PumpkinWave Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Ya writez da bezd fanficz, boss! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grik1 Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Nieźle wyszło, ten cały zamęt i rozp... zniszczenie w Ponyville. A wszystko, że strachu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryzzli Napisano Kwiecień 23, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Dziękuję wszystkim . Postaram się ogarnąć następny rozdział jeszcze w tym tygodniu, bo potem w arbajt jadę i może być ciężko. Północno-koreański system spędzania majówki Nieźle wyszło, ten cały zamęt i rozp... zniszczenie w Ponyville. A wszystko, że strachu. Lekcja na dziś: Nigdy nie naginać praw nauki w pobliżu Twilight Sparkle :9QuUw: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Where iz nexd chapter, boss? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Kwiecień 25, 2013 Share Napisano Kwiecień 25, 2013 Kiedy następny rozdział? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryzzli Napisano Kwiecień 25, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 25, 2013 Postaram się napisać go jak najszybciej, ale jak już mówiłem jutro wyjeżdżam na robotę i przez przyszły tydzień będzie krucho z czasem na pisanie. Tak więc proszę o cierpliwość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 EKHEM. DA BOSS IS STILL WAITIN' YA GIT. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Dopiero teraz to przeczytałem. Słusznie zrobiłem. Widzę, że dużo hopakuf to czyta, więc ją też siem dołączam. To jezd fspaniaue! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryzzli Napisano Maj 9, 2013 Autor Share Napisano Maj 9, 2013 Dziękować dziękować staram siem jak mogem :> Guess wot ya gitz? UPDATE! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jabcok Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 japcokowa szkapa Zacne tako rzecze ja ! Wielki Pre-reader ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 Red iz da fastezd! WAAAGH! Trochę błędów wykryłem, ale pewnie już je poprawiłeś. Czekam na więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 Grenz<ups>REDZ iz DA BEST!! Piszaj dalej!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 Kolejna dawka zielonej... czerwonej mocy orkuf! Jak zwykle świetnie. Moar! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 Więcej Cydru!!! WAAAAAAAAAGH!!!! DAKKA, DAKKA, DAKKA!!! Bawkses.... we need methul bawkses!!!! GREEN IZ BEST!!! BTW: Świetny rozdział VI, pisz dalej... BŁAGAM:lunaderp: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Maj 10, 2013 Share Napisano Maj 10, 2013 Więcej Cydru!!!!! ŁAAAA!!! Czekam na następny rozdział z niecierpliwością. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Maj 10, 2013 Share Napisano Maj 10, 2013 Świetna cześć z farbą! Czegóż innego moglibyśmy się spodziewać, ech? Ale odnoszę wrażenie, że lekko odbiegasz od standardowej Equestrii ;o Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryzzli Napisano Maj 10, 2013 Autor Share Napisano Maj 10, 2013 Świetna cześć z farbą! Czegóż innego moglibyśmy się spodziewać, ech? Ale odnoszę wrażenie, że lekko odbiegasz od standardowej Equestrii ;o Ale chodzi o zaginanie praw logiki czy cydro-imprezę? Bo jeśli to drugie to wiesz.... Jak dla mnie to ten ich poncz wygląda trochę jak denaturat z cytryną :RmpP9: Sneaky poni gitz dem all! 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matalos Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Red ones go fasta!! Orkowa potęga. Twoje ujecie zielonych jest po prostu genialne. Trzymaj tak dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryzzli Napisano Maj 13, 2013 Autor Share Napisano Maj 13, 2013 Red ones go fasta!! Orkowa potęga. Twoje ujecie zielonych jest po prostu genialne. Trzymaj tak dalej. Po prostu w głębi duszy jestem orkiem ŁAAAA!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 W takim razie musielibyśmy iść kiedyś na piwo xD NIE NIE JESTEM Z ORDO XENOS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 Kiedy następny rozdział, bo nie mogę się doczekać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryzzli Napisano Maj 26, 2013 Autor Share Napisano Maj 26, 2013 W takim razie musielibyśmy iść kiedyś na piwo xD NIE NIE JESTEM Z ORDO XENOS Bardzo chętnie! Nie spodziewam się żadnego najazdu Imperialnej Inkwizycji. Kiedy następny rozdział, bo nie mogę się doczekać? Right here, right now! Jak to mówi pewna piosenka. Dziś półtora rozdziału. Z góry przepraszam wszystkich fanów Gildy za rozdział 6,5... A właściwie to nie. In your face Gilda! Wiem, że trochę nie zgrywa się z rozwojem postaci Fluttershy ale po prostu musiałem to napisać :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 Rozdział 6,5? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryzzli Napisano Maj 26, 2013 Autor Share Napisano Maj 26, 2013 Rozdział 6,5? Siedziałem skacowany o 5 rano czytając fanfiki i mnie natchnęło na pisanie. Jest trochę za krótki i za mało wnosi żeby być pełnoprawnym rozdziałem, ale i tak zdecydowałem się go zamieścić, bo czemu nie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 <logic nazi mode on> Co do tego cydru to chodzi ci o taki cydr czy o ten kucy, bo ten robiony przez kucyki nie ma nawet promila alkocholu, i nie ma mowy żeby się nim upić. Swoją drogą gdybyś się próbował upić 3%-owym jabłecznikiem to i tak najpierw siadłby pęcherz a potem głowa, więc widzę pewną nieścisłość. <logic nazi mode off> Poza tym ja jestem zdania, że kuce nie wynalazły alkocholu, między innymi dlatego ich społeczeństwo jest niemal idealne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się