Niklas Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Patrz pierwszy post... uważnie Link do komentarza
MaxyBlack Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 statusy online da się dodać. siper, wczoraj wysłałem skysplitowi linki do dwóch for gdzie możecie znaleźć pomoc. 1 Link do komentarza
miskof Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Pojemność wiadomości zostaje taka jaka jest? (100 wiadomości) trochę mało. ;D Link do komentarza
Siper Napisano Kwiecień 17, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 17, 2013 statusy online da się dodać. siper, wczoraj wysłałem skysplitowi linki do dwóch for gdzie możecie znaleźć pomoc. invisionize.pl i ipsbeyond.pl? Och, you ;_; Link do komentarza
black_scroll Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Okej. Forum nie radzi sobie z wyświetlaniem zaktualizowanych informacji w profilu (przesuwa je w prawo, na moim profilu widać, przynajmniej ja widzę) I jak ktoś rozczai system reputacji na tym forum niech mi wyjaśni, bo nie ogarniam ;_; Link do komentarza
MaxyBlack Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Tak. Można tam znaleźć ciekawe poradniki. BTW mógłbyś potem dodać synchronizację z Facebookiem? 1 Link do komentarza
mkr Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Okej. Forum nie radzi sobie z wyświetlaniem zaktualizowanych informacji w profilu (przesuwa je w prawo, na moim profilu widać, przynajmniej ja widzę) I jak ktoś rozczai system reputacji na tym forum niech mi wyjaśni, bo nie ogarniam ;_; Reputację otrzymuje się za posty. Z tego co wiem domyślnie IPB nie daje możliwości dawania "bo tak". Link do komentarza
MaxyBlack Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Reputację otrzymuje się za posty. Z tego co wiem domyślnie IPB nie daje możliwości dawania "bo tak". niestety, ale nie. jest dodatek który daje możliwość modyfikacji tak aby trzeba było podać powód Link do komentarza
Skysplit Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Ogólnie IPB ma dużo dodatków i spory wachlarz możliwości, jednak 23:30 nie jest dobrą porą na ich szukanie xP Link do komentarza
Niklas Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Go sleep, Skyplot, you're bed. Link do komentarza
KochamChemie Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Nieźle wygląda! Brawa dla technicznych. Tylko... pokaż nieprzeczytane posty--->otwórz to co potrzebne--->oznacz jako przeczytane.(to było takie automatyczne xD) Mam teraz z tym mały problem xD Link do komentarza
MaxyBlack Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 gdyby nie godzina zrobił bym wam spam linkami na GG. i tak BTW szkoda, że skasowalo warny Link do komentarza
Anathiela Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Jak zmienić tło forum??? Link do komentarza
MaxyBlack Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 na dole masz zmień styl Link do komentarza
Sttark Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Da się przyzwyczaić Link do komentarza
Anathiela Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Ten zielony zniewala. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Moje paczałki No o wiele lepiej. Te odpowiadanie jest naprawdę mega plusem nie trzeba przechodzić na inne okienko by wyczytać tych kilka pytań Łatwe do ogarnięcia teraz forum. I zauważyłem, że więcej postów mieści się na stronie i przed chwilą mi się wyświetliło, że doszły nowe posty kiedy to pisałem hehe nie trzeba odświeżać co 5 min Link do komentarza
Eva Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Moje paczałki No o wiele lepiej. Te odpowiadanie jest naprawdę mega plusem nie trzeba przechodzić na inne okienko by wyczytać tych kilka pytań Łatwe do ogarnięcia teraz forum. I zauważyłem, że więcej postów mieści się na stronie i przed chwilą mi się wyświetliło, że doszły nowe posty kiedy to pisałem hehe nie trzeba odświeżać co 5 min "Więcej postów na stronie" to kwestia ustawień wyświetlania. Można zawsze samemu sobie przestawić. Link do komentarza
Xyz Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Jak zmienić tło forum??? Zmienić można tło profilowe w ustawieniach - http://puu.sh/2C1xt Link do komentarza
War Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Chyba chodziło o to białe Lewy dolny róg, obok pomarańczowego kwadratu -> "Zmień styl" > MLPPolska Black Link do komentarza
Kitsun Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Fajniutko =3 Podobają mi się nowe zmiany. Zwłaszcza dodanie wersji mobilnej (na początku myślałem, że na inne forum wlazłem ) i jeszcze ta Twily na górze /)^3^(\ Tylko zakładki w przęgladarkach muszę pozmieniać. Miałem ustawione na panel użytkownika i tamten link prowadzi mnie do errorka 404. PS: Jak mamy inny silnik. To zmienione są może limity na sygnaturę? Link do komentarza
War Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Myślę, że nie Limity są imo odpowiednie i nie należy ich zmieniać. 700x240 to i tak sporo :3 Link do komentarza
Dolar84 Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Skrzynka liczy tylko 100 PW. To zdecydowanie za mało, powiedziałbym. Poza tym natknąłem się na coś dziwnego - otóż pewna osoba napisała do mnie wiadomość jeszcze na starym, dobrym forum, ja teraz chciałem odpisać i nie miałem takiej opcji. Zamiast tego miałem jakąś dziwaczną rozmowę i tekst "Nie możesz kontynuować rozmowy, jeżeli wszyscy użykownicy nie są online" Że jak? Że co? Czy jest to spowodowane tym, że jeszcze trwają prace? Chwała, że da się zmienić kolor, bo ten biały niszczył oczy. Ciemna szata o wiele przyjaźniejsza dla nerwów wzrokowych i ładna. Link do komentarza
KochamChemie Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Dobra, mam noobskie pytanie. Jak się robi tak aby wszystkie tematy były przeczytane? xD (zdecydowanie nie mogę się w tym odnaleźć) Link do komentarza
Decaded Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Na samym dole strony masz: http://puu.sh/2C2fK/8b66d0057a Link do komentarza
Recommended Posts