Mrs.Octavia Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 -Srly,ja nie Ivan,wódki nie trzymam Co byś zrobił gdyby cie zaczepiło dziwne dziecko w stroju marynarza? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 Pewnie wzięłabym od niego czapkę marynarza, zawsze miałam do nich słabość Co byś zrobił gdybyś mógł być niewidzialny ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 pewnie bym pośledziła pewne osoby Co byś zrobił gdyby jakaś 17 latka w stroju pokojówki chciała ci połamać palce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 Połamałabym jej xD Co byś zrobił gdybyś spotkał na drodze Pinkamene i powiedziałaby ,,czas na babeczki" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Poprosiłbym o poczęstunek. A co? Co byś zrobił, gdybyś znalazł się w miejscu bez wyjścia, a jedyna możliwa w jakimś stopniu droga ucieczki prowadziłaby w przepaść? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Może lepiej zostać. Ale kiedyś i tak bym skoczyła. Co byś zrobił, gdyby świat stał się czarno-biały? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Wynalazłbym farby i stał się milionerem. Co byś zrobił gdybyś mógł przechodzić przez ściany ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupus Smoth Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Bym nie musiał iść na około do łazienki Co byś zrobił gdybyś mógł wybrać między Japonią i Polską? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Japonia bo tam dużo fajnych rzeczy do kupienia~ Co byś zrobił gdyby twoje rodzeństwo chciało się za wszelką cenę z tobą ożenić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Powiedziałabym, że to nie ma sensu ew. pakujta manatki i uciekajta tak gdzie mnie nie dorwą czyli do Mielenka gdzie mam swój letni domek czyli na drugi koniec świata Co byś zrobił gdybym mieszkała w Twojej szafie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Dokarmiałabym Cię xD Co byś zrobił gdyby wyłączyli Ci internet na rok? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 NEEEIN!!!! GDZIE JA BĘDĘ OGLĄDAĆ NOWE ODCINKI! D": CO byś zrobił gdyby twój szalik mógł dusić (ale nie ciebie tylko osoby obok) ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 Brutalnie wykorzystywałbym go jako narzędzie mordu. Okrutnego mordu. Co byś zrobił, gdyby zadziałała na ciebie nagle zmiana płci? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Maj 10, 2013 Share Napisano Maj 10, 2013 powiesił...a bym się. albo atak kamikadze na reichstag (blisko od mojego domu). co byś zrobił gdyby w polsce wybuchła wojna domowa między wszystkimi frakcjami/poglądami/partiami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 10, 2013 Share Napisano Maj 10, 2013 Zniszczyłbym wszystkich i zaprowadziłbym kucykizm Co byś zrobił/-a gdyby Fluttershy znalazła się w Necrovision? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Maj 10, 2013 Share Napisano Maj 10, 2013 To samo co z innymi zombiakami kopałbym przez całą mapę do końca. XD Co byś zrobił/a gdyby świat obróciłby się na lewą stronę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Maj 10, 2013 Share Napisano Maj 10, 2013 Żyłabym na lewej stronie. Co mogłabym innego zrobić? Co byś zrobił/ła gdyby trawnik przed domem zbuntował się i zarządał podwyżki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 10, 2013 Share Napisano Maj 10, 2013 Dałbym podwyżkę ale mszyc Co byś zrobił/-a gdyby Zimmermann porwał Derpy i eksperymentował na niej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Maj 10, 2013 Share Napisano Maj 10, 2013 Patrzyłbym jak Derpy rozwala cały jego plan. Co byś zrobił gdyby MLP istniały naprawdę? ( mam nadzieje, że nikogo nie ranię tym pytaniem) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Maj 10, 2013 Share Napisano Maj 10, 2013 Odnalazłbym. I HUGS! Co byś zrobił gdyby Lyra Cię znieczuliła, zabrała do swojej piwnicy, i zaczęła poddawać "niegroźnym" eksperymentom? (Skojarzenia (nie) wskazane ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Maj 10, 2013 Share Napisano Maj 10, 2013 Zmutowałbym i zamienił bym się z nią miejscami. Co byś zrobił/-a gdyby okazało się, że doszło do wojny nuklearnej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 10, 2013 Share Napisano Maj 10, 2013 Powiesiłbym Discorda za jaja przed Urzę... Że co? Urzędu Miasta Szczecin już nie ma bo poszedł w ogniu nuklearnym a potem poszedłbym z Mane6 i Derpy do innego wymiaru gdzie jest las nad piękny jeziorem i tam byśmy mieszkali do końca życia. Co byś zrobił/-a gdybyś zobaczył/-a mnie jak całuje się z Derpy i Fluttershy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Maj 10, 2013 Share Napisano Maj 10, 2013 Zrobiłbym bym zdjęcie i porozklejał w ZG Co byś zrobił jakbym ujeżdżał Lune ( wierzchem bez skojarzeń ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Ponieważ to byłby sen i powiedziałbym pobudka... A ty się budzisz i widzisz mnie krzyczącego "Wstawaj bo się do lozoja na niemiecki spóźnisz" Co byś zrobił/-a gdyby Zimmermann chciał podbić Equestrię? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Podbiłbym ją pierwszy. Co byś zrobił, stając przed faktem dokonanym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się