Gość Littlebart Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 ISFP - Fluttershy. Wyszło według mnie dobrze, nieśmiały, strachliwy na nowo poznanych ludzi, lecz jak już pozna to się otwiera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Spike ;-; i don't think so ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 W pierwszym Luna, w drugim Pinkie. A tego bym się nie spodziewała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Maj 15, 2013 Share Napisano Maj 15, 2013 z wikipedii ISFJ z testu ESFJ ale jak czytam te wszystkie opisy bardziej pasuje ISFJ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Maj 15, 2013 Share Napisano Maj 15, 2013 Z kucyków jestem... Celestią Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Czerwiec 6, 2013 Share Napisano Czerwiec 6, 2013 Mi wyszło ISTJ, czyli Big Macintosh. Ja tam bardziej myślałem, ze jestem bardziej jak Twi, ale nie wiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Czerwiec 6, 2013 Share Napisano Czerwiec 6, 2013 Pinkie Pie Style. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Czerwiec 6, 2013 Share Napisano Czerwiec 6, 2013 ESTP - Czyli jestem Rainbow Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 ESTP - Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catkotek Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 lalalala C: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Wyszła mi Lunałka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 (edytowany) dodaję nową stronkę do testów trzeba założyć na niej konto www.mypersonality.info i w MBTI na szczerych odpowiedziach bazując wyszło mi czyli Dawniej bym to wyśmiał ale obserwuję ostatnio ze jestem bardzo dynamiczny i uczuciowy i zaczynam nawet używać tak jak Luna sarkazmu w odcinku Luna Eclipse Edytowano Czerwiec 28, 2013 przez Zandi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Czerwiec 28, 2013 Share Napisano Czerwiec 28, 2013 Uooo, jestem Luną. I to w obu przypadkach! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanetJ777 Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Według 1 testu jestem Luną a 2 Celestią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 W pierwszym miałam INFP a w drugim ESFJ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amet_Silver Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 ENFJ - czyli Rarity Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCcrater11 Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 ENTP - AppleBloom Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinkamena(!) Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 OMG, wyszła mi Scootaloo! ESFP! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 Według testu z wikipedii jestem iSFP czyli Fluttershy Z kolei druga ankieta preferuje mnie jako ESTJ czyli Applejack Bardzo ciekawe wyniki! Jestem zadowolony z bycia Fluttershy, faktycznie jestem do niej nieco podobny pod względem psychologicznym.Staram się być miły, tolerancyjny i życzliwy względem innych. Z bycia Applejack również jestem zadowolony. nie jestem raczej typem przywódcy ale na pewno jestem szczery. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IceWolf Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 Jestem Twillight! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCcrater11 Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 Nie wiem jak, ale test wykazał że jestem Luną, zaskoczyło mnie to bardzo. Muszę się nią bardziej zainteresować! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Colorful Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 Tego się właśnie spodziewałem . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IommIPony Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 Ja też jestem Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout152 Napisano Lipiec 12, 2013 Share Napisano Lipiec 12, 2013 Luna, w sumie preferuję noc, ale i tak wolałbym Fluttershy. Jestem wegetarianinem, mam dużo zwierzaków itd., nawet lubię żółty kolor, a jakoś w żadnym teście nie mogę trafić tej Fluttershy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Lipiec 18, 2013 Share Napisano Lipiec 18, 2013 Jestem Oryginalna, nie jestem kucykiem. Jestem Spike! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts