś zrobił gdyby pod twoim blokiem hitler i stalin popijali piwko? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Październik 6, 2013 Share Napisano Październik 6, 2013 Ja nie mieszkam w bloku... Pogoniłabym, aby zajęli się "ciekawszymi" rzeczami. Dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 6, 2013 Share Napisano Październik 6, 2013 Zrobiłabym fote,tak na pamiątkę Co byś zrobił, gdybyś rano się obudził rano a przy twoim jednym boku była twoja ulubiona postać a na podłodze spała twoje Oc/ponysona? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Październik 6, 2013 Share Napisano Październik 6, 2013 (edytowany) Ta już to widzę: Obok mnie leży Oz,a na podłodze śpi Shana i gryzie ją pies.... Dalej... Edytowano Październik 6, 2013 przez Malinusia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Październik 7, 2013 Share Napisano Październik 7, 2013 Oto, jak by to wyglądało: Jakub Pawłowicz Wędrowycz obala właśnie Bóg miłosierny wie którą flaszkę wódki "Komuna", tak mnie na złość. Ja korzystam z okazji i zasilam samego siebie zawartością Kubusiowej piersiówki, zagryzając końską kiełbasą. Kiełbasa leży na takim fajnym, pozłacanym półmisku na podłodze. Co byś zrobił, gdybyś wypił wodę dającą ci możliwość wysyłania losowych ludzi na księżyc? Ten nasz, bez tlenu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Październik 7, 2013 Share Napisano Październik 7, 2013 Wywaliłabym wszystkich idiotów, którzy są nimi w części lub w całości. Oraz tych co mnie dobijają do szału. Bez wyjątków. Dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Październik 9, 2013 Share Napisano Październik 9, 2013 Nie wywalałabym nikogo, w żadnym razie. Ewentualnie jeden egzemplarz, coby udowodnić innym. Następnie szantażowałabym ludzi żeby robili to, czego ja chcę. Po co pozbywać się ludzi, skoro można z nich skorzystać? A tak naprawdę to bym nikogo nie wysłała bo nie miałabym potem życia przez sumienie i po prostu byłoby mi przykro że zamiast skorzystać z perswazji stoczyłam się do czegoś takiego. Co byś zrobił, gdybyś miał możliwość zamiany dowolnej rośliny w każdą istotę żyjącą na ziemi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Październik 9, 2013 Share Napisano Październik 9, 2013 (edytowany) To zależy od mojego nastroju... Dalej... Edytowano Październik 9, 2013 przez Malinusia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 11, 2013 Share Napisano Październik 11, 2013 W oswojonego tygrysa!! Dalej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Październik 12, 2013 Share Napisano Październik 12, 2013 Nie. Nic bym nie zrobił. Jesteś otoczony (drogi użytkowniku) przez Mane6, Kredens, Trollestię, Trollunę, Chrysalis, Sombrę i sponifikowaną Krystynę z Gazowni. Twilight pyta: "Ostatnie słowo?" - co zrobisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 12, 2013 Share Napisano Październik 12, 2013 zacznę prosć o autografy. Gybyś miał wybór ,to z kim poleciałbyś na księżyc??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Październik 14, 2013 Share Napisano Październik 14, 2013 Sam ze sobą. Co byś zrobił, gdybyś za moment stał się Iwanem, miał jeden granat w ręce i sto szkopskich czołgów naprzeciw? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Październik 14, 2013 Share Napisano Październik 14, 2013 schował się w rowie, poczekał aż wszystkie przejadą, wskoczył na ostatni, zagroził załodze że wszystko wysadzę i kazał im wysiąść, wsiadł samemu i przy tym rzucił do załogi czołgu mój granat a następnie otworzył ogień do pozostałych czołgów z armaty. co byś zrobił gdyby pod tobą mieszkał przywódzca ONRu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Październik 14, 2013 Share Napisano Październik 14, 2013 Dalej grałabym w HetaOni, bo się nie znam ;-; Co byś zrobił gdyby wszyscy nie umieli mówić i powtarzali by ciągle "wolni"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Październik 14, 2013 Share Napisano Październik 14, 2013 (edytowany) Rozpocząłbym badania nad powodem takiego ich zachowania, ale wysunąłbym też tezę, że to ja jestem dziwny. Co byś zrobił gdybyś musiał żyć w mieście zamieszkanym przez żywe... (tu wstaw słowo zaczynające się na K) . . . . . Kaktusy! Edytowano Październik 14, 2013 przez Camed Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Październik 14, 2013 Share Napisano Październik 14, 2013 Tak! Wreszcie miasto zdolne do zaspokojenia naszych... A, kaktusy... Nie zrozumiałem pytania. Najpierw sprawdziłbym, jak smakuje nalewka z żywych kaktusów, a potem stałbym się znanym w mieście potworem-pijącym-nalewkę-z-kaktusów. Co byś zrobił, gdyby internet był na kartki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 14, 2013 Share Napisano Październik 14, 2013 Oh...nie chciałoby mi się stać w kolejce pół (albo więcej) dnia po ten internet... Co byś zrobił gdybyś został umieszczony na okładce podręcznika od Niemieckiego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Październik 14, 2013 Share Napisano Październik 14, 2013 Hitlerowałbym nauczycielki Co byś zrobił gdyby w twojej klasie znajdował się gość z ADHD i krzyczał na każdej lekcji, przynosił głośniki do szkoły, puszczał z nich muzykę typu "Krejzi Frok", mówiłby do Ciebie i innch "A twoja stara jest taka gruba, że nie mieści się w tramwaju", wskakiwał twarzą w piersi dziewczyn starszych od niego o 3 lata... (tak, mam takiego w klasie ;_; Czemu ta szkoła ma taki wysoki poziom ale dodali do niej integratkę) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 14, 2013 Share Napisano Październik 14, 2013 Przeniosłabym się do innej klasy Co byś zrobił, gdyby wyrosły Ci kocie uszy,rumuńskie kły i puszysty ogon? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się