Kyoko Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 ona już jest w USA czy to są dopiero prezentacje? Chyba dopiero prezentacje, subskrybuję kilka kanałów na YT, gdzie ludzie prezentują poniakowe zabawki, ale u niektórych dopiero niedawno pojawiła się 9-ta w sklepach. Także na dziesiątą przyjdzie jeszcze trochę poczekać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Kwiecień 1, 2014 Share Napisano Kwiecień 1, 2014 (edytowany) Dziewiąta fala jest w rossmanie na dw. Zachodnim w Warszawie. EDIT w Carrefour w arkadii jest całe pudełko dziewiątej fali. Edytowano Kwiecień 3, 2014 przez Littlepip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 (edytowany) Katowice -> Auchan na Tauzenie -> Nowa fala po 10.99 ,dwa wypchane pudełka ,ale wszystkie Fluttershy i inne "ekskluzywne" figurki zostały już dzisiaj wykupione. Edytowano Kwiecień 5, 2014 przez OttonandPooky Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Katowice-> Trzy Stawy-> Smyk-> kasy-> prawa półka plecami do kasy-> górna strona półki za (chyba) 15,99 Jak coś się zmieniło to poprawię bo mnie ze sto lat tam nie było Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Pojawiło się kilka blindów z 9-tej fali. Opole -> Niemodlińska -> Carrefour Dosłownie kilka. Powieszonych, nawet nie w kartonie. Ale Fluttershy i Nurse mam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Kwiecień 10, 2014 Share Napisano Kwiecień 10, 2014 (edytowany) Well... To było szybkie. W Stanach jest już 10 fala. A w Rzeszowie nadal ani śladu dziewiątej. Edytowano Kwiecień 10, 2014 przez Kyoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 10, 2014 Share Napisano Kwiecień 10, 2014 Ponownie Opole, ale tym razem Carrefour w Turawa Park. Cały karton wypełniony blindami z wave 9. Także do Opola na dobre dotarł wave 9. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liar Napisano Kwiecień 10, 2014 Share Napisano Kwiecień 10, 2014 Hmmmmmmmm.... Były BB neonowe, teraz brokat. Co będzie DALEJ?!!!!! Ludzka skóra? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 10, 2014 Share Napisano Kwiecień 10, 2014 Hmmmmmmmm.... Były BB neonowe, teraz brokat. Co będzie DALEJ?!!!!! Ludzka skóra? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 10, 2014 Share Napisano Kwiecień 10, 2014 Hmmmmmmmm.... Były BB neonowe, teraz brokat. Co będzie DALEJ?!!!!! Ludzka skóra? Następne będą w stylu Filly, pokryte "futerkiem". W sumie chciałabym takie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 10, 2014 Share Napisano Kwiecień 10, 2014 Następne będą w stylu Filly, pokryte "futerkiem". I włosami do czesania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 10, 2014 Share Napisano Kwiecień 10, 2014 Pod ogonem A tak na serio, to nie wyglądają one najlepiej. Same klony. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 10, 2014 Share Napisano Kwiecień 10, 2014 Ogólnie podobają mi się te nowe brokaty, ale szkoda, że zrobili cały wave brokatowy. Mogli zrobić tak jak wcześniej, kilka brokatów, a reszta normalna. I jeszcze jedno mi się w nowym wave'ie podoba, a mianowicie nowy model BB. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Kwiecień 10, 2014 Share Napisano Kwiecień 10, 2014 Nowe modele całkiem fajne, ale ten brokat- brrr. Kilka sztuk ok, ale cała fala? Ech... Czekam na BB Sombrę i Lunę [o własnym modelu]. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Kwiecień 10, 2014 Share Napisano Kwiecień 10, 2014 Mi też się ten brokat podoba, ale... Mogli go zrobić tylko na postaciach, które już wcześniej się pojawiły. Ech, ale na razie i tak czekam na 9 falę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 11, 2014 Share Napisano Kwiecień 11, 2014 Najbardziej denerwujące jest to, że to są te same kuce, tylko inny kolor i CM. Na przykład taka Fluttershy. Klon Rainbow! