Flutteragon Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 A czy... Ja mógłbym prosić o rysunek.?... Może być narysowany jak chcesz... Byle by był... Chciałbym mieć rysunek od takiego artysty :3 Chciałbym śpiącą Flutterkę z przymkniętym okiem i uśmiechającą się... Da rade.? Jak nie to ok... Dziękuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 18, 2013 Autor Share Napisano Marzec 18, 2013 O masz. FlutterGangsto, za Twojego Turonia oczywiście,że zrobię! jak znajdę czas to się wezmę^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 20, 2013 Autor Share Napisano Marzec 20, 2013 Dla Swahili Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Dziękuję Turoniu! To jest przepiękne! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Jak zwykle Turoń, rysunki powalające. Pinkie Pie w wersji pegaza jest słodka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 21, 2013 Autor Share Napisano Marzec 21, 2013 Tak trochę z innej pary kaloszy: Święty Michał Archanioł z diabłem! 8D i coś dla FlutterGangsty:fluttershy4: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Ooooh la la, przecudowny Michał <3 Brak mi słów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 21, 2013 Autor Share Napisano Marzec 21, 2013 A to specjalnie dla YarvinleCretina RAINBOWDASH! BUAHAHHAHAHhHAHHAHahah! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 "Rainbow Dash always dresses in style" BUAHAUAHUAAHAUAHAUAHAAUHAAHHA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Świetny Anioł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magpie Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 hahahah ta Rainbow jest świetna xd hmm, i ten anioł... wspaniały. zacne rysunki, zacne : ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 jak zwykle świetne rysunki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteragon Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Dziękuje Turoniu.! Badzo ładne ^o^ Jak teraz ja moge Ci się odwdzięczyć.? ^W^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Przecudownoślicznopięknozajedwabiste! <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 22, 2013 Autor Share Napisano Marzec 22, 2013 Dziękuje Turoniu.! Badzo ładne ^o^ Jak teraz ja moge Ci się odwdzięczyć.? ^W^ FlutterGangsto! To ja się Tobie odwdzięczam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteragon Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 FlutterGangsto! To ja się Tobie odwdzięczam! Ale dałeś mi Hug'a! To jest już odwdzięczenie.! ^o^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iosovoi Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 Obrazki genialne. Bardzo, bardzo, bardzo chciałabym poprosić o narysowanie mojego OC. http://i.imgur.com/30oMwV8.png Byłabym straasznie wdzięczna za rysunek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violet Star Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 Piękne! Masz niesamowity talent! Zazdroszczę co takich zdolności Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bafflord Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 Śliczne prace... Widać, że posiadasz zarówno talent, jak i umiejętności (godne pozazdroszczenia). Pochwalić już bardziej nie potrafię, ponieważ niespecjalnie się znam na meandrach rysowniczej sztuki. Czekam na więcej! I Bóg zapłać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 O w mordę jeża, w imię łaski najchwalebniejszego Pana! Kolejny temat który zachwycił moje gałki oczne! *.* Ja nie.., nie mam pojęcia co napisać, ale już piszę, bo chcę napisać jak mi się podobają, ale nie wiem co na pisać, bo tak mi się podobają... CO TY?! Podobają?! Nieee! LEPSZE SŁOWO! Ktoś ma słownik, albo dysponuje wszystkimi słowami?! One są...są... PRZEZAJECZADERSKIE! Nie no. Nie chcę kopiować, bo już było naprawdę długie słowo. Ale gdyby był konkurs, na stówkę bym wygrała, ale o tym nie mowa. Ohohohoh, robisz to przecudownie. No, nie dziwię się że ukończyłeś jakieś studia plastyczne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 25, 2013 Autor Share Napisano Marzec 25, 2013 Dla Iosovoi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Turoniu...moge poprosić o rysunek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Turoń jak zawsze ślicznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 Green Flame: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 Ładnie wykonane xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts