bobule Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Oddajemy w wasze ręce 40 stron wypełnionych komiksami. Piszcie, oceniajcie, a przede wszystkim dobrze się bawcie. Brohoof! http://brohoof.pl/2013/04/21/comichoof-12013/ 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Całkiem niezłe... Ten Discord bez głowki Ta Raintroll Ta rozmowa Krysi z Kredens... I co najważniejsze - te parasprite'y i kamienie Spodziewałem się czegoś bardziej ryjącego banię, więc jest dobrze :3 Edit: No tak, ocena. Nieźle się uśmiałem i jest życiowe. Jak na 1 numer to 10/10. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotekipiesek Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Me gusta EDIT: Skoro tak pisać nie wolno to ujmę to tak: Obiecujący projekt, lecz oby nie zastąpił brohoofa. Komixy świetne najbardziej ten o krysi i kredensie. Dam 11/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 10/10, would read. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riconish Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Good ależ daję ocenę 10/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Ciekawy pomysł ..również daje 10/10 c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 9/10, by zachęcić ekipę do dalszej wytężonej pracy dla dobra naszej broniackiej społeczności. Czekam na więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 (edytowany) Bobule czekały także na moją opinię w temacie przeznaczonym na dyskusję na temat Comichoofa, który ukazawszy się po raz pierwszy w swojej historii, zdobył uznanie osób, których oceny można dostrzec wyżej. Wypowiem się i ja. Nie przepadam za ocenianiem tego typu dzieł w skali 'jeden na dziesięć', w związku z tym w swojej opinii postaram się dodać coś od siebie. Nie zaprzeczę, iż ogólna całość bardzo przypadła mi do gustu, aczkolwiek w niektórych kadrach przeszkadzała mi wielkość tekstu lub nieodpowiednie wpasowanie go w dymki, ale to drobny szczegół, na który pewnie uwagę zwracam niepotrzebnie. Ogólnie, stwierdzam, że efekt Waszej pracy jest warty przeczytania. Na tłumaczenie komiksów nie narzekam, wyszło bardzo dobrze i życzę twórcom Comichoofa, aby wszelkie działania mające na celu wydanie kolejnego numeru uwieńczone zostały sukcesem - jednym słowem - powodzenia w przyszłości, oby tak dalej. Pozdrawiam. Edytowano Kwiecień 21, 2013 przez Alexsuz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Comichoof comichoofem, ale grafikę ogłoszenia to żeście zepsuli Po pierwsze nie my, a Skysplot, po drugie używaj słownictwa, bo Cię Gimlas pogłaskamy (i to nie będzie rączką ) ~Solaris Fabulous 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Kwiecień 21, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Niklas, grafikę ogłoszenia najpierw wstawił Skajsplot, a potem Arjen poprawił. Ja z tym nie mam nic wspólnego, bo dostępu do panelu ogłoszeń nie mam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Wykonanie i pomysł mi się podoba tak więc jestem jak najbardziej na tak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Daję 10/10 bo niektóre mnie po prostu rozwaliły Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mystheria Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Jako, ze to pierwszy numer... A co mi tam 9/10! Bardzo mi sie podoba sposob, w jaki to zrobiliscie, jeden komiks na strone i zadnego zbednego... gadania Jedyna wada, to obszernosc numeru, no bo... I WANT MORE! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Bardzo fajne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Testar Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Prawdę powiedziawszy liczyłem na coś więcej i jeśli mam być szczery ukazane w numerze komiksy niezbyt mnie rozbawiły (Choć to kwestia gustu, co człowieka bawi) i choć pomysł naprawdę szczytny a i wykonanie dobre, właściwie tylko przy paru paskach uśmiech zagościł na mej twarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskof Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Akurat większość komiksów już znałem, ale jak najbardziej pozytywnie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SolarIsEpic Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Banan mi z twarzy nie schodził. Tylko tak dalej! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Dawno się tak nie uśmiałem. Serdecznie polecam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Ja się ciągle śmieję, więc żadna nowość. xd Pomysł jest świetny i wykonanie i wszystko tam w ogóle, super. Czekam na następny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Niektóre komiksy albo ja nie rozumiałem, albo były słabe lub źle przetłumaczone. Dużo było zabawnych, ogólnie to super pomysł z Comchoofem ; ) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scootaller Napisano Maj 10, 2013 Share Napisano Maj 10, 2013 Fantastyczna inicjatywa, na pewno będę czytał każdy numer, tak jak Broohoofa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Październik 13, 2013 Share Napisano Październik 13, 2013 9/10 Całkiem nieźle zrobione jak na mnie. Hmmm ciekawe jak jeszcze następne wyjdą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crystalla Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 :aj3:ten numer jest fantastzcynz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krecik Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 :aj3:ten numer jest fantastzcynz Co za odkop ! No no... archeologia to coś dla Ciebie. Wysłane z mojego drewniaczka o jakże dumnej nazwie LG-E400 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crystalla Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 (edytowany) LOL skąd się ten post tu wziął wstałam 30 minut temu. Nie rozumiem ... Edytowano Lipiec 1, 2014 przez Crystalla Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się