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Kwiecień 11, 2014 Share Napisano Kwiecień 11, 2014 Najbardziej denerwujące jest to, że to są te same kuce, tylko inny kolor i CM. Na przykład taka Fluttershy. Klon Rainbow! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 11, 2014 Share Napisano Kwiecień 11, 2014 Na przykład taka Fluttershy od 9 wave'u ma własną formę 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 11, 2014 Share Napisano Kwiecień 11, 2014 I będzie ją miała przez X następnych. Naście klonów również. Dla mnie to żadne usprawiedliwienie dla Hasbro. Pomyślcie, czy nikt nie chciałby mieć RD śpiącej na chmurze, Twilight z książką, AJ w pozie zbijania jabłek... Pinkie z armatą, Vinyl "mikserem" i dwoma głośnikami (poza, patrz sygnatura) Nowe modele. Niech podniosą cenę o 2zł, ale wprowadzą nową jakość w BB. Niestety łatwiej jest użyć starych matryc i zalać je innym materiałem wciskając, że przemalowana Rarity to jakaś dajmy na to Dancing Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Kwiecień 11, 2014 Share Napisano Kwiecień 11, 2014 (edytowany) Otóż to. Hasbro niestety niezbyt się postarało przy kucykowych blindach. Jeśli mam być szczera to już Filly są ładniejsze bo nie dość, że mają milusie "futerko w dotyku" to sporo z nich ma różną pozę, wygląd itp. Poza tym Littlest Pet Shop jakoś są różne. Muszą być różne bo nie użyją matrycy z psa do np. papugi. Co więc szkodzi zrobić różne wyglądy i pozy do My Little Pony? Cóż, pieniądze i chodzenie na łatwiznę robią swoje. Szkoda. Chciałabym podkreślić ,że LPS też trochę jedzie kiczem i lenistwem .......bo używają do swoich blind bagów odlewy ze starszej generacji + ich figurki mają zazwyczaj jeden kolor P.S Chorzów AKS dwa pudełka, 9 fala ....cena chyba 11.99zł Edytowano Kwiecień 11, 2014 przez OttonandPooky Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 11, 2014 Share Napisano Kwiecień 11, 2014 Chciałabym podkreślić ,że LPS też trochę jedzie kiczem i lenistwem .......bo używają do swoich blind bagów odlewy ze starszej generacji + ich figurki mają zazwyczaj jeden kolor Przyjrzałam się trochę i rzeczywiście. Do tego zauważyłam na niektórych figurkach perfidne niedokolorowania. Ja rozumiem, że np. odrobinka farby z grzywy może "wjechać" na ciało, ale żeby niemal wszystkie łatki na ciele żyrafy były w kolorze ciała? Widać Hasbro baardzo oszczędza na takich szczegółach. Swoją drogą Cutie Mark z jednej strony to też dobry przykład. Pamiętam jak kilka lat temu sprzedawano w serii blind bag brązowe misie. Każdy miś robił co innego. Np. jeden się uśmiechał, inny czytał, trzeci trzymał kwiatka. To są ciekawe figurki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 Uwaga Poniaki! W Krakowie w sklepach, które zwą się TESCO jest już najnowszy wave - 9! Widziałam :3 i zamierzam kupić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 P.S Chorzów AKS dwa pudełka, 9 fala ....cena chyba 11.99zł Jadę. A co do dokładności: moja siostra kiedyś miała kuca z BB który miał znaczek, którym rzekomo były jakieś kryształki, ale wyglądało to jak 3 plamy -_- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 W rzeszowskim L'Eclercu pojawiły się 3 pudełka 9 fali (dwa już w połowie opróżnione), za 9,99 zł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
**Amnezja** Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 Łódź-> Manufaktura-> Smyk-> kasy Wave 9. Byłam dzisiaj i kupiłam. Za 12,99 zł. Trafiła mi się Dashie . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts