Turoń Napisano Kwiecień 8, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2013 kilka obrazków; Bellamina Quartcente 2 wersje smoczej Vinyl Scratch dla Dragona_Adama full kolor: i nie full kolor, ale że dla mnie fajnie tak wygląda to wsadzam Oraz avatar dla Aretry Dashu Fleetfoot Obecnie nie wiem czy dam radę robić obrazki za free na prośbę, troche dużo mi to czasu zajmuje, obietnicy jednak dotrzymam, więc jak komuś coś Turoń obiecywał to mu przypomnijta na PW. Ogólnie jakoby co to PW~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Turoń śliczne jak zwykle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Dzięki Turoń wielkie dzięki masz u mnie piwo a nawet 2 (ta w kolorze najbardziej mi się podoba ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Wielbię twój styl~♥ Zatwierdzam~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Kwiecień 10, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Snowdrop Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angdey Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 To... jest... za... dużo... Moje oczy tego nie wytrzymują! To jest za dobre! Pewnie część umiejętności wzięła się z tego liceum plastycznego, ale większość to jednak talent. Jestem po prostu załamana jak można tak dobrze rysować? Według mnie najsupsze (Tak, tak. Nie istnieje takie słowo. Lubię neologizmy) są: konkursowa Luna, Twój obecny avatar i Silver Spoon. One najbardziej mnie zachwyciły, ale wszystkie prace są miłe dla oka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemniax Napisano Kwiecień 11, 2013 Share Napisano Kwiecień 11, 2013 Ta Snowdrop jest słodziutka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Kwiecień 11, 2013 Share Napisano Kwiecień 11, 2013 Przecudna! :O Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteragon Napisano Kwiecień 11, 2013 Share Napisano Kwiecień 11, 2013 Turoooońku *o* Awesome ! ^w^. Miałbym prośbe... Czy mógłbyś narysować mi (Jeszcze raz Dx) Flutterke śpiącą? ^o^ Ale taką w łóziu c: Ślicznie plosie =^w^=. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Snowdrop <3 Ślicznie ci wyszła, jak każdy rysunek. c: poza świetna i ten wzrok , pomińmy to że nie widzi , ale oczy ma c: i są piękne ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eragon333 Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Mozesz mi zrbic 2 obrazki na avatar. Jeden to podmieniec z zielonymi oczami a drigi to z mojego avatara. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Są cudowne! Chciałabym się spytać o twoje życie prywatne.. Czy chodzisz gdzieś na jakieś kółko, albo coś w tym stylu? Czy w domu je wykonujesz? Od kogo się tak nauczyłaś pięknie rysować, czy to raczej geny? Jeśli dla ciebie te pytania wydają się zbyt prywatne i osobiste, to nie musisz odpowiadać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Kwiecień 13, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2013 W sumie samemu to robię, a umiejętności to żaden talent czy geny, tylko czysta praktyka i chęci, jak ktoś wystarczająco dużo czasu poświęci rysowaniu to zawsze się nauczy. U mnie liceum było plastyczne, ale tam nie uczyliśmy się rysować kucyków D: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Ślicznie rysujesz Turoń Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Przecudne rysunki Turoniu! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruhisu Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 No Turoniu jestem pod wielkim wrażeniem Najbardziej spodobała mi się praca przedstawiająca Lunę, chociaż przyznam, że Vinyl Chupacabra (wybacz, nie mogłem się powstrzymać) mnie rozniosła na kawałki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Kwiecień 23, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Kucynkowa zakonnica Anathieli^^ i kolejny Ks. Turoń. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Zakonnica boska, ksiądz Turoń słodziak. Jak zwykle rysunki rewelacja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Kwiecień 23, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Grogar - czarny charakter z mlp g1, już od dawna mnie brało by go rysnąć, bo turonia trochę przypomina Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Nie pamiętam tego gostka z mlp g1? Ale potwór z niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Kwiecień 23, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 23, 2013 ano potwór Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteragon Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Turoniu czy mógłbym Cię prosić o narysowanie mojego OC? (Wiem że ''Pony Creator'' Ale nie umiem rysować :c)http://scr.hu/0qf9/8nbik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magpie Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Zacna krecha, wygląda świetnie : ) Tylko strasznie chude nóżki xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Kwiecień 23, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Turoniu czy mógłbym Cię prosić o narysowanie mojego OC? (Wiem że ''Pony Creator'' Ale nie umiem rysować :c)http://scr.hu/0qf9/8nbik Ostatnio mam troche mniej czasu na requesty, ale ewentualnie mogę przystać na układ rysunek za rysunek^^ Zacna krecha, wygląda świetnie : ) Tylko strasznie chude nóżki xd Jak rysuje nie 'kucykowo' to zazwyczaj mają chude nóżki i uśmieszki takie...jakoś tak mam xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 Prace są świetne, ba, więcej niż świetne. Gratuluję chęci i talentu, oraz umiejętność trzymania...Chwila, na czym ty to robisz? xd O, i też masz dużą pomysłowość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts