Rainbow Wave Napisano Październik 16, 2013 Share Napisano Październik 16, 2013 Na tegoroczne Halloween: - Officer Vi - Skin do Zyry - 5 ikonek - Skiny wardów - Skiny z poprzedniego Harrowing - Tajemnicze Prezenty - kupujesz komuś taki i losuje mu jakąkolwiek skórkę do posiadanej postaci. Może wylosować ci skina np. za 520, albo nawet Pulsefire Eza czy Spirit Guard Udyra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 Officer Vi... I znowu muszę szykować portfel. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 Uwielbiam Vi, ale na taka słabą skórkę szkoda pieniędzy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 Słaba to jest Neon Strike Vi, a tą, chociaż faktycznie nie jest powalająca, muszę mieć, bo nie mieć skina dla ulubionego championa to jak grać bez ręki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 Gram bez ręki Nie wydałem ani grosza na moje całe konto na EU West. I właściwie nie mam zamiaru wydać. Tyle w temacie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Październik 18, 2013 Share Napisano Październik 18, 2013 A tak się czułem ostatnio jak grałem AD Taricem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 18, 2013 Share Napisano Październik 18, 2013 grałem AD Taricem... grałem Taricem... Taricem... Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Październik 18, 2013 Share Napisano Październik 18, 2013 Ślimak - nie gay, biseksualista, bądźmy poważni i trzymajmy się faktów ;> Teraz planuję wyremontować jakiegoś innego champa na build nieczęsto używany. Jakieś pomysły? Gdzie zaznaczam, postać musi mieć co najmniej jeden skill dedykowany(z dużym przelicznikiem) pod dany build jak AP Yorick(1.0 ratio duch+obrażenia magiczne na W i E) itp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Napisano Październik 18, 2013 Share Napisano Październik 18, 2013 Corki AP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Październik 19, 2013 Share Napisano Październik 19, 2013 Corki Ap robię na aramach - zawsze się sprawdza xD Garen Ap pene bije tylko o 20% więcej ulty i nic ponad to. Ani tank ani Dmg, sprawdzałem to to i nic się tym nie ugra. No chyba że gracz vs kompletni idioci... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Październik 19, 2013 Share Napisano Październik 19, 2013 AP Trynda pod cooldowny i prędkość ataku, żeby szybciej ładować furię do q i częściej używać e . Może AP Pantheon, również pod cooldowny? Byłbym zapomniał o moim ulubionym - Garen na dżungli Op!!! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moposable Napisano Październik 19, 2013 Share Napisano Październik 19, 2013 Wypróbuj AP Shen'a na mida; w early shield'ujesz ataki przeciwnika i jakoś ciągniesz do 6, no a potem roam'ujesz i łapiesz kill'e. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 19, 2013 Share Napisano Październik 19, 2013 Jakieś pomysły? AD Thresh. Albo AP Gangplank. Albo AP Soraka na midzie. Jak umie się ogarniać całą mapę i wie, kiedy użyć ulta, to zabawa jest przednia i nie musisz się nawet ruszać ze swojej linii, by pomóc w walce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Październik 19, 2013 Share Napisano Październik 19, 2013 Wszystko wypróbowane - AP GP OP, AP Soraka jest zmorą każdego maga bo ma silience i się leczy, AD Tresh to bohater jednego hita - czekasz aż ci się pasywka załaduje z E i pizd, przeciwnikowi znika czasami nawet 70% HP(kwestia armora, resów i crita). Słowem, takie rzeczy to ja na co dzień staram się wyciągać, jak AP/AS Xin Albo ostatnio AD "Pokemon Master" Malza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Październik 19, 2013 Share Napisano Październik 19, 2013 Gadam sobie z jakimś Grekiem ze znajomych, pyta się, gdzie mieszkam, ja odpowiadam, a on mówi, że jego wujek tam mieszka . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adisso Napisano Październik 23, 2013 Share Napisano Październik 23, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Październik 23, 2013 Share Napisano Październik 23, 2013 DanteAxe... Randomville i reszta... Czekałem, aż kiedyś to zrobi, ale szkoda, że nie użył Sejuani ani Valora w tym. Podejrzewam, że to z powodu braku plików (wiem, kiedyś użył, ale starej Sej), lecz i bez nich to jest hilarious! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adisso Napisano Październik 23, 2013 Share Napisano Październik 23, 2013 Do tej pory się śmieje z jego filmików . Tu coś smutniejszego: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Październik 23, 2013 Share Napisano Październik 23, 2013 A ja wczoraj wbiłem plat 1. Tyle wygrać. Teraz dostaję tylko po 5 punktów za wygraną. Ciekawe, ile będę tracić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adisso Napisano Październik 23, 2013 Share Napisano Październik 23, 2013 Ja dzisiaj Diamond 2. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Październik 23, 2013 Share Napisano Październik 23, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 Czytam i czytam i Was nie rozumiem. Hurr, może dlatego że jeszcze nie ogarniam. Well. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 EU North & East Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 Przynajmniej serwer działa mu sprawnie, nie tak jak EUW A EUNE jest śmieszny, Ci Rumuni, Czesi i Grecy, co to zdania po angielsku nie umieją złożyć... Hmm... a tak w sumie to od kiedy Cygnus gra w LoLa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Wave Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 Z tego co widzę, to masa tu osób z wyższych lig. Można prosić o jakieś rady? Chciałbym poprawić swoje umiejętności, lecz nie wiem jak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się