Jump to content

Prośba o wypełnienie ankiety

Studentki UJ
 Share

Recommended Posts

Dziękujemy za kolejne wpisy i cenne sugestie :).

Na tym etapie nie możemy już dodawać nowych pytań, gdyż zaburzyłoby to wyniki ankiety, niemniej postaramy się uwzględnić Wasze rady w dalszej pracy :). Zdajemy sobie sprawę, że część pytań może pomijać niektóre kwestie, np. dotyczące konkretnych zainteresowań. Wynika to z wielu powodów, m. in. długości ankiety, jej przejrzystości i olbrzymiego zakresu możliwych odpowiedzi. Pewną pomocą pozostaje więc rubryka "inne" :).

Trahall, jak wspominałyśmy wcześniej, ankieta jest elementem projektu w ramach zaliczenia jednego z przedmiotów na studiach.

Właśnie wypełniłem... Jestem bardzo ciekawy wyników.

Nawet myślałem kiedyś, żeby samemu zrobić takie badanie, bo to dość ciekawe z jakich ludzi składa się tak niezwykły fandom jak ten. Niestety jak dotąd brakowało motywacji i czasu   :twiblush2:

Nie wiem czy to dobry pomysł by wysyłać wyniki w prywatnych wiadomościach, bo to dużo roboty będzie dla was sądząc po zainteresowaniu :aj3:  Nie możecie ich opublikować, tak by wszyscy mogli przeczytać? Jak anonimowe to chyba nie ma problemu. W szczególności same wykresy bez pytań otwartych na pewno nie stanowiły by problemu.

W każdym razie życzę powodzenia w zaliczeniu na uczelni.

Wysłane. Ma nadzieję, że nie za późno.

PS. Co do pytania o gry - zdecydowanie zbyt mało gatunków. Zapewne zaczerpnięte z "literatury fachowej". Trudno wrzucić do jednego wora:

-Wyścigi

-Symulatory lotu

-Symulatory wszystkiego

i nazwać to "symulacyjnymi"

Zabrakło też gatunku "logiczne", "zręcznościowe"... ale tak się tylko czepiam :)

Cieszę się, że mogłem pomóc.

Ankieta została dziś dezaktywowana.

Jeszcze raz serdecznie dziękujemy wszystkim Uczestnikom za pomoc przy realizacji projektu :). Jest nam bardzo miło, że tak wielu z Was podzieliło się z nami literkami :). Wyniki postaramy się przekazać z początkiem lipca. O formie ich udostępnienia poinformujemy Was w tym wątku :).

Pozdrawiamy :).

• 2 weeks later...