Nightmare Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 imka2000 oboje lubią Twilight! PS. A mi znajdziecie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neonowaty Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 Siper! Tric prawie mu dorównuje w lubieniu Twi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 To może Kirara, ona też lubi Twi i była avatarem Twilight i jest osobnikiem płci żeńskiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 też jestem za Kirarą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 Kirara .-. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravin Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 Niech będzie Kirara. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 Ja sobie zagłosuję na Sipera, też bardzo lubi Twili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tisosek Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 Podtrzymam pierwotny głos, jedyny słuszny: GOBLIN! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 Kirara Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Tric i Imka? Yyy... Imka i Tric?! o_0 Haha, już bardziej toksycznie się chyba nie dało! Ta idea jest tak chybiona, tak absurdalna i pozbawiona sensu, że jakże mógłbym jej nie wesprzeć? ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Może Kiara Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Ja też zagłosuję na Kirarę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Tric znalazł swoją partnerkę! Jeśli jesteście ciekawi o kogo chodzi (a na pewno jesteście!) - sprawdźcie to w dziale księżniczki Luny! Pamiętajcie - w tym miejscu sama księżniczka wysłuchuje was i ocenia według waszych opinii związki. Może warto wspomóc Lunę swoim zdaniem? No ale nie marudząc - przechodzimy dalej. Następną osobą której szukanie partnera, partnerki jest... Nightmare Powodzenia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Pawlex. Ona od Krysi, on od Sombry... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Niech będzie Pawlex zgłaszam sie na ochotnika Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Ja, hehe Może... Hm... Um... Trum? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 (Powiem moim prawdziwym głosem dla lepszego efektu) - NIECH BĘDZIE PAWLEX Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Ja z Pawlexem c: PS. Możecie mnie też dać? Czuję się trochę samotna... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Ja, hehe Może... Hm... Um... Trum? Kolejny, który nie wie, że jestem dziewczyną ;_; Tak jak i poprzednicy Pawlex Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Pawlex. Zdecydowanie i wyłącznie on. Z daleka widać, że do siebie pasują A teraz przepraszam, idę się ukryć w bunkrze, nim dopadną mnie nasi... khem, khem... kochankowie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Ta para byłaby chyba jedyną rzeczą mogącą zmienić mój stosunek do miłości. A zatem Pawlex. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 (wybacz Nightmare D: ) Pawlex c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Kolejny, który nie wie, że jestem dziewczyną ;_; Tak jak i poprzednicy Pawlex Nie był bym tego taki pewien... No dobra, skoro wszyscy tak bardzo to propsują, to zmieniam zdanie na Pawlexa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Skąd wniosek, że tego nie wie, tylko dlatego, że shippuje Cię z inną pegasis? ^^ Pff... nie poddam się presji! Też jestem za Trum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Wyczuwam tu za niskie stężenie fabulousnessu~! Pojawiam się i ja, Magenta! Jakże mogłoby mnie tu zabraknąć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts