Lemi Napisano Luty 23, 2018 Share Napisano Luty 23, 2018 Rzadko proszę, ale po 340 próbach wygrania już mi się nie chce jak mam szansę xD Poproszę bardzo o HuniePop, z góry dzięki! No co Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 23, 2018 Share Napisano Luty 23, 2018 To ja poproszę o -Shadowrun Returns-Shadowrun - Dragonfall - Director's Cut Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Luty 24, 2018 Share Napisano Luty 24, 2018 Poproszę o Race Arcade Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Luty 24, 2018 Share Napisano Luty 24, 2018 @SzymonL KARAKARA bym prosił Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Luty 26, 2018 Share Napisano Luty 26, 2018 HummieCam Studio bym prosił @SzymonL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Luty 26, 2018 Share Napisano Luty 26, 2018 (edytowany) Mam do oddania Infinitum na steam wysłane do Uszatka Edytowano Luty 26, 2018 przez ATIMKOS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 26, 2018 Share Napisano Luty 26, 2018 7 minut temu, ATIMKOS napisał: Mam do oddania Infinitum na steam chętnie przygarnę :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 3, 2018 Share Napisano Marzec 3, 2018 (edytowany) Mam do oddania następujące gry: Holy Potatoes! We're in space?! Last Day of June Lost Castle Overgrowth (oraz Overgrowth Secret Preorder Forum (SPF) access - cokolwiek to jest) Splasher Edytowano Marzec 6, 2018 przez Uszatka 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barrfind V. Napisano Marzec 3, 2018 Share Napisano Marzec 3, 2018 Mógłbym dostać to 1? Please. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 3, 2018 Share Napisano Marzec 3, 2018 Prosiłbym o to 2. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Marzec 3, 2018 Share Napisano Marzec 3, 2018 To ja poproszę o resztę jeśli nikt nie chcę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Marzec 4, 2018 Share Napisano Marzec 4, 2018 Ja mogę przyjąć Overgrowth jeśli @ATIMKOS by się zgodził Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Marzec 4, 2018 Share Napisano Marzec 4, 2018 3 minuty temu, Dżuma napisał: Ja mogę przyjąć Overgrowth jeśli @ATIMKOS by się zgodził Zgadzam się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Marzec 6, 2018 Share Napisano Marzec 6, 2018 (edytowany) uwaga, będę rozdawał kody Might & Magic Heroes VI (uplay) - wysłano do Kacpi World of tanks kod bonusowy ważny do 2 kwietnia 2018 - wysłano do turbo638 World of tanks kod zaproszeniowy ważny do 2 kwietnia 2018 kod na 50 zł rabatu na myszkę G603 do sklepu internetowego komputronika ważny do 15 kwietnia 2018 Edytowano Marzec 7, 2018 przez Sosna 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Marzec 6, 2018 Share Napisano Marzec 6, 2018 22 minuty temu, Sosna napisał: Might & Magic Heroes VI (uplay) To ja poproszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo638 Napisano Marzec 7, 2018 Share Napisano Marzec 7, 2018 Cytat World of tanks kod bonusowy ważny do 2 kwietnia 2018 Ja poprosiłbym to, jeśli można. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barrfind V. Napisano Marzec 7, 2018 Share Napisano Marzec 7, 2018 Mam w sumie to samo co Sosna, z CDA. Te do WoTa i myszkę oraz Dead Rising 2. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 7, 2018 Share Napisano Marzec 7, 2018 Mogę Dead Rising 2 ? [mention=2151]Barrfind V.[/mention] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Marzec 7, 2018 Share Napisano Marzec 7, 2018 Might & Magic Heroes VI poproszę @Barrfind V. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barrfind V. Napisano Marzec 7, 2018 Share Napisano Marzec 7, 2018 DR2 idzie do Glace'a. I sorry ale M&M poszedł do mnie, bo go nie miałem. I nie wspominałem o nim nawet, tylko o WoT i DR2. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Marzec 8, 2018 Share Napisano Marzec 8, 2018 Znowu Amnezje na Steama można sobie przypisać przez jakiś czas do konta Amnezja Dark Descent Spoiler http://store.steampowered.com/app/57300/Amnesia_The_Dark_Descent/ Amnezja maszyna dla świń Spoiler http://store.steampowered.com/app/239200/Amnesia_A_Machine_for_Pigs/ 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mad Hatter Napisano Marzec 11, 2018 Share Napisano Marzec 11, 2018 (edytowany) Oddam: Blackguards 2 - Steam Wysłano do Dżuma Might & Magic Heroes 6 - Uplay Wysłano do ChiefResident Evil 6 - Steam Wysłano do Gandzia Uwaga, jest haczyk. Jedna osoba jedna gra, w przypadku podania kilku tytułów, wysyłam pierwszy wymieniony. Edytowano Marzec 12, 2018 przez Mad Hatter Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Marzec 11, 2018 Share Napisano Marzec 11, 2018 Mogę przyjąć Heroes 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Marzec 11, 2018 Share Napisano Marzec 11, 2018 Residenta poproszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Marzec 11, 2018 Share Napisano Marzec 11, 2018 Poproszę Blackguards 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się