Jump to content

Comichoof nr 1

bobule
 Share

Recommended Posts

Całkiem niezłe... Ten Discord bez głowki :ming: Ta Raintroll :rainderp: Ta rozmowa Krysi z Kredens... I co najważniejsze - te parasprite'y i kamienie :lol: Spodziewałem się czegoś bardziej ryjącego banię, więc jest dobrze :3

Edit: No tak, ocena. Nieźle się uśmiałem i jest życiowe. Jak na 1 numer to 10/10. :)

Bobule czekały także na moją opinię w temacie przeznaczonym na dyskusję na temat Comichoofa, który ukazawszy się po raz pierwszy w swojej historii, zdobył uznanie osób, których oceny można dostrzec wyżej. Wypowiem się i ja.

Nie przepadam za ocenianiem tego typu dzieł w skali 'jeden na dziesięć', w związku z tym w swojej opinii postaram się dodać coś od siebie. Nie zaprzeczę, iż ogólna całość bardzo przypadła mi do gustu, aczkolwiek w niektórych kadrach przeszkadzała mi wielkość tekstu lub nieodpowiednie wpasowanie go w dymki, ale to drobny szczegół, na który pewnie uwagę zwracam niepotrzebnie. Ogólnie, stwierdzam, że efekt Waszej pracy jest warty przeczytania. Na tłumaczenie komiksów nie narzekam, wyszło bardzo dobrze i życzę twórcom Comichoofa, aby wszelkie działania mające na celu wydanie kolejnego numeru uwieńczone zostały sukcesem - jednym słowem - powodzenia w przyszłości, oby tak dalej.

Pozdrawiam.

Edited by Alexsuz

Comichoof comichoofem, ale grafikę ogłoszenia to żeście zepsuli :rainderp:

Po pierwsze nie my, a Skysplot, po drugie używaj słownictwa, bo Cię Gimlas pogłaskamy (i to nie będzie rączką :drurrp:) ~Solaris Fabulous

• Upvote 1

Prawdę powiedziawszy liczyłem na coś więcej i jeśli mam być szczery ukazane w numerze komiksy niezbyt mnie rozbawiły (Choć to kwestia gustu, co człowieka bawi) i choć pomysł naprawdę szczytny a i wykonanie dobre, właściwie tylko przy paru paskach uśmiech zagościł na mej twarzy.

Guest Littlebart

Niektóre komiksy albo ja nie rozumiałem, albo były słabe lub źle przetłumaczone. Dużo było zabawnych, ogólnie to super pomysł z Comchoofem ; )

• Upvote 1

• 3 weeks later...
  • 5 months later...
  • 8 months later...