Black Hayate Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Wydaje mi się, że niektórzy nie patrzą przychylnym okiem na naszego Pana Chaosu. Nie uważacie, że jest on postacią, która jest w pewien sposób dyskryminowana? Zamieniony w kamień i odstawiony w kąt, bo trochę nabroił. Dopiero później kucykom przypomniało się o nim, że mogliby go zreformować. Co Wy o tym sądzicie? Zapraszam do dyskusji! Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Nom , jest troszkę zapomniany Mam nadzieję że to się zmieni . W Końcu Discord to takie sympatyczne zwierze xD Link do komentarza
trebuhpl Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Czy był on dyskryminowany? No może trochę na początku, ale sam bez winy też nie był... Być może po zreformowaniu otrzyma drugą szansę u kuców. Swoją drogą mgłoby być ciekawie gdyby zrobili odcinek w którym Diskuś próbowałby przekonać do siebie mieszkańców Ponyville Link do komentarza
Lunaris Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 No, fajnie by było, ale już był taki z Luną, więc nie ma na co liczyć... Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 No dobra, przyznaje się. Sam dyskryminuję Discorda a czasami nawet "fantazjuję" o tym, jak to udaje się z G36 lub inną bronią palną, na polowanie na Discorda. Właśnie dlatego, że reprezentuje Chaos, którego nienawidzę. Link do komentarza
Mellie Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 W serialu? Myślę, że gdyby był dyskryminowany to Celestia nie postanowiłaby go zreformować... A w fandomie? Nigdy. Link do komentarza
Nessie Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 ja tam chaos lubię, i absolutnie go nie dyskryminuję, ale inni to już gorzej Link do komentarza
trebuhpl Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 ale już był taki z Luną' date=' więc nie ma na co liczyć...[/quote'] W sumie racja, :/ co nie zmienia faktu że miło byłoby zobaczyć naszego Pana i Władcę Chaosu ponownie na ekranie. ^^ Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Osobiście lubię w miarę daną postać, jest śmieszna czasami a i jak widać również potrafi być miła. Myślę, że fandom go lubi. Nie sądzę że jest dyskryminowany. Link do komentarza
Kxsu Kxreq Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Meh, Discord swoim rzadkim bywaniem, nadrabia ogromem żartów i wielką porcją chaosu Dlatego dla mnie nie jest dyskryminowany Link do komentarza
Silver Shield Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Wydaję mi się osobiście, że Discorda w pewnym sensie M6 nie lubi (za wyjątkiem fluttershy, która uwierzyła w jego zmianę) Zauważyłem to w ostatnim odcinku. Cała szóstka (M5 plus Spike) wciąż na niego naskakiwała, mimo, że chciał pokazać, że wyraża chęć poprawy. Do tego zamiast cieszyć się z zawartej przyjaźni między nim a Flutterką, stroili tylko głupie miny. Link do komentarza
Arceus Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 co tu dużo mówić serial potrzebuje discorda i tej odrobiny (nadmiaru) chaosu. a nawet jak nie wróci na ekran to M6 dzielnie go zastąpi wprowadzając chaos i zniszczenie (PP i RD) Link do komentarza
Sosna Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 mnie się wydaje, iż discorda jest stanowczo za mało w tym serialu ale może w sezonie IV się to zmieni Link do komentarza
KreeoLe Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Tak, kucyki na początku rzeczywiście odstawily go. Ta, jako figurę. Kamienną. Ożywiły dopiero, gdy potrzebowały jego pomocy. To trochę chamskie z ich strony, Discorda powinno być zdecydowanie więcej w serialu. Więcej Discorda = więcej chaosu = więcej zabawy, frajdy i śmiechu. Link do komentarza
Swiftone Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Mam nadzieję, że Discord w sezonie czwartym narobi dużo chaosu, tylko żeby nie zrobili z niego potulnego, przyjaznego kotka. To jest pan chaosu, do cholery. Jak już kogokolwiek ma się słuchać to jedynie Fluttershy. Link do komentarza
Rainbow Wave Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Wydaje mi się, że niektórzy nie patrzą przychylnym okiem na naszego Pana Chaosu. Nie uważacie, że jest on postacią, która jest w pewien sposób dyskryminowana? Zamieniony w kamień i odstawiony w kąt, bo trochę nabroił. Dopiero później kucykom przypomniało się o nim, że mogliby go zreformować. Co Wy o tym sądzicie? Zapraszam do dyskusji! Wdg mnie, gdyby tylko był klaczą, to to by była moja ulubiona postać w ogóle. Czemu kucyk? Wolałbym kucyka ala Screwball, np z oczami Discorda. Czemu klacz? Ładniej wyglądają w mlp klacze niż ogiery. A tak w ogóle, to jest świetną postacią, choć czuję straszny niedosyt. Posiał sobie trochę chaosu i go zreformowali. Wolałbym, żeby im uciekł i pojawiał się w większej ilości odcinków. Link do komentarza
Legolas Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 W fandomie raczej nie jest dyskryminowany, w serialu - może trochę, ale w sumie nie miał za dużo konkretnych powodów by w nim często się pojawiać. W sezonie czwartym już ma na to powody, więc myślę że powinniśmy go widzieć częściej. Link do komentarza
Alder Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 Czy jest dyskryminowany? niedoceniany, pomijany i zapomniany jak najbardziej( w serialu jak i w fandomie, chociaż w serialu jest to bardziej odczuwalne, jest go za mało i...), z czego mogły by wynikać te niuanse? nie wiem ale discord ma w sobę niewykorzystany potencjał, i jeśli go wykorzystać w jakiś konkretny sposub to serial sporo by na tym zyskał. Link do komentarza
Green Writer Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 Szczerze mówiąc chciałbym żeby w czwartym (albo jakim kolwiek) sezonie był taki wątek, że Discord staje się znowu "zły". Niestety wiem, że nie będzie. Dlaczego? Odpowiedź jest prosta- Przeczyło by to magii przyjaźni. I było by, że Discord się nie zreformował pod wpływem magii przyjaźni. Dla sporej częsci fandomu to było by pewnie fajne, ale nie można zapominać o pierwotnym założeniu twórców MLP:FIM. Czy Discord jest dyskryminowany? Tu zgadzam się z poprzednikami. W serialu- Owszem, ma stanowczo za mało czasu antenowego. Fajnie by było gdyby poświęcić mu odcinek w, którym próbuje się zaprzyjaźnić z mieszkańcami Ponyville. W fandomie- Nie sądze. Tyle artów, fic'ów (nie koniecznie jako główny bohater, ale w wielu występuje), piosenek i nie wiadomo czego jeszcze. Link do komentarza
Kuracyja Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Ja Discorda nie dyskryminuję, ale pragnę zauważyć, że On robi chaos dla jajec - M5 (bez FSHY) tego nie widzi. Fajny chłop (jak to dziś mówimy), trzeba tylko trochę się z nim zapoznać Link do komentarza
InsektPL Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 W serialu jest dyskryminowany, za mało go i takie tam. Chciałbym żeby Discord był w odcinkach, np: uczestniczyć w przygodach mane6. Link do komentarza
Juventino Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Powiem, że Discord jest dyskryminowany w serialu, jeśli nie pojawi się w czwartym sezonie. Skoro już przywrócili go "do życia", to chciałbym, żeby dostał pokaźną rolę w co najmniej jednym odcinku, Świetna postać, której faktycznie jest trochę za mało. Co do fandomu - o dyskryminacji mowy być nie może To jeden z ulubieńców bronies. Obok Luny prawdopodobnie najbardziej popularny bohater spoza Mane 6. Link do komentarza
Alder Napisano Grudzień 3, 2013 Share Napisano Grudzień 3, 2013 Czy sól jest słona? czy północ jest na poółnocy? czy dwa minusy dają plus? Dyskryminacja w serialu? nie raczej nazwał bym to szantażem i wykorzystywaniem do własnych celów. Dyskryminacja poza nin? tak jak najbardziej "bo on robi chaos a chaos nie jest harmonią więc jest be" nic bardziej mylnego to raz dwa "śmieć" ogólnie disi jest spoko napił bym się z nim cydru ale przy pkp to on wymięka sorry. Link do komentarza
Gość Napisano Styczeń 20, 2014 Share Napisano Styczeń 20, 2014 Dykriminowany? Ktoś odkrył nasz plan... Ludzie myślą, że Discorda można wstawiać jeśli wiele nudą w serialu (Jeśli są takie chwile...). Tak nie powinno być! Powinno być go więcej!!!!! Oj dużo więcej!!!! Link do komentarza
Magus Napisano Styczeń 20, 2014 Share Napisano Styczeń 20, 2014 Zdecydowanie za mało jest go w serialu. Z drugiej strony raczej nie byłoby zbyt wiele sytuacji w serialu żeby go pokazywać. Ale mógłby się w każdym razie pojawiać, chociaż trochę częściej. Link do komentarza
Recommended Posts