Anathiela Napisano Czerwiec 18, 2013 Share Napisano Czerwiec 18, 2013 Po za tym ja nigdy nie rysuje dla siebie. I to mi sprawia frajdę. Link do komentarza
Servant Saber Napisano Czerwiec 18, 2013 Share Napisano Czerwiec 18, 2013 Po za tym ja nigdy nie rysuje dla siebie. I to mi sprawia frajdę. Nie no, nie mówię o Tobie przecież ani nie wytykam palcem. Po prostu stwierdzam fakt. Ludzi z takim podejściem jak Twoje jest co raz mniej, a szkoda... bo ja nie zawsze rysuję just4fun Ale nie odbiegajmy od konkursowej tematyki Link do komentarza
VileRaven Napisano Czerwiec 18, 2013 Share Napisano Czerwiec 18, 2013 Po za tym ja nigdy nie rysuje dla siebie. I to mi sprawia frajdę. A powinnaś rysować dla siebie bo rysując nie masz zadowalać innych i robić to co sie innym podoba tylko masz wyrażać siebie i robić to co tobie się podoba ^^ przy czym zadowalać siebie. Też mi nie zalezy na nagrodzie. Sama satysfakcja że się oddało prace i wzięło udział w konkursie jest fajna :3 Link do komentarza
Zappter Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 (edytowany) A powinnaś rysować dla siebie bo rysując nie masz zadowalać innych i robić to co sie innym podoba tylko masz wyrażać siebie i robić to co tobie się podoba ^^ przy czym zadowalać siebie. Też mi nie zalezy na nagrodzie. Sama satysfakcja że się oddało prace i wzięło udział w konkursie jest fajna :3 Dokładnie! Edytowano Czerwiec 19, 2013 przez Zappter Link do komentarza
Anathiela Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 A powinnaś rysować dla siebie bo rysując nie masz zadowalać innych i robić to co sie innym podoba tylko masz wyrażać siebie i robić to co tobie się podoba ^^ przy czym zadowalać siebie. Też mi nie zalezy na nagrodzie. Sama satysfakcja że się oddało prace i wzięło udział w konkursie jest fajna :3 I tak właśnie jest, choć nadejdzie dzień kiedy będę musiała z tego zrezygnować. Właśnie rysuję twoje OC w ludzkiej postaci. XD Mam taki super blok, że lekko mi się rysuję. Link do komentarza
Gość Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Coś podobnego do pracy wysłane. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Praca + bonus w postaci struktury mojego stołu wysłane. Link do komentarza
Neon Napisano Czerwiec 20, 2013 Share Napisano Czerwiec 20, 2013 Nic nie wymyśliłem aż do wczoraj. Ale to już trochę za mało czasu. Mam nadzieję że będzie część III. Na pewno coś wyślę. Link do komentarza
Angdey Napisano Czerwiec 20, 2013 Share Napisano Czerwiec 20, 2013 Praca wysłana (rozumiem że do 20 czerwca włącznie, tak? [jeśli nie, to trudno]) Link do komentarza
Arjen Napisano Czerwiec 20, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 20, 2013 Witajcie! Czas na ogłoszenie wyników, więc Księżniczka wystroiła się w najnowszą kolekcję Noc-Wieczór od Giorgio Lunarmaniego. A więc moi drodzy! Po raz kolejny dziękujemy za dużą liczbę nadesłanych prac. "JESTEŚMY ZACHWYCONE!" Tak się złożyło, że na pierwszym miejscu postawiłem dwie prace, których technika wykonania jest skrajnie różna, natomiast efekt - znakomity. Główną nagrodą staje się Wyróżnienie Regnum Lunae, które paru osobom umieszczę w profilu. Nie przeciągając zbytnio... ... ... ... ... ... Ani trochę: Pierwsze miejsce zajmują ex aequo ("Egzekwo"): GRAPHITE SHINE & VILERAVEN! Graphite Shine: Wersja z podpisem - http://i.imgur.com/8wFQbTa.jpg VileRaven: Serdeczne gratulacje dla zwycięzców. Jestem dumny, że dzięki konkursowi "Twoja Luna" tak piękne prace zasilą fandomowe zbiory. Przy dobieraniu dzieł (chociaż te dwie prace moim zdaniem trochę zdystansowały pozostałe) pomagał mi znany forumowy artysta i mój dobry kumpel - FreeFraQ (nazywany Frifraczkiem xd). Inne prace, które moim zdaniem zasługują na umieszczenie ich w temacie to: Aglet: Erixon09: Ta praca użytkowniczki Anathiela jest dziwna, ale wprawia mnie w dobry nastrój xD: Podziękowania także dla takich userów jak Cornickos, Zappter, moja kochana regentka Nocturnal Light, Wild Tamara, Bellamina, Kiargtu i Łuna, za czas poświęcony na tworzenie pracy. Dziękuje! Możecie poświęcić czas na komentarze dotyczące konkursu. Link do komentarza
Zappter Napisano Czerwiec 20, 2013 Share Napisano Czerwiec 20, 2013 (edytowany) Zdecydowanie pierwsze miejsce dla GRAPHITE SHINE & VILERAVEN! Super to wam wyszło! Macie talent Muszę przyznać, że jeszcze muszę się sporo nauczyć... Pozostałe też są ładne Edytowano Czerwiec 20, 2013 przez Zappter Link do komentarza
Servant Saber Napisano Czerwiec 20, 2013 Share Napisano Czerwiec 20, 2013 Niach, po raz kolejny pokonana xD' Jednakze po raz kolejny pokonana przez istne cudeńka To był imponujący artystyczny pojedynek, oby było takich więcej Link do komentarza
Graphite Shine Napisano Czerwiec 20, 2013 Share Napisano Czerwiec 20, 2013 O Chryste, nie wierze Najwspanialsza motywacja Link do komentarza
Servant Saber Napisano Czerwiec 20, 2013 Share Napisano Czerwiec 20, 2013 Należało Ci się ^ ^ Nie każdy potrafi tak sprawnie śmigać węglem po kartce~ Link do komentarza
Turoń Napisano Czerwiec 21, 2013 Share Napisano Czerwiec 21, 2013 Piękne!!! Gratulacje zasłużonym zwycięzcom! Link do komentarza
Kruczek Napisano Czerwiec 21, 2013 Share Napisano Czerwiec 21, 2013 Gratulacje dla wszystkich którzy postanowili wziąć udział, dla tych którzy zostali wyróżnieni, oraz dla tych co nie. Mam nadzieję że w moim konkursie będą równie piękne prace. Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Czerwiec 21, 2013 Share Napisano Czerwiec 21, 2013 Wow... macie talent. Rewelacyjne prace. Nie tam co ja, co kucykowi oka narysować nie potrafi. Link do komentarza
Anathiela Napisano Czerwiec 21, 2013 Share Napisano Czerwiec 21, 2013 Moja praca dziwna, kto myszką rysuje, niech mi ktoś powie? Wcale nie jest takie proste. Link do komentarza
Zappter Napisano Czerwiec 21, 2013 Share Napisano Czerwiec 21, 2013 Moja praca dziwna, kto myszką rysuje, niech mi ktoś powie? Wcale nie jest takie proste. Nie jest dziwna. Ja bym powiedział, że jest wyjątkowa Link do komentarza
Anathiela Napisano Czerwiec 21, 2013 Share Napisano Czerwiec 21, 2013 Nie jest dziwna. Ja bym powiedział, że jest wyjątkowa Dzięki. Gratulacje zwycięzcom. Link do komentarza
Michalina Napisano Czerwiec 21, 2013 Share Napisano Czerwiec 21, 2013 Widać,że się staraliście Brawo dla wszystkich ! Link do komentarza
Neon Napisano Czerwiec 21, 2013 Share Napisano Czerwiec 21, 2013 Zacne rysunki milordy Naprawde bardzo ładne zarowno te kredkowate jak i komputerowe. Ja jak już wcześniej wspominałem, na pewno coś wyślę na III część konkursu (o ile będzie, ale czemu by jej miało nie być) Link do komentarza
Servant Saber Napisano Czerwiec 21, 2013 Share Napisano Czerwiec 21, 2013 Moja praca dziwna, kto myszką rysuje, niech mi ktoś powie? Wcale nie jest takie proste. Nie chcę być nie miła, czy też wzniecać kupoburzy, ale to nie usprawiedliwia. Owszem, jest nieco trudniejsze względem tabletu, ale skilla można sobie wyrobić. Poza tym dobrym sposobem jest naszkicowanie kuca/jakiejkolwiek innej postaci, którą rysujesz, zrobienie zdjęcia szkicowi i zrobienie lineartu za pomocą GIMPowych ścieżek. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 21, 2013 Share Napisano Czerwiec 21, 2013 (edytowany) Gratulacje zwycięzcom! Ja przepraszam, ale odczuwam silną potrzebę pokazania mojej pracy, to może ja tak zrobię... Edytowano Czerwiec 21, 2013 przez Nocturnal Light Link do komentarza
Recommended Posts