MrsDoctorWhooves Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Witajcie moi drodzy mam dla was małe pytanie: Jeżeli bylibyście kucykami(ziemskimi, jednorożcami lub pegazami) to jakie znaczki chcielibyście mieć? Je chciała bym być pegazem i mieć znaczek z rybkami (błazenkami) ponieważ uwielbiam morskie zwierzęta tylko i wyłącznie. A wy? Piszcie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camper1997 Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Celownik ^^ Bo lubię militaria i klimaty wojenne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Róża kierunków, typowa taka geograficzna. Bo "Na Ekranie Siedzi Wilk" A tak na serio, po prostu lubię podróżować i zwiedzać świat. A nie posiadam specjalnego talentu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Krzyż z sercem i gałązką oliwki. Krzyż znak chrześcijański, serce Miłość a oliwka sam Chrystus. :N9EAZ: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Uh, ciężko odpowiedzieć. Osobiście ciekawi mnie dużo rzeczy, od tych mało znanych bo te bardzo znane . Muzyka w sumie jest dość ważna. Słucham jej praktycznie non stop, jednakże na instrumencie żadnym nie gram. Nie wiem sam w sumie i zastanowić bym się musiał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Piorun z loga AC/DC znak nieskończoności lub gitara elektryczna Gibson SG standart....tak, ale w sumie to nie mam pojęcia, cm wiąże się z jakimś talentem a ja takowego nie posiadam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Pisałem o tym w innym temacie, ale wyjątkowo prosty znaczek: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/ae/Record2.png Lub http://image.shutterstock.com/display_pic_with_logo/498427/103514192/stock-vector-phonograph-turntable-vector-103514192.jpg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Mój CM to był by symbol Angkoru widniejący na fladze Kambodży :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Nie mam specjalnego talentu ale może byłoby to coś z truskawką...? Ten owoc kojarzy mi się z czasem gdy byłam jeszcze źrebięciem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravin Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Może komputer albo jakaś jego część bo interesuję się informatyką. Ciekawe czy w Equestrii mają coś takiego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Wave Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Chciałbym mieć coś z muzyką... ...Ale skończyłbym z dłonią z wystawionym środkowym palcem na boku, jako że mam talent do obrażenia, irytowania i zrażania do siebie ludzi.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Mam talent do obrażania uczuć religijnych, podważania wszelakich wierzeń, hejcenia fanatyków... ... Do tego jeszcze skłonności psychopatyczne, również militaria, choć bardziej jej historia i łacina... No i słucham Kata. Definitywnie wyszedłby z tego pentagram satanistyczny. Optymistycznie, byłby to pentagram ateistyczny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Cóż mam tendencję do wywoływania religijnego shitstormu, hejcenia fanatyków i obrażania uczuć religijnych czyli mniej więcej jak pumpkin Więc może http://i694.photobucket.com/albums/vv307/gabrieldcf/logosimples.png Lub http://boskiateista.files.wordpress.com/2008/11/ateizm-logo1.jpg @PumpkinWave Skłonności psychopatyczne ? też lubisz ostre narzędzia ? (kto ich nie lubi ?) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amortiis Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 ja z chęcią chciałbym mieć coś z Zwierzętami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annabeth Wolfrose Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 mnie najbardziej by odpowiadał znaczek związany z muzyką bo uwielbiam śpiewac ewentualnie coś związanego z książkami i magą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twilight-fun Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 raczej możę cos związanego ze sportem lub jakiś związany z muzyką jak pon3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Jak kilka postów wyżej, nie mam jakiegoś specjalnego talentu Może jakiś się znajdzie, zapewne pózniej ;P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Ja też nie mam jakiegoś specjalnego talentu, ale znaczek chciałbym mieć związany z power metalem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Chciałbym mieć jakiś hmm, znaczek z głową zombiaka ponieważ uwielbiam tematyke zombie ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BanditGC Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Krzyż panzerwaffe jako znak najlepszych czołgistów i techników wojskowych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Dobra... Pomyślmy... MAM!!! Pędzel owinięty bluszczem- Pędzel- Lubie malować, jestem artystyczną duszą Roślinka- lubię naturę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupus Smoth Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Chciałbym miał znaczek taki jak rysunek Leonardo Da Vinci .. Wiecie człowiek jak mu tam było ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yui Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Tak pomyśleć, to może taką pieczęci Sasuke czy Naruto ??? Tak mocno pomyśleć , to Kompas. Uwielbiam podróżować, po górach , po lasach i po internecie ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 @Lupus Smoth Człowiek witruwiański Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xinef Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 W sumie to ciężko mi się na coś konkretnego zdecydować, bo zainteresowań mam pełno, a do mojego głównego hobby, czyli tworzenia światów, raczej nie ma sensu dopasowywać jednego konkretnego znaczka, bo światy mogą być dowolne i różniaste i każdy może być zupełnie inny od pozostałych. Dlatego rozpatrywałbym np. takie możliwości: http://tux.crystalxp.net/png/overlord59-tux-samourai-1773.png Bo lubię Linuksa i kulturę Japonii, zwłaszcza samurajską. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/8/85/Scala_logo.png (sam zawijas, bez tekstu) Ostatnio sporo w Scali programuję, całkiem fajny język, a i znaczek fajny by z tego był... tylko żeby był niebieski, bo czerwonego bym nie ścierpiał xD (tak przy okazji, symbol jest inspirowany kręconymi schodami na pewnej uczelni) http://www.cvgm.net/static/media/screenshot/image/cover_11.jpg Taka tarcza, bo lubię HoMM2, a ogólnie w grach strategicznych (i w życiu) lubię defensywne podejście, więc myślę, że by pasowało. Zresztą, czasem w grach trzeba wybrać z listy jakiś symbol który będzie umieszczony na sztandarach i wtedy z reguły wybieram właśnie jakąś tarczę albo wieżę. Ewentualnie to, co widać na boku mojego OCka w awatarze, czyli pięć rombów na tle ciasteczka... romby symbolizują odłamki kryształu, albo mogą też symbolizować pięcioro oczu Xinefa, który jest moim głównym awatarem. A ciasteczko dlatego, że ciasteczka są fajne i smaczne A zresztą nie musi być żadnego powodu, żeby gdzieś dodać ciasteczko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts