BiP Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Ma bardzo ciekawe słowa w sygnaturce! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 " Ale mamy śliczne klacze w Equestrii, a oto one !" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Ma POWALAJĄCĄ klacz z podpisem xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 " Ostatnio robiłem im zdjęcia po czym poprosiłem o autografy, Celestia chciała mnie dziabnąć ale uciekłem! " Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 celestyna, celestyna już equestriańska kraina ją dobrze zna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 "Jeeestem ffanem Spitfiree! Anime teeż! " Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 "Księżniczka Celestia" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Wszystkie Księżniczki, pieknie się prezentujące. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 I want to play a game. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 http://puu.sh/3R0TF.jpg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 "Patrz jakie mam zdjęcia i autografy!" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Mocne słowa i takie prawdziwe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 "Oto najwspanialsze władczynie Eqestrii i okolic!" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 "Śmierć jest zwycięscą w każdej wojnie" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 "Patrz na moją kolekcję wet manes!" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Mam konto na Yt, Da, asku, fb i reklamuje kociątka do adopcji, jestem taka wspaniała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 „Większość ludzi ma szczęście nie wiedzieć kiedy ich zegar przestanie bić. Ironią tego jest, że pozwala im to naprawdę cieszyć się życiem, jakby śnili, cieszą się piciem zwykłej wody. Ale czy naprawdę się nią delektują?” Oraz jest fanem Piły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Ma dwie flagi w sygnaturce xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 (edytowany) "Wiesz kto kim jest? Nie? W takim razie powiem ci " Edytowano Sierpień 1, 2013 przez Gość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Pokażę Ci moją twarz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Userbar x5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Wszystkie kucyki chyba w jednym xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 "Jesteśmy waszymi władczynimim pokłońcie się!" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Śmierć jest zwycięzcą we wszystkich wojnach. Niebywale mądre słowa, które zawierają ciekawy przekaz. Wojna, karabiny, walka ergo śmierć fizyczna lub psychiczna z powodów odniesionych obrażeń lub obrazów które odmieniły spojrzenie na świat, oj tak, zapewne wojna zmienia człowieka nie do poznania. Na lepsze czy gorsze? Nie mam pojęcia.Nie ma nic szlachetnego w umieraniu, dla swojej religii, pewnie racja, bezsensowne śmierci są wszechobecnym zjawiskiem na świecie.Dla swojego kraju, tutaj nie wiem czy bym się zgodził, temat dosyć kontrowersyjny.Dla swojej ideologii czy wiary, może i tak, ale jak mówią następne wersy:Lecz dla drugiego człowieka i owszem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Czy potrafisz docenić dar życia i cieszyć się każdym jego momentem jak twoim ostatnim? Jeżeli nie, możemy zagrać w grę. Jeśli ją przetrwasz gwarantuję natychmiastową resocjalizację ;s Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się