Frytka Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 Hayate? Ps. Można wysyłać swoje sny, prawda? Link do komentarza
Arjen Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 Podpowiedź nr. 2: User ten wypowiedział się już w tym temacie. PS. Muszę dopracować to, będę od następnego snu dawał konkretne wskazówki Link do komentarza
Gandzia Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 Ma kolorek, wypowiedział się... czyżby YarvinleCretin? Albo to, albo Arjen... Link do komentarza
Arjen Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 Tak, nasz chaotyczny YarvinleCretin miewa takie dziwne sny! "...Śpię. Nagle dzwoni budzik. Zbieram całe pokłady motywacji i silnej woli i po długiej walce udaje mi się wstać. Jestem już psychicznie wy***any, a tu jeszcze trzeba się ubrać i zjeść śniadanie. W końcu udaje mi się wyjść z domu. Nie mam już siły na nic. W drodze do szkoły słyszę budzik i budzę się we własnym łóżku. Zmęczony jak diabli. Zdałem sobie sprawę, że moje przebudzenie było snem. Przeklinam siarczyście pod nosem, po czym powtarzam cały algorytm porannego wstawania. Wychodzę znowu. W czasie drogi znowu słyszę budzik i znowu budzę się w łóżku. I tak jeszcze ze trzy razy...." Podpowiedź: User ten "trzyma" z innym użytkownikiem o nicku Zefir. Link do komentarza
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Hm... Z tego, co pamiętam, to Avan lubi i Zefira, i przekleństwa, ale ta szkoła średnio pasuje... No cóż, żyje się raz - Avan? Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Też stawiam na Avana, jakoś jak czytam to, to czuję, że to właśnie on Link do komentarza
Aretra Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 z tym snem kojarzy mi się.. - Avan? Link do komentarza
Ryś Raindrops Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 Skoro wszyscy tak mówią to niech będzie, Avan Link do komentarza
AngelMeAmore Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 Kidyś sniło mi sie ze jestem kucykiem alicorne wlasciwiemi latalam, bylam wolna i nagle zniklnely mi skrzydla i spadala,spadalam a gdy juz prawie uderzylam w ziemie to sie obudzilam Link do komentarza
Applejuice Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Kidyś sniło mi sie ze jestem kucykiem alicorne wlasciwiemi latalam, bylam wolna i nagle zniklnely mi skrzydla i spadala,spadalam a gdy juz prawie uderzylam w ziemie to sie obudzilam Spoko. Niech będzie Avanidius. Link do komentarza
Arjen Napisano Kwiecień 7, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Zrobię zwrot akcji, bo nie znam tego snu - to pewnie Soli! Tak, to Soli, ten sen chyba dobrze opisuje jego świadomość ...Biegłem przez jakiś dziwny las, było ogólnie mało drzew ale wciąż las. Pamiętam, że gonił mnie niedźwiedź polarny z browarem ale nie wiem co działo sie dalej, bo zawsze się budziłem gdy mnie doganiał... Jaki user ma takie sny? Link do komentarza
KreeoLe Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Hmm... Stachul...? Link do komentarza
Nightmare Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Może... Avek AJ, czyli Moonlight? pewnie goniłby AJ z powodu zbyt dużej ilości widzianego dziennie cydru. Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Hm, strzelam, że Stachul Link do komentarza
Jake Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Eee...sprawdzę w księdze telefonicznej...*moment* tak to może być Stachul Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Pan Stachul jak mniemam. Link do komentarza
Ryś Raindrops Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Idę za ludem, Stachul C: Link do komentarza
Cuddly Doggy Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Może EverTree, on mi się tak z drzewami i lasem kojarzy. Link do komentarza
KochamChemie Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Sen jest dziwny i jest związany z browarem. To może Avan? Link do komentarza
Zefir Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 B B B Bartiss a co Link do komentarza
Nikern Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Kurcze. Mam dylemat między Avanem a Stachulem. Hmmm. Chyba wybieram Avana Link do komentarza
Recommended Posts