Nyxgrim Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 Ok. A więc tak... Myślę, że nawet gdyby te spoilery okazały się prawdą, to kolejna "transformacja" Twilight miała by sporo sensu. W końcu alicorny z czasem rosną. Choć nie jestem co do tego przekonany, bo odstępy czasowe pomiędzy akcją poszczególnych odcinków są dość krótkie, więc to raczej mało prawdopodobne, że Twilight "wydorośleje" aż tak przez jeden odcinek. Na ten przykład Cadence była kiedyś postury zwykłego kucyka, a wyrośniecie do znanej nam teraz postaci zajęło jej całe lata. Dlatego bardziej prawdopodobna wydaje mi się teoria, że Twilight na obrazkach pochodzi z przyszłości, albo tak samo jak Twi w pierwszych odcinkach 4 sezonu zobaczyła przeszłość, tak samo Mane Six jakimś sposobem zobaczy przyszłość. Jeśli te spoilery faktycznie są wiarygodne to myślę, że Hasbro, za pomocą Twilight, chce wytłumaczyć "jak powstają księżniczki". Osobiście nie mam nic przeciwko temu, ponieważ oznaczało by to dla twórców dobrą okazje do wyjaśnienia pochodzenia Królewskich Sióstr. Teraz jest tylko jedna rzecz, na której naprawdę mi zależy - żeby w finale pokazali duuuuuuuuuuuuuużo Luny. _____________________________________________________________________________________ "What is the music of life?""Silence, my brother." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 niestety czekając na pingwiny z Madagaskaru natrafilem na ta reklamę i odrazu uszy mi scierply a oczy zaczęły planac krzycac ''to nadchodzi". co do zdjęć te ze smutna pianka wygląda wiarygodnie jest pudełko itp. Edit 6.27: otóż 4chan dostarcza kolejnych spoilerów Scena z otwierania pudełka http://puu.sh/6Jnwj Czy rainbow power nie powinna "pochłonąć" ich dopiero po otwarciu pudełka? Ten Twalot ma magiczną grzywę, a tamte poprzednie wyrośnięte Twaloty nie, poza tym nie ma nozdrzy. Coraz bardziej pcha mnie to w stronę fake'u. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 (edytowany) EEEEEDDDIIIIIT: Nie wiem, czemu ktoś jeszcze wierzy w to, że te obrazki mogą być prawdziwe... Może podam kilka powodów, dla których według mnie to ewidentny fake: 1. W Internecie działa kupa rysowników, dla których stworzenie takiego obrazka to około godziny(lub nieco więcej) poświęconego czasu. 2. Obrazki pochodzą z 4chan'a - to powinien być wystarczający powód. 3. Twilight na obrazkach ma niekonsekwentną grzywę, jeden kawałek faluje, drugi nie, kolorystyka się nie zgadza, czasami brakuje jej nosa, w ogóle jest strasznie koślawa i niedorobiona 4. Jak ktoś już zauważył, dwa pierwsze "spoilery" to zrzynka z Cadence i Luny: 5. Co do trzeciego spoilera, to na oko mogę stwierdzić, że to "magiczne coś" obok Twilight to kilka kiepskich maźnięć pędzlami z Photoshopa: Oczywiście istnieje też alternatywne wytłumaczenie potwierdzające, że te obrazki są prawdziwe. Mianowicie - animatorzy są strasznie, ale to strasznie leniwi Nic, tylko mogę podsumować ten post tym gifem: Przynajmniej jedna osoba, która myśli, że to w całości Fake, a jak nie fake to mnie zabijecie później >.< Edytowano Luty 4, 2014 przez Dashek 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 Co do wyrastania Kredens- obczajcie wspomnienia Twi w "The royal wedding" i popatrzcie na jej posturę jako źrebaka. Ona już miała inną figurę niż normalny kuc i inne proporcje. To jeden z powodów dla, którego uważam, że serialowa Kredens nigdy pegazem nie była. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 To jeden z powodów dla, którego uważam, że serialowa Kredens nigdy pegazem nie była. Uważaj sobie, uważaj, twórcy uznali to za kanon i jedynie ich zdanie może to zmienić . Plus, Fleur również ma inną budowę ciała, a alicornem nie jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 (edytowany) http://i.4cdn.org/mlp/src/1391529080423.png Powtarzam się, ale cóż poradzić. Co do Twi jako kopia Cadance - nie i koniec. Co do innego motywu, to już... hmm http://i.4cdn.org/mlp/src/1391523465963.jpg http://1.bp.blogspot.com/-PbQEQa5d7qw/UmGql6VkKoI/AAAAAAABkXo/GA6VCo9gNZQ/s1600/T2n9RGXrNaXXXXXXXX_!!907806781.jpg Ciekawe, ciekawe i co jeszcze ciekawsze - w każdym z odcinków o kluczach BYŁ Alicorn Animation Error. Czyżby nas przygotowywali? Edytowano Luty 4, 2014 przez M.a.b 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 Generałek- do "Daring Don't" kanonem była Twilight Velvet jako autorka książek o Daring Doo. To + wiek Kredens i jej wygląd sprawiają, że komiksy i książki traktuję jako "alternative story". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 (edytowany) Nie wiem jak wam ale ta nowa Twilight w ogóle mi się nie podoba, i oby to się nie spełniło. Twilight jako ten pierwszy Alicorn jeszcze ujdzie (osobiście wole jako zwykłego jednorożca) ,ale ta wersja to już przesada, już jest jeden Alicorn o tej budowie i starczy. Edytowano Luty 5, 2014 przez KamilPL 94 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 (edytowany) Na podstawie tych obrazkowych teorii sugerujecie, że Twilight zmieni całkowicie budowę przez skrzynkę, dostaną moce, nowe grzywy, a reszta Mane6 będzie też alicornami? To by się działo w fandomie... Tylko skoro to wszystko się stanie.. to jaka będzie fabuła na piąty sezon? Bo finał sezonu czwartego z opowieści twitterowych Meghan i innych szykuje się na naprawdę coś wielkiego, dobra, pożyjemy, zobaczymy, może wszystko się jakoś ułoży w jedną całość ;P Edytowano Luty 5, 2014 przez Dashek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczygiel Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 (edytowany) Jeżeli można potraktować to jak spoiler Edytowano Luty 5, 2014 przez Szczygu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 Prędzej typowy trolling twórców Oni zawsze lubią tak się droczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 Ad 2x UP Tylko to idealnie oddaje Sh*tStorm, jaki powstał przez te "spoile".Cóż, taki fandom - gibie się jak małpa przed lustrem z bananem w łapie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteWarrior Napisano Luty 6, 2014 Share Napisano Luty 6, 2014 Spoiler jak spoiler. Pragnę tylko przypomnieć, że w pierwsze spoilery o powstawaniu EG i tym, że TS będzie alicornem też nikt nie wierzył i każdy z twórców zaprzeczał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Marzec 1, 2014 Share Napisano Marzec 1, 2014 Wiecie, dlaczego tamta Twilight miała kolorowe pasemka? Bo była po działaniu Rainbow Power. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteWarrior Napisano Marzec 1, 2014 Share Napisano Marzec 1, 2014 I jeszcze będzie mieć swoje królestwo 25 & 26: Princess Discord - Discord becomes a draconequalicorn and replaces Celestia. As she always intended. Jeżeli to prawda, a nie troll to mamy szansę na konkretne zakończenie... Jednak podejrzewam troll -_- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jag_a Napisano Marzec 7, 2014 Share Napisano Marzec 7, 2014 krótki spoiler. Draconequsoalicorn ma dwa rogi, więc to jest fejk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonic Napisano Kwiecień 12, 2014 Share Napisano Kwiecień 12, 2014 Troll czy nie, wygląda na to, że w finale Twilight dostanie na krótko moce wszystkich księżniczek żeby ocalić kraj. Dlatego pewnie wygląda jak mieszanina Cadance i Luny... Co będzie dalej, przekonamy się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteWarrior Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Troll czy nie, wygląda na to, że w finale Twilight dostanie na krótko moce wszystkich księżniczek żeby ocalić kraj. Dlatego pewnie wygląda jak mieszanina Cadance i Luny... Co będzie dalej, przekonamy się. Na kilku obrazkach widać też że dostanie swoje królestwo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteWarrior Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 (edytowany) Nawet nie wiem co tu wpisać. Czym będzie rządziła? Jak w Equestrii wiadomo nam tylko o kilku miejscach. Najlepiej niech się wszystkie pozamieniają w alikorny i polecą natłuc twórcą za trolla, na który się wszyscy łapią Okładka wydania DVD na którego liście odcinków widnieją takie jak: “Twilight’s Kingdom Part 1,” “Twilight’s Kingdom Part 2.” Edytowano Kwiecień 23, 2014 przez Draques Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbysio Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Ja tam i tak nie wierze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slashwing Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 Po zielonych oczach Rarity śmiem stwierdzić, iż możemy liczyć na powrót changelingów jeszcze w tym sezonie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 Po zielonych oczach Rarity śmiem stwierdzić, iż możemy liczyć na powrót changelingów jeszcze w tym sezonie. A mi się wydaje, że to będzie odcinek następny czyli 23, gdzie Spike spróbuje pomóc Raricie odzyskać wenę, ale coś pójdzie nie tak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 Mnie się bardziej wydaje, że to będzie finał sezonu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 Ok ale co się stanie z prawdziwą Rarity ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 Zostanie skazana na wieczne prucie ubrań! I tak, pasuje to również to finałowego odcinka, ale jakoś mam wrażenie, że zobaczymy to już wkrótce. No ale, to się okaże. Póki co, w Inspiration Manifestation oczekuję znanych aż za dobrze artystom problemów z inspiracją i bardzo legalnego boosta czarem, który znajdzie Spike Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się