Rarity115 Napisano Kwiecień 25, 2013 Share Napisano Kwiecień 25, 2013 I tu rodzi się problem. Na szczęście będziemy mogli liczyć na wiernych bronies i pegasis, którzy mają nagrywarkę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Kwiecień 25, 2013 Share Napisano Kwiecień 25, 2013 już nie mogę się doczekać III sezonu po Polsku tylko miesiąc oby wersja polska nadal czyniła progres wznoszący, albo przynajmniej została na poziomie S2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Divine Napisano Kwiecień 25, 2013 Share Napisano Kwiecień 25, 2013 Nie rozumiem dlaczego większość użytkowników jest sceptycznie nastawiona do polskiego dubbingu. Przecież nie wychodzi im to najgorzej, a nawet całkiem dobrze. Tylko te piosenki. :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Czasem wydawało się, że czegoś nie zrobią, ale niektórymi piosenkami i tłumaczeniami nas zaskoczyli, więc nie mówmy na przód, może jednak wyjdzie im to dobrze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Ja czekam najbardziej na piosenkę końcową,chcę zobaczyć jak wyjdzie Rarci kochanej ! Co do tego to przecież co tydzień "wychodzi" nowy odcinek bo jak kończą dubbingować cały sezon to dopiero puszczają pierwszy odc co znaczy że MMC możemy się spodziewać za 12 tygodni od 20 maja co daje nam jakiekolwiek przybliżenie do jego daty ! I jeszcze czekam namiętnie na Bad Seed....i wgl na wszystko. ___ Divine i Dashek - co taki lans na Twiley socks ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juventino Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Wydaje mi się, że odcinki na MiniMini są puszczane codziennie, więc jakieś dwa tygodnie po Crystal Empire dostaniemy odcinek finałowy. Chyba, że coś poplątałem, albo nie poplątałem, ale zmienią częstotliwość emisji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Drugi sezon był nadawany co dziennie (nowe odcinki), z trzecim będzie pewnie tak samo ;p. Pozostało: 24dni do premiery ^^. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rarity115 Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 http://www.miniminiplus.pl/program/full/my-little-pony-przyjazn-to-magia-3_40742 Tylko 20 dni! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupus Smoth Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 A mi to wszystko obojętne ,2 sezonu z dubbingiem nawet nie oglądałem.. 3 pewnie też nie będe.. Chociaż kilku piosenek jestem ciekawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 Lupus,na prawdę jeśli chcesz czerpać większą radość oglądnij chociaż odcinek z Pinkie i odcinek z rasistowską stodołą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Czekam na 20 maja z niecierpliwością, ciekawe jak wyjdą piosenki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angdey Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Muszę stworzyć wehikuł czasu przed 20 maja i przenieść się do premiery czwartego sezonu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Jeszcze 11dni, coraz bliżej! ^^ Oni połączą te 2 odcinki? Czy dadzą jeden o jednej porze, drugi o innej porze/na drugi dzień? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 Pierwsza część pierwszego dnia, drugiego druga chyba tak ;P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fiesta Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 Geniusze z MiniMini+ znowu poszaleli, kolejny raz wypuścili kijowe promo z dwoma aktorami grającymi każdą postać. Tym razem Jarosław Boberek podłożył głos pod Applejack. http://youtu.be/Nn4-9xEFgyM Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 Co to ma być? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 Geniusze z MiniMini+ znowu poszaleli, kolejny raz wypuścili kijowe promo z dwoma aktorami grającymi każdą postać. Tym razem Jarosław Boberek podłożył głos pod Applejack. http://youtu.be/Nn4-9xEFgyM https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTZ4l04FfJMQ7y4rSSw2_Jy_rGF7oYjTx393CplTh_GT66Gdhmj_w Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 Geniusze z MiniMini+ znowu poszaleli, kolejny raz wypuścili kijowe promo z dwoma aktorami grającymi każdą postać. Tym razem Jarosław Boberek podłożył głos pod Applejack. http://youtu.be/Nn4-9xEFgyM Mój Boże...AJ zmieniła płeć xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rarity115 Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 Tak samo zniszczyli zwiastun do 1 i 2 sezonu. Dali jakieś dziecięce głosiki i myśleli, że dzieci na to polecą. I do tego doszedł nowy konkurs: http://www.miniminiplus.pl/minisite/mylittlepony/konkurs/pinkie-pie/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Divine Napisano Maj 10, 2013 Share Napisano Maj 10, 2013 Tak samo zniszczyli zwiastun do 1 i 2 sezonu. Dali jakieś dziecięce głosiki i myśleli, że dzieci na to polecą. Gdy pilnuję siostry i ogląda minimini zawsze na takich reklamach są takie głosiki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Maj 10, 2013 Share Napisano Maj 10, 2013 Buahahahahahahhaha, dobra głosy jakoś jeszcze przeżyję, ale te dialogi? "Jak zrobić by było nas więcej?"?! Oni wiedzą o czym w ogóle jest bajka? Po tym zwiastunie mam napady śmiechu xD. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SonicDash Napisano Maj 10, 2013 Share Napisano Maj 10, 2013 Gdy pilnuję siostry i ogląda minimini zawsze na takich reklamach są takie głosiki. Gdy słysze te głosiki to chcę rozwalić kinsekop Buahahahahahahhaha, dobra głosy jakoś jeszcze przeżyję, ale te dialogi? "Jak zrobić by było nas więcej?"?! Oni wiedzą o czym w ogóle jest bajka? Po tym zwiastunie mam napady śmiechu xD. To nie jest śmieszne, tylko chore. Jak oni już zwiastun potrafią s****dolić to aż strach pomyśleć jak wyjdą dialogi (o piosenkach nie wspominając) , ale liczą na oszczędność i zysk z reklam więc mnie to nie dziwi wcale a wcale . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Ja jak zobaczyłam ten zwiastun....te głosy...to śmiałam się a gdy usłyszałam głos AJ.....popłakałam się,spadłam ze stołka i rolowałam się na ziemi i prawie dostałam padaczki ze śmiechu ( Czytoholiczka była świadkiem ) chciałam to wrzucić pierwsza ale jak już jest to po co I jeszcze te bezsensowne dialogi -_-" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAVV3 Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Krew mnie zalewa patrząc co robi MM+ z tym serialem. Kogo oni chcą przyciągnąć robiąc takie zwiastuny? Na razie jestem w głębokim szoku. Jedyną moją reakcja był Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Wy się cieszcie że nie przetłumaczyli reklamy z piosenką Equestria Girls,to by dopiero było siano..wyobraźcie sobie : głupawy przesłodzony tekst i Pinkowa śpiewająca głosem Jarosława Boberka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się