Cipher 618 Napisano Listopad 24, 2016 Autor Share Napisano Listopad 24, 2016 13 minuty temu Sonic song napisał: @SzymonL Skuszę się na Gun Metal, Soulbringer, O3DX, @Triste Cordis poproszę Vangers Nie mam już tej gry. Ktoś ją chyba wziął albo oddałem komuś z poza forum. Pozostały mi Gun Metal i Soulbringer Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Listopad 24, 2016 Share Napisano Listopad 24, 2016 (edytowany) Mam do oddania w dobre ręce grę Tharsis na steam. Wygrałem ją w Equestriańskiej Wojnie o Pizze i jakoś nie przybrałem się jej jeszcze wypróbować. Skoro do tej pory kodu nie wykorzystałem to już pewnie nigdy nie wykorzystam EDIT. Gra powędrowała do @Sonic song Edytowano Listopad 26, 2016 przez Bronek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Listopad 24, 2016 Share Napisano Listopad 24, 2016 Na google play można pobrać pełną wersję pierwszej części Raymana. Trochę uciążliwe sterowanie, ale da się przyzwyczaić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 Neverwinter Nights za darmo na gogu: http://www.cdaction.pl/news-47510/neverwinter-nights-z-dodatkami-za-darmo.html 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 1, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 1, 2016 Z kolei Ubi będzie rozdawać Assassin's Creed III. To już ostatnia gra w ramach świętowania jubileuszu. Grę będzie można pobrać mniej więcej w połowie miesiąca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 1 minutę temu Triste Cordis napisał: Z kolei Ubi będzie rozdawać Assassin's Creed III. To już ostatnia gra w ramach świętowania jubileuszu. Grę będzie można pobrać mniej więcej w połowie miesiąca. Ho ho ho! Ale zaszaleli Już nie mogę się doczekać, gdyż zawsze chciałem w tą grę pograć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 7 minut temu Triste Cordis napisał: Z kolei Ubi będzie rozdawać Assassin's Creed III. To już ostatnia gra w ramach świętowania jubileuszu. Grę będzie można pobrać mniej więcej w połowie miesiąca. 14.12.16 od tej daty ta gra będzie... Zaznaczyłem nawet w kalendarzu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 Nie jest to bynajmniej koniec rozdawnictwa gier ze strony Ubi... w grudniu mają dać jeszcze takie hiciory jak Rayman Legends, Prince of Persia 2008 i pierwszy Splinter Cell zdaje się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Grudzień 13, 2016 Share Napisano Grudzień 13, 2016 ktoś coś z tego chce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Grudzień 13, 2016 Share Napisano Grudzień 13, 2016 (edytowany) 1. Poproszę kursor ze screena :3 2. Tu już jest nowy CDA? 3. Trochę badziewia ode mnie: Mahjong Deluxe 3 wysłane do ATIMKOSMystery Of Rivenhallows wysłane do Sonic songPepe Porcupine wysłane do Sonic songUltimate Word Search 2- Letter Boxed wysłane do Sonic songWhere's My What? wysłane do Sonic songEtaria | Survival Adventure wysłane do Sonic songThey Came From The Moon wysłane do Sonic songGold Rush! Classic wysłane do Sonic songThe Dark Stone from Mebara wysłane do Sonic songNumba Deluxe wysłane do ATIMKOSSAMOLIOTIK wysłane do Sonic songTiny Guardians wysłane do GryfełMirrored - Chapter 1 wysłane do Sonic songEM - Shader Attack wysłane do Sonic songPinball Thrills Triple Pack wysłane do Sonic songSig.NULL wysłane do Sonic song Edytowano Grudzień 20, 2016 przez SzymonL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Grudzień 13, 2016 Share Napisano Grudzień 13, 2016 @Sosna WorldOfWarships bonusowy? Mogę prosić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Grudzień 13, 2016 Share Napisano Grudzień 13, 2016 Tiny Guardians można? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Grudzień 13, 2016 Share Napisano Grudzień 13, 2016 34 minuty temu SzymonL napisał: 1. Poproszę kursor ze screena :3 to znaczy... kod do surviwarum? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Grudzień 13, 2016 Share Napisano Grudzień 13, 2016 (edytowany) godzinę temu Sosna napisał: to znaczy... kod do surviwarum? Print Screen z uchwyconym nań kursorem - wśród informatyków uchodzi za byt mityczny i stawiany jest na równi z pieniędzmi z drugiej komunii, uczciwym politykiem czy flegmatyczną Pinkie Pie. Mowa tu oczywiście o jedynej poprawnej, dopuszczonej przez bractwo wyznaniowe BSoD metodzie czyli kneflu Print Screen, a nie o zewnętrznych programach. Edytowano Grudzień 13, 2016 przez SzymonL 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Grudzień 13, 2016 Share Napisano Grudzień 13, 2016 wystarczy odpowiedni program Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Grudzień 13, 2016 Share Napisano Grudzień 13, 2016 (edytowany) Poproszę o: Mahjong Deluxe 3 Numba Deluxe I mam wiadomość że można dostać grę Last Survivor za darmo http://www.grabthegames.com/giveaway-last-survivor-10000-free-steam-keys.html Edytowano Grudzień 13, 2016 przez ATIMKOS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 14, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2016 (edytowany) Ja też oddam kody z CDA Survarum G-Data Protection World of Warships - bonusowy WoT - zaproszeniowy OtherTees - jakieś ciuchy I jeszcze info - 22 grudnia startuje wyprzedaż na Steamie Edytowano Grudzień 14, 2016 przez Triste Cordis 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 14, 2016 Share Napisano Grudzień 14, 2016 9 minut temu Triste Cordis napisał: World of Warships - bonusowy poproszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 14, 2016 Share Napisano Grudzień 14, 2016 Survarium proszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 14, 2016 Share Napisano Grudzień 14, 2016 Jeśli nikt inny nie zgłosi się to mogę o OtherTees prosić, ale jak ktoś się zgłosi nawet po mnie to daj mu, bo nie wiem czy skorzystam na pewno z tego. Nie wiem czy ma to jakiś czas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Grudzień 14, 2016 Share Napisano Grudzień 14, 2016 @Decaded Czyżbyś połasił się na statek premium drugiego tieru? Ps. Jak chcesz odpowiedzieć to zrób to na steamie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 16, 2016 Share Napisano Grudzień 16, 2016 @MasterOfRainbows darmowa kasa joł Ubi to może nie steam, ale tutaj się więcej ludzi dowie. Darmowe gry DO JUTRA. Brać póki są https://club.ubisoft.com/en-us/ubi30 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Grudzień 16, 2016 Share Napisano Grudzień 16, 2016 (edytowany) Mam do oddania gierkę Minion Masters na Steam, nie wiedzieć czemu dodało mi gifta z którym nie mam za bardzo coś zrobić, bo ani to na Steamgifts wystawić ani nikt znajomy nie chciał Priv czy coś Edit - wysłany do @FoxySpring Edytowano Grudzień 17, 2016 przez Oitsimel Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Grudzień 17, 2016 Share Napisano Grudzień 17, 2016 14 godziny temu Oitsimel napisał: Mam do oddania gierkę Minion Masters na Steam, nie wiedzieć czemu dodało mi gifta z którym nie mam za bardzo coś zrobić, bo ani to na Steamgifts wystawić ani nikt znajomy nie chciał Priv czy coś jak jeszcze masz to ja wezme Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Grudzień 17, 2016 Share Napisano Grudzień 17, 2016 Jak ktoś jeszcze chce te Minion Masters to za darmo tutaj - https://www.bundlestars.com/en/giveaway Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się