Adm1RED Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 - Matyas też polubiłeś ludzi witaj w klubie. Połorzyłem się obok matyasa. ( XD ) Link do komentarza
Matyas Corra Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 *spojrzałem na WaveX'a* N....nie, po prostu, zrobiło mi się go żal, sam zobacz, ile on może mieć lat? 16? 17? naprawdę, po co miałem go zabijać......potem odprowadzę go do nich.....powiedz, skończyła się już ta jatka? Link do komentarza
L'estaca Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 -Po każdej twojej wyprawie wracałeś ranny Tylko przyspożysz nam kłopotów Jest szansa że ludzie cię zabiją Ludzie mogą cie torturować... Mam wymieniać dalej?! Link do komentarza
Adm1RED Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 - No też prawda matyas pomogę ci go odprowadzić. Zaprowadźmy go. Link do komentarza
L'estaca Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 (Wave sie pytał czy mamy jakieś argumenty-to do niego. Ja nie mogę przed chwilą na ludzi się rzucaliście a teraz mówicie że ich lubicie) Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Z drugiej strony strumienia nadeszła Nocturne. -A co innego chcesz zrobić? Wychować go? Przy pierwszej okazji pójdzie do swoich i Nas powybijają. Zeskoczyła z kamienia i przeszła przez wodę. -Teraz, kiedy jest nieprzytomny, śmierć nie sprawi mu bólu. Link do komentarza
Dżuma Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Bećka oni go nie złapią ani nie będą torturować bo przecież jest super wilkiem. A jak coś mu się stanie to wypije sok z gumijagód Przypominam po raz enty owenty śmenty że ludzie w lesie idąc na zabicie krwiożerczych wilków od razu ich nie głaszczą. Wy też tak byście zrobili gdyby : Macie wioskę co raz to mniej ludzi gdyż wilki z okolicznych lasów powybijały ich. Idziesz z innymi aby je zabić, bo masz nawet nakaz na odstrzał. Pomijając szczegóły walki, gdy się budzisz jakimś cudem, masz wilka koło siebie. Co robisz? Ja bym uciekła lub broniła się, a nie głaskała go za uchem ?! Duże tygrysy też są oswojone, ale gdy zaczną "bawić się i łasić" możesz nie mieć ręki. To jedna sprawa. Druga co wy do cholery macie rozdwojenie jaźni?! Najpierw zabijacie, rozszarpujecie i mordujecie ludzi, a teraz się łasicie? Albo rybki albo akwarium, kurcze! Link do komentarza
Matyas Corra Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 ( ja od początku starałem się uniknąć całej tej walki. na razie odciągnąłem jednego i tyle.) Link do komentarza
Adm1RED Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Mi się znudziła ta cała jatka dlatego chcę ich polubić. Link do komentarza
L'estaca Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 (Jakoś nie widać. Niedługo się okaże że ktoś tu jest wolfmanem i potrafi jednym pstryknięciem zawalić miasto. Dobra sory. Skończmy już to, nie ma co sie kłócić.) Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 (A ja będę wrednie zabijać, palić, gryźć i wyskakiwać zza krzaków niespodziewanie jak hiszpańska inkwizycja - robiłam to od początku zresztą.) Link do komentarza
Matyas Corra Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 *spojrzałem na nocturne* i co? mamy go tak zabić, we śnie? jak zwykłe zwierze? Link do komentarza
Adm1RED Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Jak chcecie ja się mogę odłączyć. Możecie zabić mojego bochatera i będzi dobrze Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 -A kim jest dla ciebie? Zwierzęciem, jak i my. Chyba że uważasz go za lepszego od nas... Link do komentarza
Matyas Corra Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 N..nie o to chodzi. Chodzi o to, że jeżeli go zabijemy, to nic nie zyskamy. A jeżeli zabierzemy go spowrotem do jego stada, może wszystko się uspokoi? *starałem się przekonać nocturne* Link do komentarza
L'estaca Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Jak chcecie ja się mogę odłączyć. Możecie zabić mojego bochatera i będzi dobrze Protestuję Mimo że zachowujesz się jak bohater, potrzebujemy takich Link do komentarza
Adm1RED Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 - Poddaję się zagryźcie mnie niech to wszystko się tak dla mnie skończy. Link do komentarza
Dżuma Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Przykro mi ja nie wyrabiam Żegnam :I Bawcie się dobrze ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Biegłam od tyłu na człowieka. Dalej głębiej w lesie było ich więcej. Złapałam za drewnianą końcówkę. Człowiek był silny ale ja na szczęście miałam 4 łapy i wyrwałam mu broń. Niestety jego przyjaciel uderzył mnie tym patykiem. Przewróciłam się na bok. Jedynie co pamiętałam to simny patyk przystawiony do mojej klatki piersiowej i huk. Dalej mój obraz się zamazywał. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Powodzenia ! Link do komentarza
Adm1RED Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Wavex wbiegł do krzaków *huk* wyleciał trup wavexa. *UWAGA* Jeśli lubicie gry takiego jak ta sesja możecie zagrać w grę pod tytułem : WolfQuest. DZIĘKI ZA UWAGĘ. Link do komentarza
L'estaca Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Wszyscy nie żyją-super ~~~~ -Nie!!! Trzymałam na rękach trupa Wave'a -Obiecałam cie chronić Zobaczyłam też trup Naszy Zaciągnęłam je na polanę. Pobiegłam do szpitała -Nasza i Wave chyba nie żyją...-powiedziałam cicho bo była operacja -Ale nie jestem lekarzem, jeśli mamy ich uratować musi to zrobić doświadczony lekarz Link do komentarza
Matyas Corra Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 *z przerażeniem patrzyłem na to co się dzieje. 2 naszych nie żyje....a ja sobie leżałem i myślałem co zrobić z człowiekiem....nocturne miała rację, im nie wolno ufać.......złapałem go kłami za szyję i skręciłem kark* Link do komentarza
kameleon317 Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Ja p i e r d o * * Idziesz pograć z znajomymi w lola i się okazuję, że Animal(jedna z najbardziej "normalnych" tu postaci) się zabija tak samo wilk-szaman-archaniołśmierci-lekarz-człowiek-morderca etc. też się zabija. Nie rozumiem twojej postawy Animal. Można to jeszcze odkręcić. Ja miałem tak samo po przyjściu Jacoba i moim wyparowaniu(mam nadzieję, że pamiętasz), ale się przemogłem i chciałem grać dalej. Później znowu chciałem wyjść jak zaczął się spam. Kto mnie przekonał, żebym został? Nie kto inny jak ty właśnie. Także niech Jacob cię ożywi bo wiem że potrafi. Walnie kilka spelli i po sprawie. Co do konfliktu z ludźmi. Nie widziałem ani nie słyszałem, żeby dzikie wilki się przymilały do ludzi. Ja jako człowiek nie spoczął bym dopóty, dopóki nie pozabijał wszystkich wilków(w zaistniałej sytuacji). Podsumowując - Animal wraca do gry i ogarniamy się. Ta zabawa straciła na realizmie po przyjściu Jacoba. Później została zaspamowana przez nowych. Następnie chcecie pozbawić jej sensu? Proszę was. Link do komentarza
L'estaca Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 kurde niech Animal wraca. Niedługo z tego nic nie zostanie. Dobra wróćmy chciaż trochę do realizmu. Link do komentarza
Dżuma Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 dobrze jakoś mnie jacob ożywi, ale robię to tylko dla kameleona i bećki Wiem mam dziwną postawę, ale dla mnie takie upośledzanie ludzi jest strzałem prosto w plecy, w dodatku ostatni żyłam bardziej akceptując zachowanie ludzi, te ich humorki itp. W dodatku impulsywność u mnie jest jedną z wielu wad, także jakoś mnie nasz nekromata ożywi i będziepo sprawie :T Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 stwierdzicie że przemawia przeze mnie hipokrytka, bo i ja pisałam jak ta debilka, ale faktycznie trzeba zrobić coś żeby posty co dwie minuty nie były dodawane. Ustalenie kolejności? Link do komentarza
Recommended Posts