MisterGonzo Napisano Lipiec 15, 2013 Share Napisano Lipiec 15, 2013 Jak to możliwe, że jeszcze tu nie byłem? Serdecznie proszę o dopisanie mojego nicku na listę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheUnbridle Napisano Lipiec 29, 2013 Share Napisano Lipiec 29, 2013 Chętnie dołączę c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkyFall Napisano Sierpień 14, 2013 Share Napisano Sierpień 14, 2013 Luna na prezydenta. (oh wait) Luna na księżniczkę. Proszę o dopisanie do tej zacnej listy, milordzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GamerLuna19 Napisano Sierpień 16, 2013 Share Napisano Sierpień 16, 2013 Wpisałbym się! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twój_Morderca Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 AVE LUNA! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingacrazy123 Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 (edytowany) Pragnę się wpisać na listę fanów Luny choćby na tysięczne miejsce. Chcę po prostu tam być i być wierna Najciemniejszej Pani Nocy Edytowano Listopad 13, 2013 przez Arjen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ulberk Napisano Wrzesień 13, 2013 Share Napisano Wrzesień 13, 2013 Poproszę o wpisaniena tę listę. Dzięki i pozdro dla wszytskich fanów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakitta Napisano Wrzesień 13, 2013 Share Napisano Wrzesień 13, 2013 Niech noc się wami zaopiekuje. Luno! Doprowadź nas ku bramom przeznaczenia! Niech przyjdzie księżyc i twoje panowanie na wieki! -Wierny sprzymierzeniec Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KHAAAN! Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 Luno, oferuję się jako Twój sprzymierzeniec. Proszę o wpisanie mnie na listę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkos Napisano Wrzesień 16, 2013 Share Napisano Wrzesień 16, 2013 Chciałbym zostać dopisany do listy fanów wielkiej Luny pani nocy i księżyca. Pięknej i mądrej księżniczki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LongMan Napisano Wrzesień 17, 2013 Share Napisano Wrzesień 17, 2013 Proszę o wpisanie na listę! To tyle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingacrazy123 Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 (edytowany) Proszę o wpisanie PRRROOOSZĘĘĘĘĘĘĘ! Edytowano Listopad 4, 2013 przez kingacrazy123 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 Teoretycznie, po namyśle, jednak bardzo lubię Lunę, tak. Proszę o wpisanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 Proszę o dopisanie mnie jeśli mnie tam nie ma Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katrina Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 Proszę o wpisanie na listę fanów Księżycowej Księżniczki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annabeth Wolfrose Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 Proszę o wpisanie mnie na listę fanów. Twoja wierna poddana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZoomPL Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 Chętnie dołączę do mych Lunarnych Braci i Sióstr. i będę wierny najlepszej księżniczce Luny "Cross my heart, hope to fly, stick a cupcake in my eye" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:CherryAlice:. Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 Uprzejmie proszę o wpisanie na listę fanów Księżniczki Luny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 Też proszę o wpisanie na listę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 Czemu nie widzę tam swej osoby? Co noc w gwiazdy się wpatruję i widzę znaki, ale na liście me imię nie widnieje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vikishy Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 Szczerze mówiąc, bardzo lubię Lunę, dlatego proszę o wpisanie mnie na listę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J#42 Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 Wiem że jest to mało oryginalne lecz LUNA! to najlepsza księżniczka! Proszę o dopisanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nishi Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 Widzę że jeszcze mnie tu nie ma. Więc proszę o wpisanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 Pisze w tym temacie więc wiadomo o co chodzi. Dla tych co niewiedzą, prosze o dopisanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyrarity Napisano Grudzień 26, 2013 Share Napisano Grudzień 26, 2013 Bardzo proszę o wpisanie mnie na listę fanów Księżniczki Luny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts