ProXer14 Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Wypełniłem. Teraz czekam na wyniki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Wypełniłem ankietę i z niecierpliwością czekam na wyniki ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 *yawn* Wypełniłam wczoraj, ale dopiero teraz mi się przypomniało o napisaniu posta XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Studentki UJ Napisano Czerwiec 4, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Dziękujemy za kolejne wpisy i cenne sugestie . Na tym etapie nie możemy już dodawać nowych pytań, gdyż zaburzyłoby to wyniki ankiety, niemniej postaramy się uwzględnić Wasze rady w dalszej pracy . Zdajemy sobie sprawę, że część pytań może pomijać niektóre kwestie, np. dotyczące konkretnych zainteresowań. Wynika to z wielu powodów, m. in. długości ankiety, jej przejrzystości i olbrzymiego zakresu możliwych odpowiedzi. Pewną pomocą pozostaje więc rubryka "inne" . Trahall, jak wspominałyśmy wcześniej, ankieta jest elementem projektu w ramach zaliczenia jednego z przedmiotów na studiach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orlik Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Wypełniłem, czekam na wyniki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Introwertyczka Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Wypełniłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Wypełnione ;3 Noo, ciekawa jestem co ludzie tam naodpowiadali Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oreo_maniak Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Fajna, można się zastanowić nad wieloma rzeczami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Studentki UJ Napisano Czerwiec 6, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 6, 2013 dziękujemy serdecznie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Null Napisano Czerwiec 10, 2013 Share Napisano Czerwiec 10, 2013 Bardzo ciekawa ankieta miło się ją wypełniało, kiedy można uzyskać jakieś wyniki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Czerwiec 10, 2013 Share Napisano Czerwiec 10, 2013 Skończyłam już ankietę.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravin Napisano Czerwiec 10, 2013 Share Napisano Czerwiec 10, 2013 Właśnie wypełniłem... Jestem bardzo ciekawy wyników. Nawet myślałem kiedyś, żeby samemu zrobić takie badanie, bo to dość ciekawe z jakich ludzi składa się tak niezwykły fandom jak ten. Niestety jak dotąd brakowało motywacji i czasu Nie wiem czy to dobry pomysł by wysyłać wyniki w prywatnych wiadomościach, bo to dużo roboty będzie dla was sądząc po zainteresowaniu Nie możecie ich opublikować, tak by wszyscy mogli przeczytać? Jak anonimowe to chyba nie ma problemu. W szczególności same wykresy bez pytań otwartych na pewno nie stanowiły by problemu. W każdym razie życzę powodzenia w zaliczeniu na uczelni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Studentki UJ Napisano Czerwiec 11, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 11, 2013 Dziękujemy za Wasz udział i sympatyczne słowa . Wyniki pojawią się na początku lipca. Jeszcze się zastanawiamy w jakiej formie . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Czerwiec 11, 2013 Share Napisano Czerwiec 11, 2013 Muffinów?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Czerwiec 11, 2013 Share Napisano Czerwiec 11, 2013 Może wielkość balonów zależna od odpowiedzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PyroxPL Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Melduje, iz wypelnione, ciekawa ankieta btw... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Studentki UJ Napisano Czerwiec 14, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2013 )) Dziękujemy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 18, 2013 Share Napisano Czerwiec 18, 2013 Wysłane. Ma nadzieję, że nie za późno.PS. Co do pytania o gry - zdecydowanie zbyt mało gatunków. Zapewne zaczerpnięte z "literatury fachowej". Trudno wrzucić do jednego wora:-Wyścigi-Symulatory lotu-Symulatory wszystkiegoi nazwać to "symulacyjnymi"Zabrakło też gatunku "logiczne", "zręcznościowe"... ale tak się tylko czepiam Cieszę się, że mogłem pomóc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Czerwiec 18, 2013 Share Napisano Czerwiec 18, 2013 zrobione. ciekawe pytania - na wszystkie znalazłem odpowiedź. co do wyników też byłbym zainteresowany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 18, 2013 Share Napisano Czerwiec 18, 2013 Wypełniłem Czekam na wyniki jak wszyscy, ciekawe co one będą oznaczały :aWe6O: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Studentki UJ Napisano Czerwiec 19, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 19, 2013 dziękujemy serdecznie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Studentki UJ Napisano Czerwiec 24, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Ankieta została dziś dezaktywowana. Jeszcze raz serdecznie dziękujemy wszystkim Uczestnikom za pomoc przy realizacji projektu . Jest nam bardzo miło, że tak wielu z Was podzieliło się z nami literkami . Wyniki postaramy się przekazać z początkiem lipca. O formie ich udostępnienia poinformujemy Was w tym wątku . Pozdrawiamy . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 Pokażę wam tylko mój obecny stan =w= Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Studentki UJ Napisano Lipiec 8, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 8, 2013 Hej . Pod tym adresem znajdziecie raport z projektu. Dziękujemy za owocną współpracę , tym bardziej że ten projekt przyniósł nam sporo frajdy i fajnych odkryć. Mamy nadzieję, że Wy także znajdziecie w wynikach coś dla siebie. Pozdrawiamy . 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Wyniki były bardzo przewidywalne, ale mimo to fajnie się to czytało. Punkt dla was za przejrzyste złożenie tego w całość i ciekawe opisanie wyników oraz wniosków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się