Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 Przyłączyłabym się do niej i przekonała ją, że większy okup będzie za kradzież słońca. Co byś zrobił gdybyś był jedyną osobą mogącą uratować świat od zagłady? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amani Napisano Styczeń 10, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2013 Piję w sumie Kubusia teraz ... Walić to, świat poczeka ! Co byś zrobił, gdyby wielki, piękny grzybek wyrósł ponad twoim miastem ? (Wiecie, o co mi chodzi ^.^) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 patrzę z okna w kierunku centrum (mieszkam w berlinie). - o kur...cze. DO PIWNICY!!! i rozpaczliwie próbuję uratować wszystkie ważne rzeczy - komórkę, kasę i komputer. co byś zrobił gdybyś usłyszał w radiu że rosja wypowiedziała wojnę nato? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkShadow Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 Przełączyłabym na jakąś muzykę :F Co byś zrobił, gdybyś podobał się komuś tej samej płci? xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 Przemówił temu komuś do rozumu. Pięściami. Co byś zrobił jak byś nie mógł jeść czekolady. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amani Napisano Styczeń 27, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2013 Zawsze są żelki ^^ Co byś zrobił, gdyby ugryzł cię twój telefon i w twoim mieście nie byłoby innych dilerów ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 Ugryzłabym telefon za karę i sama zostałabym dilerem. Co byś zrobił, gdyby przyszedł do Ciebie Śmierć na herbatkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amani Napisano Styczeń 27, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2013 Wyjąłbym mój "Rebellion" i dwa pistoleciki i bym go zatłukł ^^ (Dante approved) Co byś zrobił, gdyby twój wściekły brat bliźniak rzucił się na Ciebie z mieczem ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 Odpowiedział bym mu yyy... Toporem? dzidą? głowicą termojądrową o wielkości ołówka? Pilotem od Telewizora taaaaaa... Co byś zrobił, gdybyś obudził się sponifikowanym od pasa w dół? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 Hmm podobno kucyki mają całkiem duże penisy Co byś zrobił gdybyś musiał wysłuchiwać zrzędzenia mnie sponifikowanego od pasa w dół Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter2224 Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 Pytanie "MA KTOŚ M4 POD RĘKĄ" ? Co byś zrobił gdybyś miał moc telekinezy i pirokinezy ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 Albo bym to trzymał w tajemnicy (oczywiście ćwiczyłbym te zdolności) i dyskretnie pomagał innym, albo by mi odbiło i zacząłbym siać chaos i zniszczenie. xD Co byś zrobił/ła gdybym z takowymi zdolnościami stanął przed tobą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amani Napisano Styczeń 28, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2013 No, siema, fajne, płonące, świecące ręce ... Co byś zrobił, gdyby "..." cię zaatakowało ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 Aaaa...!!!! Co byś zrobił gdyby spotkał Chrysalis.? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amani Napisano Styczeń 28, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2013 Dołączyłbym do armii i siał propagandę ! Co byś zrobił, gdyby "Banned From Equestria (Daily)" działo się na prawdę z twoim udziałem ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkShadow Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 Yyyy... jadła proszek z budyniu? Co byś zrobił, gdyby osoba z 2 ławki w rzędzie pod oknem po prawej miała twoje zdjęcie na ścianie nad łóżkiem? ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 Ja w klasie mam samych facetów więc pewnie dał bym mu w pysk Co byś zrobił gdybyś miał skoczyć ze spadochronu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkShadow Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 Byłoby fajnie ^^ Cieszyłabym się Co byś zrobił gdybyś mógł kontrolować swój sen? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 Ale ja potrafię kontrolować własne sny. Co byś zrobił gdybyś znalazł się w innym wymiarze oznaczonym jako B800, gdzie panuje nadal monarchia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Luty 4, 2013 Share Napisano Luty 4, 2013 Najpierw - Potem znalazłbym jakieś schronienie i obserwował Co byś zrobił, gdyby ktoś zjadł Twoje pierogi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Luty 4, 2013 Share Napisano Luty 4, 2013 Bo ja wiem. Co byś zrobił, Gdyby ten świat w którym żyjesz był tylko snem a prawdziwy to by był z MLP. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Luty 4, 2013 Share Napisano Luty 4, 2013 Rzuciłbym się z mostu? Co byś zrobił gdyby terminator wszedł do twojego domu i poprosił o kawę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Luty 4, 2013 Share Napisano Luty 4, 2013 wsypałbym kilogram do wiadra z wodą i uciekł... i wrócił po tygodniu. co byś zrobił gdyby ten świat był tylko snem a prawdziwy to świat z... Minecrafta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Luty 4, 2013 Share Napisano Luty 4, 2013 To ja już się wolę nie budzić. Co byś zrobił gdyby ten świat był tylko jakąś wizją, a w rzeczywistości przeprowadzają na tobie badania w Equestrii? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anekito Napisano Luty 4, 2013 Share Napisano Luty 4, 2013 Zależy jakie badania, ale generalnie chciałbym wrócić do przytomności ^^. Co byś zrobił, gdyby okazało się, że Justin Bieber będzie podkładał głos do Rainbow Dash w IV sezonie?( btw. sam do niego nic nie mam, dobry wokal, fajne pioseki- miło się słucha) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się