Parabellum Edge Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 No racze, żebym się zgodził! A przy okazji wypytałbym o doświadczenia przy tworzeniu Brutal Legend c: Co byś zrobił/ła gdyby kołdry były z jadalnego, słodkiego papieru? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Luty 10, 2014 Share Napisano Luty 10, 2014 Zjadłabym je Dalej~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 10, 2014 Share Napisano Luty 10, 2014 Byłyby zbyt zimne i trza byłoby zmienić je na pierzyny Co byś zrobił gdybyś żył w średniowieczu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Luty 10, 2014 Share Napisano Luty 10, 2014 O MATERDEJ, WRACAMY DO DOMU. Mówiłam, żeby nie iść na to wesele ;-; Dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Luty 10, 2014 Share Napisano Luty 10, 2014 Zapewne bym orał pole... Co byś zrobił gdybyś nie miał pomysłu na kolacje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Luty 10, 2014 Share Napisano Luty 10, 2014 Tarta czekolada sposobem na wszystko ;-; Dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Luty 10, 2014 Share Napisano Luty 10, 2014 Smażył bym naleśniki do rana (kurde zgłodniałem) Co byś zrobił/a gdyby śnieg spadł w lato? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Luty 10, 2014 Share Napisano Luty 10, 2014 TO WSZYSTKO WINA TUSKA! A na serio: Pewnie bym odśnieżała... jak zwykle... Dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Luty 10, 2014 Share Napisano Luty 10, 2014 Cuda się spełniają ;_; Co byś zrobił, gdybyś obudził się na środku polany? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Luty 10, 2014 Share Napisano Luty 10, 2014 Obudziłbym się, rozglądną i położył z powrotem spać. Dalej TO WSZYSTKO WINA TUSKA! Co wy macie do tego Tuska? Przecież on jeszcze nic nie zrobił Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Luty 10, 2014 Share Napisano Luty 10, 2014 "Że co?" I zaczęłabym szukać drogi do domu. Dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Luty 10, 2014 Share Napisano Luty 10, 2014 (edytowany) "Phi! I tak zawsze byłam niepotrzebna.*Załamka*" ...i bym poszła gdzieś gdzie jest cicho i chłodno(np. jezioro, las itp.). Co byś zrobił/a gdybyś miał/a wybór: życie twoje, czy twoich bliskich? Edytowano Luty 10, 2014 przez MaLinka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Luty 10, 2014 Share Napisano Luty 10, 2014 Moje Dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Luty 11, 2014 Share Napisano Luty 11, 2014 Bliskich. Co byś zrobił, gdyby twój idol zaproponował Ci podwiezienie do szkoły jakimś rozpadającym się wrakiem samochodu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Luty 12, 2014 Share Napisano Luty 12, 2014 Nic, nie mam idola. Dalej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Luty 12, 2014 Share Napisano Luty 12, 2014 Tak jak wyżej, nie mam idola ;-;. Co byś zrobił, gdyby jakiś menel sie do cb przyczepił w autobusie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Luty 14, 2014 Share Napisano Luty 14, 2014 A bo raz tak było... Przeciśnięcie się przez tłum, albo ignorowanie. Tak najlepiej. Co byś zrobił, gdyby Twoja klawiatura zaczęła pisać za ciebie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Luty 15, 2014 Share Napisano Luty 15, 2014 W końcu bym ją wymienił Co byś zrobił/ła gdyby woda w kranie zmieniła się w skittels'y? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Luty 17, 2014 Share Napisano Luty 17, 2014 Płakałbym, że nie w wódkę. Co byś zrobił, jakbyś reinkarnował/a jako mój syn/córka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Luty 22, 2014 Share Napisano Luty 22, 2014 Rozstrzeliat cię jeszcze przed, bo nie wierzę w reinkarnację. Daliej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 25, 2014 Share Napisano Luty 25, 2014 Daliej. Co byś zrobił/a gdyby nie było polskiego tłumaczenia MLP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 2, 2014 Share Napisano Marzec 2, 2014 Nie trafiłbym tutaj. Co byś zrobił gdyby w sobote trza było iść do pracy/szkoły? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berette Napisano Marzec 4, 2014 Share Napisano Marzec 4, 2014 Złożyłabym protest do Sejmu :> Co byś zrobił gdybyś zobaczył Pieseła? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Marzec 4, 2014 Share Napisano Marzec 4, 2014 Powiedział bym "Wow, to Pieseł!" i poprosił go o autograf Dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Marzec 5, 2014 Share Napisano Marzec 5, 2014 Powiedziałbym "To ten pieseł z facebooka, ja nie moge!" Co byś zrobił gdyby wybuchła III Wojna Światowa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się