Sosna Napisano Styczeń 5, 2018 Share Napisano Styczeń 5, 2018 jakby ktoś coś chciał to pisać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Styczeń 5, 2018 Share Napisano Styczeń 5, 2018 @Airlick Przygarnąłem twojego Sleeping Dogs'a Tylko, że post twój uciekł :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Styczeń 5, 2018 Share Napisano Styczeń 5, 2018 (edytowany) Poprosiłbym o Sleeping Dogs i Tomb Raidier Edytowano Styczeń 5, 2018 przez Maffle Fluff Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paplok Napisano Styczeń 5, 2018 Share Napisano Styczeń 5, 2018 Biorąc pod uwagę że to dwie dość większe gry to jeśli taka byłaby Twoja decyzja, @Sosna, prosiłbym o podzielenie Sleeping Dogs i Tomb Raider między mnie i Maffle Fluffa - Dogs dla niego, Raider dla mnie ^^ O ile nie jest za późno oczywiście. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Styczeń 5, 2018 Share Napisano Styczeń 5, 2018 (edytowany) Są jeszcze jedne śpiące pieski ode mnie Już nie Edytowano Styczeń 6, 2018 przez Lemi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Styczeń 9, 2018 Share Napisano Styczeń 9, 2018 mam do oddania Lost Planet 3, jakby ktoś chciał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Styczeń 9, 2018 Share Napisano Styczeń 9, 2018 1 minutę temu, Sosna napisał: mam do oddania Lost Planet 3, jakby ktoś chciał chciałbym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Styczeń 10, 2018 Share Napisano Styczeń 10, 2018 (edytowany) Kodzik na Killing Floor oraz Red Orchestra 2/Rising Storm mam do oddania Edytowano Styczeń 11, 2018 przez Kobayashi 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Styczeń 10, 2018 Share Napisano Styczeń 10, 2018 1 minutę temu, Kobayashi napisał: Red Orchestra 2 To ja poproszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Styczeń 10, 2018 Share Napisano Styczeń 10, 2018 Kiling Floor popoprosze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Styczeń 15, 2018 Share Napisano Styczeń 15, 2018 Jakieś coś za frajer w humble bundle: https://www.humblebundle.com/store/the-red-solstice?hmb_source=theredsolstice_freegame&hmb_medium=banner Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Styczeń 18, 2018 Share Napisano Styczeń 18, 2018 Carmageddon TDR na GOGu Spoiler https://www.gog.com/game/carmageddon_tdr_2000 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Styczeń 18, 2018 Share Napisano Styczeń 18, 2018 16 minut temu, Lemi napisał: Carmageddon TDR na GOGu Odkryj ukrytą treść https://www.gog.com/game/carmageddon_tdr_2000 Carmageddon zawsze spoko... ... szkoda tylko, że to TDR 2000 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Styczeń 24, 2018 Share Napisano Styczeń 24, 2018 (edytowany) Magicka 2 - oddane @Zegarmistrz Cities in Motion 2 - oddane @Kacpi klucze sztim oddam Edytowano Styczeń 24, 2018 przez Lemi Przejrzyściej 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Styczeń 24, 2018 Share Napisano Styczeń 24, 2018 Przed chwilą, Lemi napisał: Magicka 2 A to przygarnę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Styczeń 24, 2018 Share Napisano Styczeń 24, 2018 1 godzinę temu, Lemi napisał: Cities in Motion 2 To ja poproszę jeśli można Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Styczeń 25, 2018 Share Napisano Styczeń 25, 2018 Amnesia Collection za darmo 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Styczeń 25, 2018 Share Napisano Styczeń 25, 2018 12 minut temu, Kacpi napisał: Amnesia Collection za darmo Jak mam Amnesia: The Dark Descent to mi to zadziała? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 25, 2018 Share Napisano Styczeń 25, 2018 21 minut temu, ATIMKOS napisał: Jak mam Amnesia: The Dark Descent to mi to zadziała? Tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Luty 2, 2018 Share Napisano Luty 2, 2018 (edytowany) Life is Strange (całe, epizody 1-5) oddam Opanowane przez @Dżuma Edytowano Luty 2, 2018 przez Lemi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Luty 2, 2018 Share Napisano Luty 2, 2018 Przed chwilą, Lemi napisał: Life is Strange (całe, epizody 1-5) oddam Z wielką chęcią przygarnę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 3, 2018 Share Napisano Luty 3, 2018 Cortex Command za darmo na Steamie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 7, 2018 Autor Share Napisano Luty 7, 2018 (edytowany) Do oddania: Lost planet 3 - PlagueOverlordBlackguards 2 - PlagueOverlordResident Evil 0 - PlagueOverlordThe Dark Eye: "coś tam Kruka" - Barrfind V. Edytowano Luty 7, 2018 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Luty 7, 2018 Share Napisano Luty 7, 2018 3 minuty temu, Triste Cordis napisał: Do oddania: Lost planet 3 Blackguards 2 Resident Evil 0 The Dark Eye: "coś tam Kruka" Jak bym wiedział że ktoś będzie RE0 dawał to bym dziś CDA nie kupował :/ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barrfind V. Napisano Luty 7, 2018 Share Napisano Luty 7, 2018 Mogę prosić o The Dark Eye? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się