Flippyn Napisano Styczeń 3, 2014 Share Napisano Styczeń 3, 2014 Fajna książka może sobie zamówię, skoro jest mapa Eqestrii Takie tam 4 kuce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 Cierpię straszliwie, bo byłam przekonana, że kupiona przeze mnie dzisiaj Twilight z gazetką kucykową jest pierwsza z kolekcji figurek... No i się przeliczyłam. Mam nadzieję, że uda mi się kiedyś dorwać Pinkie... Obecnie w mojej kolekcji (plus w/w Twily) znajdują się podstawowe figurki M6 z BB (połowa z 5, połowa z 6 fali), M6 z Maka (+ dodatkowa RD, którą chcę przerobić na Derpy), Twily, AJ i Flutterka EG i Breezie z BB. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Aspitia Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 Cierpię straszliwie, bo byłam przekonana, że kupiona przeze mnie dzisiaj Twilight z gazetką kucykową jest pierwsza z kolekcji figurek... No i się przeliczyłam. Mam nadzieję, że uda mi się kiedyś dorwać Pinkie... Obecnie w mojej kolekcji (plus w/w Twily) znajdują się podstawowe figurki M6 z BB (połowa z 5, połowa z 6 fali), M6 z Maka (+ dodatkowa RD, którą chcę przerobić na Derpy), Twily, AJ i Flutterka EG i Breezie z BB. Muszę cię zmartwić bo figurka Pinkie Pie była w listopadowym numerze. Moja kolekcja to figurki Pinkie Pie,Twilight Sparkle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 (edytowany) Muszę cię zmartwić bo figurka Pinkie Pie była w listopadowym numerze. Moja kolekcja to figurki Pinkie Pie,Twilight Sparkle Wiem, ale jest coś takiego jak Allegro przykładowo, a nuż ktoś wystawi na aukcję. EDIT: A tak z ciekawości, co było na plakacie w numerze z figurką Pinkie? Edytowano Styczeń 4, 2014 przez Kyoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Aspitia Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 No jest allegro. Nie korzystam z niego gdy coś zamawiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nishi Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 Wiem, ale jest coś takiego jak Allegro przykładowo, a nuż ktoś wystawi na aukcję. EDIT: A tak z ciekawości, co było na plakacie w numerze z figurką Pinkie? Plakat z numeru z Pinkie wyglądał tak: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 Mam ten plakat jest super tak samo jak wszystkie z tej gazetki. Szkoda że nie udało mi się kupić numeru po tym z figurką. Niestety długość życia starej baterii w moim telefonie wołała o pomstę do nieba... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Plakat z numeru z Pinkie wyglądał tak: Miałam ten plakat jednak nie widziałam sensu dalszego przechowywania tego.. to oddałam go młodszej siostrze mojej przyjaciółki z Czech i taki sam los będzie dotyczył plakatu z gazetki z Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 No jest allegro. Nie korzystam z niego gdy coś zamawiam.Zależy co i od kogo kupujesz. Jeśli to "torebka niespodzianka" to faktycznie mija się to z celem, ale przy większych gadżetach i przede wszystkim zaufanych sprzedawcach (im więcej komentarzy tym lepiej, czytać neutralne i negatywne, a nie pozytywne) opłaca się. A jeśli ktoś ma debetówkę to może zapłacić w minutę.Miałam ten plakat jednak nie widziałam sensu dalszego przechowywania tego.. to oddałam go młodszej siostrze mojej przyjaciółki z Czech i taki sam los będzie dotyczył plakatu z gazetki z Twilight.Dla mnie "plakat" to kinowy format, zwinięty w rulon tak aby nie miał krechy po złożeniu na pół lub dziur. Po włożeniu w pleksi wygląda super. Miałem taki z Vaderem z Gwiezdnych Wojen, ale teraz nie mam go gdzie powiesić (ściana nośna = potrzeba konkretnej wiertarki której u nas nie ma). 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 8, 2014 Share Napisano Styczeń 8, 2014 Patrzcie co leci do mnie i już niedługo tu będzie!!! https://dl.dropboxusercontent.com/u/4364966/20140107_151334.jpg https://dl.dropboxusercontent.com/u/4364966/20140107_151353.jpg :lunaderp: :lunaderp: :lunaderp: :lunaderp: :lunaderp: :lunaderp: :lunaderp: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herudin Napisano Styczeń 8, 2014 Share Napisano Styczeń 8, 2014 Skąd takie cudo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Styczeń 8, 2014 Share Napisano Styczeń 8, 2014 Jedno słowo : Chce! A tak na serio gdzie zamówiłeś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 8, 2014 Share Napisano Styczeń 8, 2014 Mogę się mylić, ale to chyba robota SPIDIvonMARDERa, prawda? Przynajmniej tak wygląda. Zdjęcie przypomina Lunę, którą przerabiał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Styczeń 8, 2014 Share Napisano Styczeń 8, 2014 To jest ręczna robota, figurka robiona na zamówienie i raczej nie przerabiana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Styczeń 8, 2014 Share Napisano Styczeń 8, 2014 Cena pewnie spora, ile, jeśli można spytać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 8, 2014 Share Napisano Styczeń 8, 2014 Figurka wykonana na zamówienie przez tych gości: http://clawed-nyasu.deviantart.com/ dzięki drukarce 3D. Za coś koło 370-380zł, zależnie jak tam kurs dolara się zmienia. Za parę dni tu będzie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herudin Napisano Styczeń 8, 2014 Share Napisano Styczeń 8, 2014 Ehh... no to nie na mój portfel Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 8, 2014 Share Napisano Styczeń 8, 2014 (edytowany) Hmm... drukarka 3D. Dla mnie za drogo (nie kupię figurki za tyle $, są jakieś granice), ale wyglądają niesamowicie. Jak wycięte z serialu. Coś pięknego i bardzo kuszącego. No ale ta cena... tak jak nie kupię gry droższej niż 150 zł tak nie kupię tak drogiej figurki. Edytowano Styczeń 8, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Styczeń 8, 2014 Share Napisano Styczeń 8, 2014 Drukarka 3D jeszcze droższa. Choć faktycznie sprzedają bardzo drogo, a nie wiesz może jakie ceny oferują figurki robione ręcznie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 9, 2014 Share Napisano Styczeń 9, 2014 (sorry brak polskiej klawiatury) to nie na moja kieszen tez, ale to dla osoby ktora obrzucila mnie juz tyloma prezentami, ze postanowilam kupic jej cos naprawde wyjatkowego, a taka figurka bedzie miala potem ogramna wartosc kolekcjonerska. ;D ...no i pol mojej wyplaty poszlo. :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 9, 2014 Share Napisano Styczeń 9, 2014 A propo drukarek 3D. Są dość kontrowersyjne. Swego czasu słyszałem, że ktoś wydrukował sobie pierwszy działający pistolet. Potrzebował tylko naboi. Świat oszalał... Ale gdym taką miał wydrukowałbym wiele fajnych rzeczy. Pierwsza to chyba model jakiegoś auta... Lamborghini Aventador + profesjonalne malowanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 9, 2014 Share Napisano Styczeń 9, 2014 (edytowany) Drukowanie pistoletów to juz norma, podobnie jak drukowanie drukarek. XD Ale wydrukowanie komuś 3/4 czaszki to dopiero było coś. (Offtop) Ktos narzekal że drogo i pytał za ile ręczne. No więc ręczne są zawsze o wiele droższe bo zajmują więcej czasu i o wieeeeeeeele wiecej pracy i uzdolnień. Tu wystarczy modelowanie 3D, piaskowanie i ręczne malowanie + figurka wychodzi o wiele lżejsza niż jakakolwiek recznie robiona. Edytowano Styczeń 9, 2014 przez Burning Question Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Styczeń 9, 2014 Share Napisano Styczeń 9, 2014 A propo drukarek 3D. Są dość kontrowersyjne. Swego czasu słyszałem, że ktoś wydrukował sobie pierwszy działający pistolet. Potrzebował tylko naboi. Świat oszalał... Ale gdym taką miał wydrukowałbym wiele fajnych rzeczy. Pierwsza to chyba model jakiegoś auta... Lamborghini Aventador + profesjonalne malowanie Model? Od razu pełnowymiarowy! Nawet dałoby chyba radę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Styczeń 14, 2014 Share Napisano Styczeń 14, 2014 Dziś do mojej kolekcji dołączyła Pinkie z zeszłorocznego numeru magazynu MLP! Wprawdzie dałam za nią troszkę więcej, niż zapłaciłabym za tamten numer z magazynem, ale opłacało się. Ciekawe, kiedy następne figurki! Ale mam nadzieję, że malowanie będzie lepsze, niż na Twilight... (czy tylko mój egzemplarz posiada drobne niedoróbki? w przeciwieństwie do Pinkie...) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Styczeń 14, 2014 Share Napisano Styczeń 14, 2014 Moja Twilight wygląda raczej dobrze, jeśli chcesz do podeślij zdjęcie to porównamy A gdzie udało Ci się dorwać ten magazyn? W każdym razie gratulacje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts