niezwyciezony1 Napisano Lipiec 15, 2012 Share Napisano Lipiec 15, 2012 Po co ci te kamienie? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GucioPL Napisano Lipiec 16, 2012 Share Napisano Lipiec 16, 2012 Dlaczego Pinkie Pie jesteś świrnięta jak byś wiedziała na te pytanie to mi napisz XD Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deHavilland Napisano Lipiec 17, 2012 Share Napisano Lipiec 17, 2012 jaki kaliber lubisz najbardziej? (Mam na myśli średnicę armaty) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ_$P33DX Napisano Lipiec 18, 2012 Share Napisano Lipiec 18, 2012 Pinkie Pie dlaczego tak często śpiewasz i układasz piosenki? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Lipiec 18, 2012 Share Napisano Lipiec 18, 2012 Siemka Pinkie Gdzie w tym roku wybierasz się na wakacje ? Czy kiedykolwiek ogranizowana przez ciebie impreza była nudna ? Choć wiem że to raczej nie możliwe, ale poporstu pytam z ciekawości. Gdybyś była Transformerem... to w co byś się zamieniała ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Lipiec 22, 2012 Share Napisano Lipiec 22, 2012 Co myślisz o swoim nowym avatarze? Czy dobrze sobie radzi, reprezentując Cię na polskim forum? Dodawałaś kiedyś wódki do swoich ciast? Tak odrobinkę, osobiście polecam, nic nie czuć (prawie) a ciasto nabiera... ostrości : P Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RedSky Napisano Lipiec 23, 2012 Share Napisano Lipiec 23, 2012 Pinkie, ile babeczek dziennie jesz dziennie? Czy masz problemy z próchnicą? Czy czytałaś Silent Ponyville? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashie666 Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 Cześć! Mam do ciebie parę pytań. 1. nadmuchujesz swoje włosy czy to jest twoje naturalne ułożenie włosów? 2. dałaś kiedyś gummiemu (czy jak się pisze imię twojego aligatorka) ciasto (takie w płynie) od babeczek? 3. jak nie miałaś cutie marka to myślałaś że jaki będziesz miała? 4. Upiłaś się kiedyś? 5. grałaś w "rollercoaster tycon 1/2/3" ? I jeszcze jedno... dostane te babeczki ze środkiem usypiającym? Przydadzą sie na chłopaków i dziewczyn ze szkoły którzy sie ze mnie śmieją. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 Hej ! Parę pytań 1: Co myślisz o księżniczce Lunie ? 2: Babeczki czy krakersy ? 3: Jak poznałaś Gummiego 4: Przytulisz mnie ? :< 5: Chciałabyś zwiedzić krainy poza Equestrią ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlcatrazPL Napisano Sierpień 7, 2012 Share Napisano Sierpień 7, 2012 Lubisz muze tego typu ??? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saalar Napisano Sierpień 8, 2012 Share Napisano Sierpień 8, 2012 Ile monet płacisz miesięcznie za wynajmowanie piętra w Słodkim Kąciku? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortron102 Napisano Sierpień 8, 2012 Share Napisano Sierpień 8, 2012 Hejka Pinkie. Więc mam takie pytanie: Załóżmy, że trafiłaś do świata ludzi, a konkretnie na teren bardzo bogatej i poważnej rodziny. Trwa tam impreza snobów (nie chce nikogo urazić) i nie ma wyjścia, bo pilnuje go straż. Jakbyś się zachowała? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Sierpień 14, 2012 Share Napisano Sierpień 14, 2012 Pinkie, takie pytanie trochę z innego pieca. Co sądzisz o jabłkach Applejack? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Chciałbym się ciebie o coś zapytać, ale nic mi nie przychodzi do głowy. Wymyśl jakieś pytanie i mi na nie odpowiedz . Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziu Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Pinkie Pie, proszę powiedz mi ile ważysz? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 Witaj, panno Pie, na wstępie chciałbym zaznaczyć, iż jesteś moim ulubionym kucykiem zaś co do pytania... Co sądzisz o tych... pojazdach? To chyba jakiś rodzaj... motorowerów? Nie wiem... A tak wygląda ich wnętrze: http://www.jacksparx.com/CupcakeCarInsideA.jpg Wg mnie jeżdżąc nimi wygląda się trochę głupawo, dlatego już teraz zbieram na swój własny... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rarity115 Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 Czy dzień bez uśmiechu jest dla Ciebie dniem na prawdę straconym? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revera Napisano Wrzesień 7, 2012 Share Napisano Wrzesień 7, 2012 1. Urządzam imprezę,ale nie mam tym zielonego pojęcia! Pomożesz mi? 2. Lubisz czekoladową czekoladę? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinek Napisano Wrzesień 13, 2012 Share Napisano Wrzesień 13, 2012 Hej Pinkie! 1.Jakbyś się zakochała to jakiego rodzaju kuce cię interesują?? 2.Z którym kucem byś się umówiła na randkę albo na imprezę ?? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosia Napisano Wrzesień 20, 2012 Share Napisano Wrzesień 20, 2012 Witaj Pinkusiu! Mam do ciebie kilka pytań: 1.Czy masz jakieś uzdrawiające słodkości? Niektóre lekarstwa są naprawdę niedobre. 2.Jak się miewają twoje siostry? 3. Przyjdziesz na moje urodziny? 4. Co sądzisz o Derpy i jej muffinkach? 5. Bardzo lubię twoje piosenki. Trudno się je pisze? 6. Dasz huga? 7.Czekoladowy deszcz? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RedSky Napisano Wrzesień 22, 2012 Share Napisano Wrzesień 22, 2012 Jedno pytanie: Czy dach kącika kostki cukru jest naprawdę zrobiony z czekolady czy to tylko taka stylizowana dachówka? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinkamena Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 Pinkie,dlaczego twoi rodzice mają szarą sierść a ty jesteś różowa ? ;D:pinkie2: Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RedSky Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 Gdyby Gummy miał zęby to też byś go przygarnęła? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 Pinkie czy zamieszkałaś byś ze mną jakbyś była w sytuacji jak z MLD Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mellie Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 Cześć Pinkie! *macha łapką* :3 Jakie byłoby twoje ostatnie życzenie? Często myślisz o przeszłości, czy może wolisz myśleć co jest 'tu i teraz'? Upieczemy razem babeczki? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts